149 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 הקרב על סיני - וידאו
דיון

הקרב על סיני - וידאו

11 הודעות 1,533 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
בימים האחרונים ביצענו מספר טיסות בקמפיין - חלקן מוצלחות יותר 😄 וחלקן מוצלחות פחות 😮

הוידאו לא ערוך - אני עדיין בודק את הקונפיגורציה האופטימאלית ל FRAPS.

גיחות בדקום סיני לפני 3 ימים עם אסף ואלון

יש למישהו הסבר למה ה CCRP לא שיחרר חימוש?

נחיתה:

יש עוד כמה קליפים. אני אוסיף אותם בהמשך...
נערך לאחרונה: לפני 13 שנים · 2 עריכות
#2 · לפני 13 שנים
קרב אויר אויר מאתמול עם אלון
הסוף לא כך כך מחמיא...

#4 · לפני 13 שנים
היה ממש כיף, צריך לעשות את זה יותר 🙂

עריכה:
רוני! שיגרת עלי טיל בקרב אוויר עם ה4 F-16
[align=center]בברכה,
אסף [vAiCon]
😮range">*חבר פעיל בטייסת 108*

[/align]
#5 · לפני 13 שנים
לא ראיתי את הוידאו אבל בקטע עם ה CCRP יש לפעמים בעיה עם הפיקל כשמחזיקים אותו זמן רב, זה באג שעדיין לא הצלחנו לפתור... עצה שלי היא לא להחזיק את הפיקל יותר מ 2-3 שניות לפני השחרור ואז יש פחות סיכוי שיקרה דבר כזה.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#6 · לפני 13 שנים
לגבי הקליפ האחרון, אני שחזרתי בראש שלי שוב ושוב את הרגעים האחרונים לפני שאסף חטף את הטיל ממני שהיה מיועד לצטוס אויב שרוני ניסה להפיל.
אני זוכר בוודאות שהייתי נעול עם ה AIM-9P על הזנב של המיצרי שהיה במרכז הסנדוויץ' , בין אסף (המעשן) לבין רוני שהיה עדיין מספיק רחוק. הייתי גם קצת ב offset כדי לוודא שהטיל שלי לא יעבור דרך המטוס של רוני. שיגרתי את הטיל, ואז מה שזכור לי זה שהמיצרי ואסף לכאורה חצו גזרות עם המנועים שלהם מול העינית של הטיל. לצערי אין לי הקלטת ACMI כדי לוודא את זה סופית.

נשאלת השאלה למבינים: האם טיל AIM-9P מונחה חום שמשוגר כאשר הוא נעול על מטרה במצב של uncaged ובתוך ה6 העמוק של מטרה מסוגל להחליף מטרה באמצע המעוף? דהיינו, האם יתכן שהטיל עזב את המיצרי וניהג לכיוון אסף מעצם זה שמקורות החום של שניהם חצו גזרות מול העינית/חיישן של הטיל?
ViFF
its not a bug, its a design feature
#7 · לפני 13 שנים
בהחלט הגיוני שזה קרה
ואני כמעט בטוח שמצב הUNCAGED תרם לשינוי המטרה במעוף
או שהמיצרי זרק פלייר גדול מאוד בדמותו של אסף 😂
!Control, control, you must learn control
#8 · לפני 13 שנים
אפשרי בוודאות, ראיתי כבר שזה קורה.
יש גם איזשהו באג בנושא נעילה וUNCAGE, משהו שכאשר במצב UNCAGE ואז מבצעים נעילה על מטוס אחר העין הולכת למטוס השני או ההיפך, לא ממש זוכר אבל יש באג כזה שגרם להרבה הפלות ידידותיות.
#9 · לפני 13 שנים
ViFF כתב/ה:
נשאלת השאלה למבינים: האם טיל AIM-9P מונחה חום שמשוגר כאשר הוא נעול על מטרה במצב של uncaged ובתוך ה6 העמוק של מטרה מסוגל להחליף מטרה באמצע המעוף? דהיינו, האם יתכן שהטיל עזב את המיצרי וניהג לכיוון אסף מעצם זה שמקורות החום של שניהם חצו גזרות מול העינית/חיישן של הטיל?
ViFF

בוודאי,
הטיל ילך על המטרה החמה יותר,
עוד מעבר, בהנחה שהטיל איבד עקיבה על המטרה שלו ואחד הידידותיים חצה לו בטווח הראיה, הוא הופך למטרה לגיטימית.

טילים מונחי חום צריך להקפיד ולא לשגר עם מטוס ידידותי בקונוס יפה סביב המטרה (יותר גדול מהתע"ל לצורך העניין).

מור,
הבאג אליו אתה מתייחס לדעתי רלוונטי רק למצבים של PADLOCK. מה שלא רלוונטי בBFS
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#10 · לפני 13 שנים
הבאג רלוונטי אם ננעלים עם העין של הטיל בUNCAGE ולאחר מכן ננעלים על מטרה במכ"ם, העין של הטיל בעצם נשארת על הUNCAGE הראשון שבצענו, למרות שכביכול המעויין רץ לנעילת המכ"ם החדשה שבצענו.
לכן כשנשגר, הטיל ילך למטרה הראשונה של הUNCAGE ולא למטרה החדשה שבה מופיע כביכול המעויין.

קורה בין אם אתה ננעל בUncage במצב BORE או לא ולכן גם רלוונטי בBFS.

זה באג מכיוון שבF16 אמיתי העין של הטיל נשארת על הUncage הראשוני שעשית.

לינק לבאג -
http://www.benchmarksims.org/forum/showthread.php?10007-bug-gt-Uncaged-Sidewinder-Diamond-is-Slaved-to-Radar-after-Radar-Lock
#11 · לפני 13 שנים
ViFF[/quote]

זה הרי בדיוק מה שקורה כאשר מנסים להתחמק מטיל מונחה חום ומשגרים נורים , לא?

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.