143 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World כמה תמונות של הF15 ותדלוק אווירי
דיון

כמה תמונות של הF15 ותדלוק אווירי

13 הודעות 1,595 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
מוכן להמראה על המסלול

באוויר

מגיע לתדלוק

ומבחוץ

והנה מגיעה הפייה

מבט מהתא טייס

התחברות

המוט מחובר

בדרך הביתה

ונגיעה

ללא ספק הF15 הוא בעל פוטנציאל.
הדינמיקה של תדלוק אווירי בF15 היא שונה לחלוטין מזו של הA10(לפחות למי שהתרגל אליה).
אמנם יותר נוח בגלל שאפשר לראות את מהירות הסגירה בעזרת נעילת רדאר, מצד שני קשה לראות את המוט תדלוק וצריך להיות יותר קרוב למטוס על מנת להתחבר.
לא טייס. תותחן
#2 · לפני 13 שנים
Deflection תמונות מדהימות! אחלה תידלוק, תודה על השיתוף 🙄

אכן כן, ה-F15 פשוט מטוס מדהים, המטוס האצילי ביותר לדעתי האישית.
#4 · לפני 13 שנים
האמת להגיד לכם ...אני מוטרד 🤔 עם היציאה של ה FC3 "וגשם" של מטוסים שהולכים לנחות עלינו ,ואיכות ורמת מידול המטוסים שנקבל איזה מטוס לבחור???
הרי ללמוד מטוס חדש ברמה המטורפת של ED לוקח זמן והרבה...ואני לא מדבר כרגע בכלל על העלות הכספית שהיא זניחה מבחינתי,שתי חברות מפתחות את ה-F15 ,F F-14 F18 חחח מבלבל משהו.

חחח אה כן והתמונות יפות 😉
DCS WORLD-Forum Administrator
The 147 Squadron commander
טייסת 147 בפייסבוק
#5 · לפני 13 שנים
אני חושב שעולם הDCS והמשימות יעשו יותר מעניינות.
אם עד עכשיו טייסי הA10\SU-25\KA-50 נהנו מעליונות אווירית.
עכשיו הם יצטרכו יותר מודעות סביבתית ועבודה שיתופית אם התראה וחיפוי אווירי.
לא טייס. תותחן
#6 · לפני 13 שנים
SnakEyes כתב/ה:האמת להגיד לכם ...אני מוטרד 🤔 עם היציאה של ה FC3 "וגשם" של מטוסים שהולכים לנחות עלינו ,ואיכות ורמת מידול המטוסים שנקבל איזה מטוס לבחור???
הרי ללמוד מטוס חדש ברמה המטורפת של ED לוקח זמן והרבה...ואני לא מדבר כרגע בכלל על העלות הכספית שהיא זניחה מבחינתי,שתי חברות מפתחות את ה-F15 ,F F-14 F18 חחח מבלבל משהו.

בשבילי הבחירה פשוטה מאוד. F-15E ולעזאזל עם כל השאר 🙂

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#7 · לפני 13 שנים
נכון מאוד...בתור בונה משימות אפשר לומר בהחלט שה DCS מפתיע אותי כל פעם מחדש,למעשה כמעט ואין מגבלה היום ליצור משימות מורכבות מאוד,ועוד דבר שלמדתי מהמשימות האחרונות שעשינו הוא שיש צורך כמעט עליון לניהול משימה,ואני יסביר:
מומלץ מאוד שבונה המשימה אבל לא רק,ינהל את המשימה מתחילתה ועד סופה,כי הוא יודע את פרטי המשימה ואיך ולחלק את ההוראות לצוותי האוויר המחולקים למבנים,ככה בעצם יש ניהול לאורך כל זמן המשימה דבר שהופך להיות קריטי ברגעים קשים או לא ברורים במשימה.
טייסת 147 בפייסבוק
#8 · לפני 13 שנים
Mike_69th כתב/ה:[quote="SnakEyes"]האמת להגיד לכם ...אני מוטרד 🤔 עם היציאה של ה FC3 "וגשם" של מטוסים שהולכים לנחות עלינו ,ואיכות ורמת מידול המטוסים שנקבל איזה מטוס לבחור???

בשבילי הבחירה פשוטה מאוד. F-15E ולעזאזל עם כל השאר 🙂[/quote]

חחח אהבתי קבל לייק 🙂
טייסת 147 בפייסבוק
#10 · לפני 13 שנים
Mike_69th כתב/ה:[quote="SnakEyes"]האמת להגיד לכם ...אני מוטרד 🤔 עם היציאה של ה FC3 "וגשם" של מטוסים שהולכים לנחות עלינו ,ואיכות ורמת מידול המטוסים שנקבל איזה מטוס לבחור???

בשבילי הבחירה פשוטה מאוד. F-15E ולעזאזל עם כל השאר 🙂[/quote]

מייק, בוא נחדד...

בשבילנו F-15E/I . איתו כבר נדאג לשלוח את השאר לעזאזל... 👿
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.