מולי יש לך עוד משחק להמליץ עליו שיכול לתת לך להלחם במלחמות ישראל עם קרבות אוויר מהנים ומאתגרים.
אין לדעתי משחק שיכול באמת להגיע לרמת הכיף של כוכב כחול של להלחם במלחמות כמו ששת הימים עם האתגר הזה של להבדיל בין פיקסל מטושטש למטוס קרב(במסכים של אז הרזולוציה הספיקה) לא בטוח איך להסביר אבל זה ותן ערבוב של נוסטלגיה היסטוריה כיף ואתגר זה פשוט משחק כיף(עובדה שעזבתי את הDCS והפאלקון לכמה ימים ושיחקתי בכוכב כחול כי פשוט נהינתי ממנו יותר)
וגם שעל ווינדוס 7 32 ביט כמו שראיתה שכתבתי בתגובה למעלה זה עובד וכל מה שבעייתי זה התפריטים אבל לא בעיה למצא תמונות של התפריטים באינטרנט ולפי התמונות להבין על מה אתה לוחץ אבל שנכנסים למשחק עצמו זה עובד מעולה רק צריך להפעיל בהגדרות את האופציה הפעל בתצורת תאימות ווינדוס 2000 וזהו זה עובד חלק.
(אני לא ממש איינשטיין והצלחתי לסדר את ההגדרות לפי תמונות אז לדעתי זה לא אתגר גדול)
אני באמת מתעניין למה בפאלקון BMS שיש שם דגמים של הרבה מטוסים שגם היו בכוכב כחול כמו פאנטום מיראג' וכדומה שניתן להטיס לא עשו פה אצלנו איזה מוד כמו שטח ישראל רק דמויי כוחב כמות שיהיה עם חלק מהמשימות של כוכב כחול כי כבר עשו שטח של ישראל אז אוליי ניתן לערוך אותו לישראל של שנות ה60 או משהו וליצור מוד כוכב כחול עם המודלים של המטוסים הקיימים שם(פאנטום ומיראג' וכדומה...) וממש לחדש את הנוסטלגיה של כוכב כחול עם גרפיקה של היום על הפלטפורמה של פאלקון ממש ליצור מוד נוסטילגיה.
יכול להיות מעניין ומסקרן אותי אם מישהו כבר עובד על מוד כזה, אם באמת יקחו יוזמה וייצרו מוד כזה לפאלקון זה יהיה באמת אדיר
😄
אור סטפנסקי
מטיס(טיסנים):
MSH PROTOS 500
MULTIPLEX F-105 TUWISTER JET
MSC Unique 3d sport
MULTIPLEX Acro Master
ultimate 3d
DualSky Breeze Pro
PC 9 EP
F-14 EP
נערך לאחרונה: לפני 13 שנים