101 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור בעיה מאוד מעצבנת ב FSX acceleration
דיון

בעיה מאוד מעצבנת ב FSX acceleration

23 הודעות 2,741 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
monipal2 כתב/ה:
התהליכים שאתה צריך לעשות לפני שתה מתקין את ה acceleration ,
1)לאמת את הגולד אונליין ,
2) להתקין את ה SP1

עשית אותם לפני ההתקנה ?
מהמעט שאני יודע ומהתקנות עבר שלי, התקנת Acceleration מייתרת את התקנת שני ה-SPs. כולל SP1. כלומר אין צורך להתקין SP1 לפני התקנת Acceleration.
מולי
#2 · לפני 13 שנים
[/quote]מהמעט שאני יודע ומהתקנות עבר שלי, התקנת Acceleration מייתרת את התקנת שני ה-SPs. כולל SP1. כלומר אין צורך להתקין SP1 לפני התקנת Acceleration.[/quote]

Acceleration כולל רק את SP2 ,
בהוראות התקנה ב כבר רשום שצריך להתקן את SP1 .
אחרת הוא לא מתחיל בהתקנה.
מוני פל.
בוגר VFS מחזור 41
#5 · לפני 13 שנים
אם ה-FSX מאוקטב תקין אז גם אם לא תתגבר על בעיית ה-Acceleration זה לא הפסד גדול. תתקין SP1 ו-SP2. ולא תפסיד הרבה. רק 3 מטוסים לא שימושיים במיוחד ועוד מספר משימות שהחלק הגדול שלהם קשור למירוצי red bull או לנחיתות F-18 על נושאת מטוסים.
האמת שאפילו להפנות אותך לתמיכה של מיקרוסופט אי אפשר כי מיקרוסופט הכריזה על הפסקת התמיכה ב-FSX. לך תדע אולי הבעיה שלך נובעת מהורדת שרת האקטיבציה של ה-Acceleration שאולי הוא חלק מהפסקת התמיכה. לא הגיוני שזו הסיבה, אבל לך תדע.
מולי
#6 · לפני 13 שנים
נסיתי הכל..
אפילו הורדתי את הAcceleration מהביטורנט על מנת לבדוק שהדיסק שקניתי לא פגום ושוב זה לא עובד..
טוב תודה רבה לכולם על הניסיון לעזור אשמח לקבל עוד הצעות =]
#7 · לפני 13 שנים
ההצעה שלי, כמו של מולי, כדי שתוכל להתחיל לטוס בלפחות חצי רצינות היא לוותר על הacceleration.
זה לא מוסיף שום דבר שבאמת חשוב לטיסה או לסימולטור עצמו. מה שבאמת חשוב זה שני הSP ואז להשתולל עם תוספים.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#8 · לפני 13 שנים
למען האמת הוא גם מוסיף סינרים יפים ל FSX ,
אבל במחיר שמוכרים אותו כרגע , הוא לא כדאי.
מוני פל.
בוגר VFS מחזור 41

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.