I IAF_Falcon מדריך בית ספר לטיסה טייסת 107 אבירי הזנב הכתום 449 פוסטים #1 · לפני 13 שנים האם אני יכול לשנות את הניק שלי? טייס ומדריך IL-2, טייס DCS ו BMS
M Mike_69th מודרטור מנהל ראשי 69 הפטישים Virtual Israeli DogFighters 7,521 פוסטים #2 · לפני 13 שנים רק תגיד איזה אתה רוצה, והוא ישונה 🙂 בנוסף שים לב שהכינוי החדש יהיה גם שם המשתמש שלך באתר, הישן לא יתאים להתחברות. מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי 69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
I IAF_Falcon מדריך בית ספר לטיסה טייסת 107 אבירי הזנב הכתום 449 פוסטים #3 · לפני 13 שנים Mike_69th כתב/ה:רק תגיד איזה אתה רוצה, והוא ישונה 🙂 בנוסף שים לב שהכינוי החדש יהיה גם שם המשתמש שלך באתר, הישן לא יתאים להתחברות. סבבה,אני הייתי שמח שהכינוי שלי יהיה: IAF_Falcon . טייס ומדריך IL-2, טייס DCS ו BMS
M Mike_69th מודרטור מנהל ראשי 69 הפטישים Virtual Israeli DogFighters 7,521 פוסטים #4 · לפני 13 שנים ויהי IAF_Falcon מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי 69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
I IAF_Falcon מדריך בית ספר לטיסה טייסת 107 אבירי הזנב הכתום 449 פוסטים #5 · לפני 13 שנים Mike_69th כתב/ה:ויהי IAF_Falcon תודה אחי טייס ומדריך IL-2, טייס DCS ו BMS