107 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World ריכוז הכותרים שבפיתוח
דיון

ריכוז הכותרים שבפיתוח

591 הודעות 61,821 צפיות לפני 13 שנים
#2 · לפני 10 שנים
i_hawk כתב/ה:מרשים.

איך הפריימים? הבניינים הם אובייקטים חיים או סוג של Autogen?
מישהו יכול לצלם את הטריין במקום שהרזולוציה גבוהה? אני סקרן לראות (קצת מנסה להתעסק עם כל הסיפור הזה בעצמי...)

http://www.preflight.us/HE/ftopict-23016.html

אלון
its not a bug, its a design feature
#3 · לפני 10 שנים
יפה. פריימים מעולים ביחס ל 680 ולמספר האובייקטים בתמונות, אני מניח שעם הכרטיסים החדשים יותר זה בכלל יהיה טוב מאוד. אני מניח שעל DX11 הם השתמשו ב HW Instancing שזו תכונה שמאוד עוזרת כשמרנדרים המון אובייקטים זהים (מבחינת מודל 3D) בסצינה אחת.

הטריין משום מה נראה לי קצת כאילו ברזולוציה נמוכה משהו לא? לא יודע, ה Mesh נראה בסדר אבל אולי הטקסטורות ברזולוציה נמוכה? לפחות במרחק הוא נראה קצת "מרוח" כזה. אם ייצא לך אתה יכול לקחת תמונה ממש מקרוב של מקום שבו יש טריין מפורט? סתם אני סקרן, שוב לא הכרחי, מתי שייצא לך או למישהו אחר, תודה! 🙂

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#4 · לפני 10 שנים
ViFF כתב/ה:מייק זה לא תמונות של טיסה מה שפרסמת 😄

נו טוב 🙁

יוני הם התחכמו יפה מאוד עם הקרקע. המש הבסיסי דווקא ברזולוציה נמוכה למדי, לא יותר איכותי מLOMAC. הקטע הוא שהם הסתירו את זה עם המון שכבות של טקסטורות ושיידרים שמחזיקים מידע ברזולוציה גבוהה.

אז המקסימום נראה ככה:

אבל כשמתקרבים לגרד את החול רואים את הפוליגונים (אגב העיר העצומה שם במרחק...יא אללה כמה אובייקטים):

הטעינה היא בשלבים ותלויה בכמה גורמים (דומה מאוד לפלייט סימ, שטען לפי מסלול טיסה צפוי, גובה, מהירות, פניות וכו'😉.
אם נטוס במצלמת F11 מהר לאיזור רחוק במפה ונעצור, אפשר לראות את המרכיבים השונים והמעבר ההדרגתי ממידע ברזולוציה נמוכה לגבוהה.
בתמונות האלה הקרקע חולית, באיזורים סלעיים כמו בתמונות הראשונות נוסף גם שיידר שמכיל את הסדקים והאיזורים המוארים שנותנים פני שטח סלעיים כאלה.
הנה gif של השלבים, כמובן בסימולטור זה מהיר יותר (אבל אצלי זה מספיק איטי ככה שאפשר לתפוס תמונה בין כל שלב 🙁)

אני בטוח שאפשר לחפור באחד הקבצים ולהגדיל את טווח טעינת הרזולוציה הגבוהה, אבל אז נחטוף המון שינון באיזורים האלה בגלל הbump map.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
נערך לאחרונה: לפני 10 שנים
#5 · לפני 10 שנים
תודה רבה מייק על התמונות!

מעניין, הייתי בטוח שעל DX11 הם ישתמשו ב Tessellation לטריין, אבל בלי קשר לזה השימוש ב Normal map כדי ליצור סדקים בקרקע סלעית ברמת הטקסטורה וכמובן ה Shading נראים טוב מאוד...

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#7 · לפני 10 שנים
Iaf_Assaf, כן זה השטח היחיד שמותאם למנוע הזה כרגע. הם עובדים על מפת הים השחור אבל עדיין לא סיימו. גם בגלל זה 2.0 זה אלפא לאללה.

i_hawk כתב/ה:

מעניין, הייתי בטוח שעל DX11 הם ישתמשו ב Tessellation לטריין

זה בטח עבר להם בראש. אולי רצו להתאים לטווח גדול יותר של חומרה. סה"כ כרטיסים ישנים פחות יסבלו עם נורמל בלבד והפרטים בכל מקרה דומים ויזואלית, לפחות ברוב רובו של הזמן.
אולי בעתיד יאפשרו גם את זה, יעבוד בשביל חי"ר 😄

#8 · לפני 10 שנים
מה הקטע של ריבוי האקטיבציות ?! האם בכל פעם שמריצים גרסא אחרת צריכים לאבד אקטיבציה ?! אפילו שזה מאותו מחשב ?! Thats fucked up....
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
#9 · לפני 10 שנים
מעניין, אני כמעט אף פעם לא רואה אתכם טסים אונליין או נכנסים לTS אבל בפורום אתם אלופים 🙂
אם רק הייתם מרבים לטוס איתנו ומשמישים את שיטות האנליזה שלכם לטובת קידום הקהילה כמו שאתם מנתחים את העבודה שלהם בשקדנות, מי יודע לאן היינו מגיעים.
#10 · לפני 10 שנים
צודק !

אבל...

אני לא יכול לטוס בעבודה... 😭 😭 😭
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
#12 · לפני 10 שנים
xcom כתב/ה:מעניין, אני כמעט אף פעם לא רואה אתכם טסים אונליין או נכנסים לTS אבל בפורום אתם אלופים 🙂
אם רק הייתם מרבים לטוס איתנו ומשמישים את שיטות האנליזה שלכם לטובת קידום הקהילה כמו שאתם מנתחים את העבודה שלהם בשקדנות, מי יודע לאן היינו מגיעים.

הי אני לא יכול כי הסטיק שלי ב...אה...ניתוח.

#14 · לפני 10 שנים
מכיוון שאין לנו בשרת רישיון לשטח נוואדה, השרת כרגע לא מפעיל את אלפא 2.0 .
לעומת זאת, לשרת של טייסת 373 יש רישיון, בקשתי שיעלו שם משימה ראשונית שהכנתי למפת האימון עם מטווחים פעילים.
אתם מוזמנים להצטרף ולהתאמן בשטח נוואדה עם - A-10C,A-10A, SU-25T, SU-25, KA-50, L-39C, F-15C.
המשימה נקראת Training Ranges, בשרת 373.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.