כן או לא fanboy אנחנו קודם כל לקוחות.
ובכל התקשרות עסקית וטרנזאקציה של כספים שקשורה לחברת ED אני מצפה לשקיפות ויושר עיסקי.
כאשר עושים עיסקה של "אני עכשיו מוכן לתת לך הנחה משמעותית אם תתן לי כסף עכשיו, ואת התמורה לכסף אמסור לך בעוד שנה" יש משמעות חשובה לאמינות של ההבטחה. אמון. אבן היסוד הבסיסית ביותר לקיום כלכלה ועסקים חובקי עולם, מבלעדיו לא היה קיים הדבר המגניב הזה שנקרא "אשראי".
בוא נגיד ובמקרה הכי גרוע איליה הכניס אותם להריון והתחייב על דברים מבלי לקבל אישור מאיגור טישין, היה לחברת ED מספיק זמן לתקן את ההודעות של איליה וה rewards באתר ובפורום שלהם עוד בימים שהקיקסטרטר היה עדיין פתוח.
איליה נכשל בעבר והדעה הרווחת בקהילה זה שהוא שור מועד. חברת ED בכל זאת נכנסה לשותפות איתו ונתנה לו לנהל חלק מהמוצר (ה 109 וה P-47 ומפת נורמנדי) ו ED מפתחים את כל השאר. Yoyo כבר התחיל לעבוד על המודל טיסה של הספיטפייר במקביל לעבודה על ה Fw190 דורה. אף אחד לא היה שם כסף על הקיקסטרטר הזה אם זה היה מיזם בלעדי של RRG קרי איליה (אפרופו עם או בלי ED).
אני קורא את ההודעות בפורום של ED ונדהם מהנאיביות של אנשים שכותבים ועוד מנסים להסביר על חודם של עניינים טכניים של מי הקיקסטרטר וכי לחברת ED אין שום אחריות והם בעצם הגיבורים שבאו להציל את המצב.
כמו שאמרתי קודם, אולי חלקנו מרגישים שרימו אותנו אבל בתכלב הם סה"כ דפקו את עצמם.
בעתיד אף אחד לא ייתן להם כסף מראש וזה חבל כי ביום מן הימים ייצא ה F-18 למכירה טרום השקה ( prepurchase) והייתי מוכן לעזור להם, אבל כאשר נשבר האמון הארנק נהיה בונקר..
אלון
its not a bug, its a design feature