123 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World ריכוז הכותרים שבפיתוח
דיון

ריכוז הכותרים שבפיתוח

591 הודעות 61,821 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 11 שנים
הם נכשלו בלספק את ההתחייבויות שלהם. אז אמנם הגיוס הצליח, אבל הפרויקט נכשל.
ED פשוט ממשיכה באותו כיוון, עם הצוות שהיה בRRG והחומר שכבר פותח עד עכשיו, אבל לא באמצעות אותם כספים שגויסו. זה כסף שנשרף מזמן על משכורות לפחות.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#2 · לפני 11 שנים
מכיוון שזאת שותפות ED אחראים על הסקנדל הזה לא פחות מאשר RRG. כל הבעיות הפיננסיות לכאורה של הפרויקט הזה היו ידועות עוד באוקטובר ואף אחד לא התריע.

ED אינם גיבורים שבאו להציל את המצב.

כל מי שמנסה לשכנע אחרת הוא פשוט FANBOY עיוור של ED או לא מבין באתיקה עסקית.

אבל זה בסדר. הם סה"כ דפקו את עצמם. לעולם לא יצליחו להזרים לעצמם כסף במכירה תרום מסירה.

לצערי לאור הסכום כסף הקטן שמדובר כנראה אין מצב שקיקסטרטר או אמאזון יתבעו את ED על הפרת חוזה, אבל לך תדע אולי נופתע.

בנימה אישית כחלק מתפקידי בתע"א אני עושה עסקים עם הרבה מדינות ותרבויות מכל העולם ויש דבר אחד משותף בין אפריקאים ומזרח אירופאים: אם זה לא מכאיב להם בכיס הם בכיף לא מכבדים חוזים.

לא פעם החזקתי מסירה של מטוס או מערכת עד שישלמו עד הגרוש האחרון.

אלון
its not a bug, its a design feature
#4 · לפני 11 שנים
אפשר להתמרמר על כל מה שהיה או לא היה, בפועל ED הצילו לנו את הכותר הזה אחרי שריטש אותו איליה.

בBottom Line:
בלי ED -
אין לנו כלום.

עם ED -
אנחנו מקבלים חלק מהחבילה שעליה שילמנו והעתיד של הכותר הזה עדיין בכוונת.

אני מעדיף את בקרת הנזקים שמציעים ED, אשמים או לא.

אה וד"א - אני FANBOY של ED, בגלל זה אני טס בDCS ובגלל זה אני משקיע בפיתוח של זה, כי זה מעניין אותי. כל מי שטס בDCS, תומך בפרויקטים של ED מדסקס על הפרויקטים שלהם ותומך בקידום של DCS, גם אתה FANBOY של ED, אל תשלה את עצמך שלא.
#5 · לפני 11 שנים
כן או לא fanboy אנחנו קודם כל לקוחות.

ובכל התקשרות עסקית וטרנזאקציה של כספים שקשורה לחברת ED אני מצפה לשקיפות ויושר עיסקי.

כאשר עושים עיסקה של "אני עכשיו מוכן לתת לך הנחה משמעותית אם תתן לי כסף עכשיו, ואת התמורה לכסף אמסור לך בעוד שנה" יש משמעות חשובה לאמינות של ההבטחה. אמון. אבן היסוד הבסיסית ביותר לקיום כלכלה ועסקים חובקי עולם, מבלעדיו לא היה קיים הדבר המגניב הזה שנקרא "אשראי".

בוא נגיד ובמקרה הכי גרוע איליה הכניס אותם להריון והתחייב על דברים מבלי לקבל אישור מאיגור טישין, היה לחברת ED מספיק זמן לתקן את ההודעות של איליה וה rewards באתר ובפורום שלהם עוד בימים שהקיקסטרטר היה עדיין פתוח.

איליה נכשל בעבר והדעה הרווחת בקהילה זה שהוא שור מועד. חברת ED בכל זאת נכנסה לשותפות איתו ונתנה לו לנהל חלק מהמוצר (ה 109 וה P-47 ומפת נורמנדי) ו ED מפתחים את כל השאר. Yoyo כבר התחיל לעבוד על המודל טיסה של הספיטפייר במקביל לעבודה על ה Fw190 דורה. אף אחד לא היה שם כסף על הקיקסטרטר הזה אם זה היה מיזם בלעדי של RRG קרי איליה (אפרופו עם או בלי ED).

אני קורא את ההודעות בפורום של ED ונדהם מהנאיביות של אנשים שכותבים ועוד מנסים להסביר על חודם של עניינים טכניים של מי הקיקסטרטר וכי לחברת ED אין שום אחריות והם בעצם הגיבורים שבאו להציל את המצב.

כמו שאמרתי קודם, אולי חלקנו מרגישים שרימו אותנו אבל בתכלב הם סה"כ דפקו את עצמם.

בעתיד אף אחד לא ייתן להם כסף מראש וזה חבל כי ביום מן הימים ייצא ה F-18 למכירה טרום השקה ( prepurchase) והייתי מוכן לעזור להם, אבל כאשר נשבר האמון הארנק נהיה בונקר..

אלון
its not a bug, its a design feature
#6 · לפני 11 שנים
טוב, עכשיו רק נשאר לבחור איזה שני מטוסים לקחת :/
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#7 · לפני 11 שנים
אני עדיין מתכוון לתת להם כסף מראש לדברים שמעניינים אותי באמת, לא רכשתי את הכותר הזה בגלל שED היו מעורבים או זה היה איליה שהצטלם עם הצד היפה של אולג מדוקס, רכשתי כי רציתי את זה ורציתי לקדם את זה.

אורי, תקנה עוד מוסטנגים מה ז"א? 🙂
אני הולך על Spitfire ועל 109, כי אני רוצה לקדם את זה.
כשייצא הFW190D9 בקרוב, גם אותו ארכוש ב20 דולר.
#11 · לפני 11 שנים
djmid כתב/ה:בעצם אני שילמתי 40 אני אוכל לבחור 2 מטוסים וכל השאר לרכוש ב20?

איך שהבנתי מה שאתה מקבל זה שני מטוסים לבחירתך, כל אחד בעיקרון ב20 דולר במקום 50.
כל מטוס אחר 50 דולר.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
נערך לאחרונה: לפני 11 שנים
#12 · לפני 11 שנים
אז זה שום דבר שונה פרט לזה שהפעם נותנים לבחור ולא מעלצים לקחת מוסטנג ודורה

אבל את האמת אין כ"כ מה סתם להוציא אנרגיות
חושב שבמינימום היו צריכים לתת לאלו שרכשו חבילה נכבדת לתת אופציה להנחות במודים של הסדרה הזו

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.