135 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World ה"FSX" של הקרבי ושאר החדשות
דיון

ה"FSX" של הקרבי ושאר החדשות

49 הודעות 5,084 צפיות לפני 13 שנים
#4 · לפני 13 שנים
אור
אני מבין שמדובר כאן על מקרה הפוך מה A-10 - לפיכך לא הייתי מפתח ציפיות - במיוחד מחברה העוסקת בפיתוחים עבור סימ' אזרחי ועכשיו מתיימרת לעשות הסבה מקצועית לסימ' צבאיים ללא הניסיון והגישה הרלוונטים.

עריכה
F-22????
על מי הם עובדים?

בסימ' כזה בוודאות לא תמודל אוויוניקה מדוייקת מהסיבה הפשוטה שהיא כל כולה מסווגת כך שכל הנושא הוא מחוץ לתחום.
מה עושים במקרה הזה? מה שהכי קל לעשות - מעגלים פינות.

האם זה עומד בסטנדרטים של DCS? בפירוש לא.
#5 · לפני 13 שנים
ולכן גם לא אומרים שזה יהיה חלק מDCS!
צריך להבין שDCS הוא משהו אחד והכיוון עכשיו אחר ופתוח תחת בקרת איכות גבוהה יותר ממה שנכנס לFSX בתחום הקרבי.
לא כל אחד מהתוספים האלה מתיימר להיות חלק מDCS עצמו וזה בדיוק מה שהמפתחים אומרים כבר עכשיו.

אז DCS World הוא רק הבסיס לכל זה והשם שלו חמוד ומזכיר את DCS כי ואללה- זה העולם שפותח בשביל DCS!
התוספים שישוחררו בשבילו חלקם יהיו תחת השם DCS וחלקם לא אבל כולם יהיו נגישים באותו "עולם".
כדי שלא יהיה מצב שהעולם הזה מאוכלס במטוס נוסף כל שנתיים שלוש ואנשים ישתעממו או יתאכזבו (הרי לא כל אחד חלק על הA-10C)- יש תוספים ברמה נמוכה יותר, שעדיין עושה למטוסים האלה הרבה יותר צדק ממה שאייריס יכלו לעשות בFSX.

http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=89433

הF-15E הוכרז שיהיה תחת השם DCS וגם זה רק אם בED ישפטו שהוא אכן פותח לרמה הזאת. מכוונים לשם בכל אופן.
השניים האחרים- לא. אני די בטוח שאף אחד מהמפתחים שם לא חשב שיש מישהו מספיק תמים בקהילות האלה כדי לחשוב שיפותח ראפטור ברמה של DCS.
אז הם לא עובדים על אף אחד וגם לא מנסים. ההודעה שלהם בלינק ברורה מאוד.

שיעגלו פינות עם הראפטור, זה ברור שאין ברירה. אם אי אפשר לעשות ברמה של DCS אז להשאיר את העבודה לזבל שיש בFS? לעולם לא. מודל הטיסה לבדו איכותי פי כמה. אין פסול בלתת חויה טובה יותר למי שרוצה בכך גם אם זה בלתי אפשרי לגעת במקור.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#6 · לפני 13 שנים
זה לא עובד ככה..

זה חוזה בין צד שלישי לאיגל דינמיקס ודה פייטר קולקשן, עם דרישות וצפיות.

כרגע IRIS חדשים בתחום הDCS, והם בשלב הלמידה.. ללמוד את הכלים, את הראש, איך הדברים עובדים וכו.., מאיגל דינמיקס ודה פייטר קולקשן.

הרעיון של הצד שלישי זה לעזור בפיתוח הסימ', מגדיל כוח אדם בשביל הספק יותר גדול.

וזה שיש חלק מהכותרים שעכשיו לא מגיעים מהסימולטור המקצועי שלהם, לא אומר שזה נופל ברמה.
למשל המוסטנג D, הוא בוודאי לא הגיע מהסימ' הקרבי, אבל בטח שאיגל לא תזניח אותו. הם עשו בדיוק מה שהם היו עושים אם זה היה ללקוח צבאי.
מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World

#7 · לפני 13 שנים
אני לא מבין איך עדיין יש אנשים שקוראים את מה שכתוב פה ומוצאים סיבה להתלונן...

זה פשוט נהדר.

סוף סוף חדשות מצויינות לעולם התעופה הקרבית.

פתיחה לצד שלישי ?! רק דברים טובים יצאו מזה .

עשיתם אותי מאושר. השאל על מה לוותר. על ימין או שמאל. ואני מתכוון לכליה שאני הולך למכור כדי לממן מחשב חדש... 😂
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
#8 · לפני 13 שנים
schredder כתב/ה:אני לא מבין איך עדיין יש אנשים שקוראים את מה שכתוב פה ומוצאים סיבה להתלונן...

השאל על מה לוותר. על ימין או שמאל. ואני מתכוון לכליה שאני הולך למכור כדי לממן מחשב חדש... 😂

תמיד יהיה מישהו שיתלונן אין מה לעשות ככה זה.
לדעתי לך על הימנית 🙂 חצי כבד גם הולך,כי נצטרך מכונה רצינית כדי להניע את החיה הזו שמתפתחת לנו מול העיניים.
DCS WORLD-Forum Administrator
The 147 Squadron commander
טייסת 147 בפייסבוק
#9 · לפני 13 שנים
חברים שלום קודם כל אני חושב שזה גדול כמו שרבים אחרים אמרו כבר זה פשוט מהפחה
דבר נוסף שרציתי לשאול זה עם משהו יכול לתת לי לינק להורדה בנוסף מה עם כל התוספים מ lock on flaming cliffs 2 העם זה תומך במשחק או שמפה ועלה זה רק התוספים החדשים שלהם
#10 · לפני 13 שנים
לא תומך בFC2
FC3 העתידי כן יתמוך בכל הסיפור
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#11 · לפני 13 שנים
היי,
מתרבות השמועות על F15E כמטוס הבא של DCS,בעקבות שיתוף הפעולה העמוק שנחתם בין ED לבין חברת IRIS.
השבוע פורסם ראיון עם אחד ממנהלי חברת IRIS אבל לצערי אני לא מוצא אותו.
בגדול חברת IRIS תספק את פלטפורמת המטוס לחברת ED וזו תדאג שהמטוס יעמוד בסטנדרטים צבאיים לא פחות,באותו ראיון אמר הבחור כי ה F-22 ימודל כמטוס ארקדי בגלל שאין גישה (ברור מה חושבים אנשים???)למטוס המסווג הזה.
מצורפים שני קישורים שמציגים את ה F15E.
1.https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HQPolyUKqwQ
2.https://www.youtube.com/watch?v=z9cmakMp31k&feature=fvwp&NR=1
מודל ה F15E המוצג כאן מיועד ל FSX אותה פלטפורמה אמורה להפוך לגירסה "צבאית" של ED
DCS WORLD-Forum Administrator
The 147 Squadron commander
טייסת 147 בפייסבוק
#12 · לפני 13 שנים
ולגבי הקוקפיט- נראה שבשלבים הראשונים בוודאות לא תהיה אפשרות לשני שחקנים במטוס.
הם מבטיחים לעבוד על זה, אבל מי יודע כמה זמן זה יקח אחרי השחרור...

http://www.youtube.com/watch?v=Ckd0a2mnJTc
דקה 5 בערך.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#14 · לפני 13 שנים
דווקא קיוותי שED תפתח לבד את הF15..
נקווה שהוא יהיה באמת ברמה של הDCS A10
יהונתן חסין.

ב'הפסקת עישון'- כולם מעשנים.
ב'הפסקת אוכל'- כולם אוכלים.
ב'הפסקת שתיה'- כולם שותים.
ב'הפסקת רענון'- כולם מתרעננים.

אחר כך מתפלאים שב'הפסקת אש'- כולם יורים!
#15 · לפני 13 שנים
מה שמחזק מאוד את עניין הDCS:HORNET הפוטנציאלי
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.