141 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 דיון התמונות הרשמי #2
דיון נעוץ

דיון התמונות הרשמי #2

71 הודעות 17,058 צפיות לפני 14 שנים
#4 · לפני 10 שנים
סוכר234.

מציע לך לשחק קצת עם הגדרות הMSAA מתוך הסימולטור או מתוך הגדרות כרטיס המסך וזאת בכדי לקבל גרפיקה קצת יותר טובה.
#5 · לפני 9 שנים
שיתוף שלי אחרי הרבה זמן:
מגע עם מטרה:

זווית מרשימה:

עמדת קצרים, בסיס רמון:

גובה בינוני בדרך לירושלים:
#7 · לפני 9 שנים
IAF_Amir כתב/ה:אפשר לנעול מטרה 90 מעלות מהאף ? חדש לי..

לא אפשרי, גבול הכיסוי הוא 60 מעלות לכל צד ככה ש94 מעלות זה לא הגיוני.
ייתכן שבוצע שינוי בערכי db כאלה או אחרים ואז כמובן שהכל אפשרי.

למפרסם התמונות, יותר נחמד לעלות צילום מסך ע"י שימוש בPrtScn ולא צילום מסך ע"י שימוש במצלמת הסלולרי.
התמונות יוצאות יפה יותר בדרך הראשונה.
#8 · לפני 9 שנים
IAF_Amir, אולי, זה לא המקום לדבר על דברים כאלה מפאת בטחון מידע 🙂

בכל מקרה- פעימה שניה של תמונות:

דרך הים לכיוון צפון:

רמון:

קצת נמלים:

נערך לאחרונה: לפני 9 שנים
#9 · לפני 9 שנים
FOX5 כתב/ה:IAF_Amir, אולי, זה לא המקום לדבר על דברים כאלה מפאת בטחון מידע 🙂

בכל מקרה- פעימה שניה של תמונות:

אוי, התמונה הזאת מאוד מוכרת לי, אני חושב שמהדיון הזה:
https://www.bmsforum.org/forum/showthread.php?26684-HELP-Textures-are-messed-up-whats-wrong
זו ממש התמונה הזו:
http://www.freewebs.com/302nd/22.jpg
שמופיעה שם.

זה מדיון על איזה פרויקט של אלביט, אתה גם שותף?!
#11 · לפני 9 שנים
למיטב ידיעתי עושה רושם שזה גירסא שנקראת 'ברק2020' לפי מה שמוצג פה, אני רוצה להאמין שזה שדרוג של המדמה של חיל האוויר, הנוף שמוצג בחלק מהתמונות הוא ללא ספק הנוף שיש במדמה החדיש של חי"א, בישן זה יותר דומה לכוכב כחול, הגם שבחי"א יש גם מסלולי המראה באיכות גבוהה בדומה לאחת התמונות...
אז קשה לי לבחון בוודאות אבל האפשרויות הם שמדובר במדמה של חיל האוויר החדש עם שילוב של תמונות מהסימולאטור הרגיל, או שמדובר בגירסאת ביניים של חיל האוויר , או שזה ניסיון של שדרוג פאלקון 4.33 מהסוג שעדיין לא ראינו...

בניתוח מעמיק יותר - מדובר בתא טייס אחר מזה שקיים במדמה, צבעים שונים וכיתובים שונים.

אור הזנב שהוצג פה בתמונות מתוך כנראה פאלקון לפי המטוס, אף הוא שונה ודומה למציאות, הנה השוואה :

#12 · לפני 9 שנים
באמת שאין לי מושג מאיפה הוא הביא את התמונות האלו - אם הן חלק מהסימולטור, אמתיות, ערוכות וכו'... אבל באמת שהן נראות טוב.
[align=center]בברכה,
אסף [vAiCon]
😮range">*חבר פעיל בטייסת 108*

[/align]
#13 · לפני 9 שנים
חברים אל תטעו. כבר היה בעבר דיון עם התמונות האלו ולאחר בדיקה מעמיקה נמצא שאינם אמיתיות או יותר נכון לקוחות מדיון אחר בפורום אחר. איני בא להאשים פה אבל זה המצב כפי שכתבו מעלי.

יש כמה דברים טמועים בתמונות כפי שציינו לדוגמה למה לצלם בפלאפון כשיש פרינטסקרין?
מהכרות קרובה של המערכת מרגיש לי שמישהו פשוט קיבל אישור כניסה כפי שרבים מקבלים וצילם את המסך של המפעילה.

אשמח לגלות שאני טועה אך זו הרגשה אישית שלי.
בלי קשר מעולם לא אהבתי את הדיונים של תמונות שבהם נשאלו איזה גרסה והגיע תשובה ״סודי ביותר״
אם זה סודי מדוע פרסמת?

אני חושב שתמונה עם איזה סמן שייציין שמדובר במחשב בייתי בהחלט תעזור ולא איני מדבר על תמונה פלאפון.

בלימקשר בהחלט תמונות יפות ואם בהחלט מדןבר בפאלקון כיף לדעת שהסימ הגיע לרמה שכזו.
#14 · לפני 9 שנים
Iaf_Assaf, לא יודע על מה אתה מדבר אבל אני לא כתבתי "סודי" על שום דבר.. אני משתף פה תמונות וסרטונים, אל תשכחו שזאת מטרת הדביק.
אגב, סרטון שמראה את התאורת לילה במיטבה:
m.youtube.com/watch?v=BZ6H9fIkp8s

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.