111 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור fsx לא עולה
דיון

fsx לא עולה

13 הודעות 1,747 צפיות לפני 14 שנים
#4 · לפני 14 שנים
orim55 כתב/ה:עדכון:הסימולטור עולה אבל במסלול 21 בשדה דב יש לי עצים באמצע המסלול.

התקנת בדיוק ע"פ ה-readme? כולל מחיקת קובץ הרקע של ש"ד(לא זוכר את שמו) מספריית הלנדקלאס?
מולי
#5 · לפני 14 שנים
Muli כתב/ה:[quote="orim55"]עדכון:הסימולטור עולה אבל במסלול 21 בשדה דב יש לי עצים באמצע המסלול.

התקנת בדיוק ע"פ ה-readme? כולל מחיקת קובץ הרקע של ש"ד(לא זוכר את שמו) מספריית הלנדקלאס?[/quote]
שמים12 כתב/ה:עצים מהסימולטור או של הלנדקלס?

מהלנדקלאס ועשיתי התקנה לפי הreadme.
טייס ומדריך IL-2, טייס DCS ו BMS
#6 · לפני 14 שנים
זה קורה די הרבה, ולא ברורה לי הסיבה המדוייקת שהשדה הופך לכמעט יער 🙂
כנראה שבגלל משהו לא ברור יש בעייה שנוגעת לתיפקוד קובץ ניקוי האוטוג'נים של השדה(קובץ exclude).
הפיתרון הכי פשוט הוא להוריד את פוטוריל תל אביב של תומר חיים ולהתקין אותו מעל ספריות הלנדקלאס בסדר הסינרים ב-Scenery Library.
לפוטוריל בשונה מהלנדקלאס אין אוטוג'נים(כולל עצים) חוץ ממה שהיוצר מציב (ותומר בטוח לא הציב עצים על שדה דב).
סביר להניח שזה יפתור לך את הבעיה.
תדווח כאן אם זה פותר, כדי שיהייה פיתרון למי שייתקל בבעייה הזאת בעתיד.
מולי
#8 · לפני 14 שנים
orim55 כתב/ה:מאיפה אפשר להוריד את הפוטוריל תל אביב?
וואלה, חיכיתי לזה...
מכיר פריפלייט?
http://www.preflight.us/HE/ftopicp-127810.html#127810
חפש בסוף רשימת הפוטורילים, יש קישור לשני אוספי הפוטורילים של תומר חיים. תשתמש בתל-אביב החדש(באוסף של הלינק השני)
מולי
#10 · לפני 14 שנים
orim55 כתב/ה:להוריד גם את תל אביב הרגיל?
איך להתקין את הפוטורילים כי הורדתי גם את הרצליה וחדרה?

לא, אין צורך. תל אביב ה"רגיל" הוא גרסא ישנה יותר של אותו פוטוריל. תתקין רק את הגרסא החדשה.
התקנה מאד פשוטה, כמו כל סינרי, להעתיק את הפוטוריל ל-Addon Scenery בספריית הסימולטור ולהוסיף ל-Scenery Library בסימולטור. חשוב לוודא שהפוטוריל יושב ב-Scenery Library מעל הלנדקלאס ומתחת לשדות התעופה
מולי
#11 · לפני 14 שנים
Muli כתב/ה:[quote="orim55"]להוריד גם את תל אביב הרגיל?
איך להתקין את הפוטורילים כי הורדתי גם את הרצליה וחדרה?

לא, אין צורך. תל אביב ה"רגיל" הוא גרסא ישנה יותר של אותו פוטוריל. תתקין רק את הגרסא החדשה.
התקנה מאד פשוטה, כמו כל סינרי, להעתיק את הפוטוריל ל-Addon Scenery בספריית הסימולטור ולהוסיף ל-Scenery Library בסימולטור. חשוב לוודא שהפוטוריל יושב ב-Scenery Library מעל הלנדקלאס ומתחת לשדות התעופה[/quote]

לעשות תיקייה photoreal tel aviv ןלשים בא את scenry ואת texture?
ככה גם עם הרצליה וחדרה?
טייס ומדריך IL-2, טייס DCS ו BMS
#12 · לפני 14 שנים
בפעם השלישית והאחרונה:
אני מדבר כרגע על תל אביב, שם יש לך בעיה שאיתה פתחת את הדיון, אותה שיטה תקפה לגבי כל פוטוריל
תלאביב החדש יורד כספריית TLV-Photo. בשני חלקים. אחרי שמחברים את שני החלקים ביחד, נוצרת ספריה TLV-Photo שבתוכה יש 2 ספריות: scenery ו-texture.
אני לא מבין למה אתה שואל אם לעשות תקייה אחרת(photoreal tel aviv) ולשים בה את scenery ו-texture? אתה כבר מקבל אחרי חילוץ הקבצים ספריה בשם TLV-Photo עם שני הספריות האלו בתוכה. וזה הכל! תעביר ל-Addon Scenery. תגדיר ב-scenery library תוודא שהוא יושב מעל הלנדקלאס ומתחת לשדות התעופה. ושלום על ישראל.
נדמה לי שכל הפוטורילים של תומר יורדים כספריה שמכילה כבר את scenery ו-texture (אם יש צורך ב-texture). תתקין אותם כמו שהם.
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.