·
לפני 14 שנים
אהלן
לצורך יצירת תנועת AI יש צורך במטוסי AI..
קיימים מספר מודלים מצויינים למטוסי AI צבאיים באתר של HTAI:
http://htai-models.com/downloads.html
בתחילת הרשימה יש ביצ'קראפט B200 ("צופית"😉.
בסוף הרשימה יש הרקולסים (דגם H) ו-F16 (חד ודו-מושבי)
לכולם יש מודל ו-paintkit.
אני לא מכיר צביעות ישראליות למודלים האלה..
מתישהו בעתיד כשאתפנה מעט ומחשבי יחזור לחיים, אני מתכנן לכתוב ב-וויקיפריפלייט ערך או שניים על יצירת תנועת AI ב-FSX
חשבתי גם לכתוב Tuturial משלים, ליצירת תנועה אווירית צבאית בארץ (פעם מישהו חיפש דבר כזה בפורום).
לכבוד העניין אני מחפש מתנדב/ים ששולט/ים באמנות יצירת סקינים לצורך יצירת סקינים ישראליים לסט המטוסים הצבאיים שהזכרתי(חופית, הרקולס, F-16 חד/דו), באתר יש לכל מטוס paintkit להורדה.
ל-F16 אין ממש paintkit(הוא מכיל תמונות בטעות ולא paintkit) וצריך לעבוד על הצביעה הבסיסית שבאה עם המודל.
הסקינים אמורים להיות Quick & Dirty לא עמוקים ויסודיים מדי רק שיראו סביר וישראליים ובאיכות סבירה, בכל זאת מטוס AI 🙂
אני ישמח מאד אם מישהו מאמני הסקינים כאן באתר ירים את הכפפה ויתרום לפרוייקט.
אני פשוט חלש מאד בכל העניין הגרפי והפוטושופי 😳 אחרת הייתי עושה גם את זה...
בתודה מראש
לצורך יצירת תנועת AI יש צורך במטוסי AI..
קיימים מספר מודלים מצויינים למטוסי AI צבאיים באתר של HTAI:
http://htai-models.com/downloads.html
בתחילת הרשימה יש ביצ'קראפט B200 ("צופית"😉.
בסוף הרשימה יש הרקולסים (דגם H) ו-F16 (חד ודו-מושבי)
לכולם יש מודל ו-paintkit.
אני לא מכיר צביעות ישראליות למודלים האלה..
מתישהו בעתיד כשאתפנה מעט ומחשבי יחזור לחיים, אני מתכנן לכתוב ב-וויקיפריפלייט ערך או שניים על יצירת תנועת AI ב-FSX
חשבתי גם לכתוב Tuturial משלים, ליצירת תנועה אווירית צבאית בארץ (פעם מישהו חיפש דבר כזה בפורום).
לכבוד העניין אני מחפש מתנדב/ים ששולט/ים באמנות יצירת סקינים לצורך יצירת סקינים ישראליים לסט המטוסים הצבאיים שהזכרתי(חופית, הרקולס, F-16 חד/דו), באתר יש לכל מטוס paintkit להורדה.
ל-F16 אין ממש paintkit(הוא מכיל תמונות בטעות ולא paintkit) וצריך לעבוד על הצביעה הבסיסית שבאה עם המודל.
הסקינים אמורים להיות Quick & Dirty לא עמוקים ויסודיים מדי רק שיראו סביר וישראליים ובאיכות סבירה, בכל זאת מטוס AI 🙂
אני ישמח מאד אם מישהו מאמני הסקינים כאן באתר ירים את הכפפה ויתרום לפרוייקט.
אני פשוט חלש מאד בכל העניין הגרפי והפוטושופי 😳 אחרת הייתי עושה גם את זה...
בתודה מראש
מולי