106 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור צביעת מטוסים
דיון

צביעת מטוסים

17 הודעות 2,520 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
צביעת מטוסים: משהוא יכול להסביר לי איך אני נכנס לאתר בו אני צובע מטוסים, אני מעוניין בהסבר מפני שהסתבכתי. 🥇 🆘
#2 · לפני 14 שנים
מה?
אתה מחפש tutorial על skinning? (אההמ.. גוגל.. אההמ)
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#5 · לפני 14 שנים
היי ליאור!!! אבל עדין אניני הבנתי איך נכנסים לאתר בו אני צובע את המטוס, אני ניכנס ל- "גוגל" מה עלי לכתוב. דרך אגב אני צפיתי בסרטון זה. תודה עומרי! 🆘
#7 · לפני 14 שנים
אני רוצה לצבוע מטוס בעצמי, במלה אני לא יודע לעשות לא את זה ולא את זה. תודה עומרי! 😄 מככה לתשובה!
#9 · לפני 14 שנים
ואני מחכה שתראה שוב את הסרטון, תקרא שוב את ההדרכות ותעשה שוב, שלב שלב, מה שאומרים לך לעשות שם.
זה לא משנה כמה פעמים נכתוב לך איך. אם אתה לא תעשה את זה שוב ושוב- אתה לא תגיע לשום מקום.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#10 · לפני 14 שנים
לא הבנת, אתה שאלתה אם אני רוצה ליצבוע בעצמי? אז אאמרתי שאני מניען לצבע בעצמי, כתבתי שאני מכה לתשובה! שתסבירו לי איך לעשות. תיקראו ליפני שאתם הונים, תודה. 😄
#11 · לפני 14 שנים
תנסה לכתוב בלי שגיאות [marq=up] [b]
נערך לאחרונה: לפני 14 שנים
#14 · לפני 14 שנים
Muli כתב/ה:נתחיל מההתחלה:
הורדת כבר את DXTBMP ?

ודבר נוסף: אתה יודע איך להעלות תמונות לפורום?
אם לא אז תלמד מכאן:
http://www.preflight.us/HE/ftopict-1307.html
אורליקה כתב/ה:לא, תוכל ללמד אותי!
מה עכשיו ללמד אותך?
איך להוריד DXTBMP ?
או איך מעלים תמונה לפורום? נתתי לך לינק למדריך איך עושים את זה.
ניסיתי, נתתי לזה צ'אנס. אבל עד כאן. או שאתה צעיר מדי או שאתה עצלן מדי. או שיש לך בעיה אחרת שאולי אנחנו לא מודעים לה.
קיבלת את כל המידע לכל מה שביקשת ואת תשומת הלב המקסימאלית. אם אתה צריך עזרה ספציפית, תגדיר בדיוק מה, ונשמח לעזור. (תלמד אותי/תסבירו לי זו לא עזרה ספציפית).
בהצלחה.

אני עם מייק:
Mike_69th כתב/ה:ואני מחכה שתראה שוב את הסרטון, תקרא שוב את ההדרכות ותעשה שוב, שלב שלב, מה שאומרים לך לעשות שם.
זה לא משנה כמה פעמים נכתוב לך איך. אם אתה לא תעשה את זה שוב ושוב- אתה לא תגיע לשום מקום.
מולי
#15 · לפני 14 שנים
לא אתה שאלתה אם אני יודע לעלות תמונות לפורום להוריד כבר הרדתי דרך אגב יצה לי יפה, אבל לא חשוב לי התמונות.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.