133 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World הוכרז DCS: P-51D Mustang
דיון

הוכרז DCS: P-51D Mustang

32 הודעות 6,089 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
(אמרתי לך, אור! 😂 )

http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=1377642

היום ED הכריזה על הכותר הבא בסדרת DCS (והראשון בסדרת Flying Legends), שישוחרר במהלך 2012.
הפעם הם מתמקדים בP-51D, שנבנה באמצעות הגישה אל המטוסים של The Fighter Collection (סוף סוף פרי שיתוף הפעולה בין החברות). סביר להניח ששאר המטוסים של TFC יעברו תהליך דומה בשנים הקרובות.

הP-51 נבנה כהדגמת טכנולוגיה, אבל המשוגעים בED החליטו ללכת עד הסוף ומבטיחים שהפיתוח לא יעכב את פיתוח הכותרים שמתמקדים במטוסים מודרניים.
תהיה תאימות לטיסות רשת עם שאר כותרי DCS (וזה גם רמז לעתיד- אפשר להניח שכל כותרי DCS העתידיים יאפשרו תאימות כזאת), גם אם מדובר באנכרוניזם מוזר בעולם של DCS- זו לפחות תהיה תוספת נפלאה לVFAT.

אין פרטים נוספים כרגע, אבל שוחררו תמונות:

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#3 · לפני 14 שנים
אני מבטיח לכם שאני אהיה הראשון שיפיל Su-27 עם המוסטנג הזה (קרב תותחים בלבד... 😉 )

תודה על השיתוף. אנחנו מתקרבים לתקופה מאד מעניינת...

VIFF
its not a bug, its a design feature
#4 · לפני 14 שנים
זה היה דיי ברור שזה הולך להיות P-51, לא סתם נשכחה תיקיה ששמה P-51 בתיקית FM של בלאק שארק 2.
ועכשיו, אני רגוע שזה באמת הולך להיות קרבי ולא מוסטנג של air shows שהרי אין להם מקלעים ותחמושת בכלל.

ומאוד מענין יהיה להשוות בין: "DCS: P-51D Mustang" לבין "Accu-Sim P-51D" כששניהם יצאו.
מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World

#5 · לפני 14 שנים
חח נשמע מצחיק משהו, מטוס כל כך ישן בסביבה כל כך מודרנית.

לפי דעתי הם היו צריכים להמשיך ליצור סימולטורים למטוסי\מסוקי קרב חדישים ולהשאיר את תקופת מלחמת העולם השנייה ל IL-2 שיצרו את כל הסביבה המתאימה למטוסים האלה של מלחמת העולם השנייה וביניהם המוסטנג.
#6 · לפני 14 שנים
Ezana9 כתב/ה:חח נשמע מצחיק משהו, מטוס כל כך ישן בסביבה כל כך מודרנית.

לפי דעתי הם היו צריכים להמשיך ליצור סימולטורים למטוסי\מסוקי קרב חדישים ולהשאיר את תקופת מלחמת העולם השנייה ל IL-2 שיצרו את כל הסביבה המתאימה למטוסים האלה של מלחמת העולם השנייה וביניהם המוסטנג.

מסכים איתך בהחלט,לא צריך לערבב חלב עם בשר בקטע הזה,יותר מזה,אפילו לא קשור,כאילו מה??? מוסטנג בסיוע לכוחות קרקע? מה בדיוק הוא יעשה יטיל פצצה מונחת חוט? או יקבל DATA LINK עם יונת דואר ? נו באמת,בזבוז משאבים מוחלט.
DCS WORLD-Forum Administrator
The 147 Squadron commander
טייסת 147 בפייסבוק
#7 · לפני 14 שנים
אני לא מסכים איתכם חבר'ה,החיבור בין הסימולטורים אולי מיותר מעט אולם סימולטור טוב למטוסי WW2 יכול להיות מאד נחמד.אל תשכחו שנכון להיום IL2 הוא הסימולטור עם הכי הרבה שחקנים בזמן נתון ברשת.מה שאומר שיש פה שוק
RifleFighter
רמי וייברמן

#8 · לפני 14 שנים
כן. גם בעיניי תמוה השילוב הזה. אבל אני תמיד חושב ש:
"אם הוא טס ויש לו תותח - הרי הוא תוסף מבורך."

בתור אדם נוסטלגי שאוהב את הישן והחלוד לצד החדש והמבריק אני חשוב שזה רק יכניס נופך נוסף למשחק אהההה סימולטור....
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
#9 · לפני 14 שנים
חבר'ה, אל תיבהלו. המטוסים בסדרת Flying Legends הם רק פרוייקטים צדדיים, הפיתוח הראשי הוא עדיין של מטוסי קרב מודרניים.
כל עוד נותנים לנו סימולציות מדוייקות של כמה שיותר מטוסים- אני לא חושב שיש על מה להתלונן 🙂

#12 · לפני 14 שנים
קצת אדיוטי אבל אני מבין אותם. סוג של Place Holder ל 2012 עד שהם יוכלו להוציא משהו עדכני. מבחינה רווחית זה הגיוני, הם "רוכבים" על ההצלחה של הקודמים כדי שאנשים יקנו גם את זה. אם הייתי במקומם והייתי יודע שאין לי משהו לזמן הקרוב (וכנראה שאין) הייתי משחרר משהו כזה כדי לעשות עוד קצת כסף, למה לא? 🙂

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#13 · לפני 14 שנים
אגב, זה לא שמטוס כזה לא מתאים בכלל לתקופה שלנו.
הסופר טוקאנו עושה עבודה דומה היום (אם להתעלם מכל המכשור המתקדם) והUSAF הזמין לפחות 20 כאלה השנה.
טורבופרופ לCAS (קל) וCOIN. כי לזרוק על זה A-10 שלם זה קצת בזבוז...פשוט תדמיינו שאתם בחיל אויר של מדינה ממש עניה 😄

בכל מקרה זה פשוט כיף שיש מטוס נוסף ברמה של DCS. אני אישית לא מצליח להבין מה הקטע של כל המתלוננים על ההכרזה הזאת. זה כמו להתלונן על מטוס LEVEL D או A2A חדש...

נערך לאחרונה: לפני 14 שנים · 9 עריכות
#14 · לפני 14 שנים
i_hawk כתב/ה:קצת אדיוטי אבל אני מבין אותם. סוג של Place Holder ל 2012 עד שהם יוכלו להוציא משהו עדכני. מבחינה רווחית זה הגיוני, הם "רוכבים" על ההצלחה של הקודמים כדי שאנשים יקנו גם את זה. אם הייתי במקומם והייתי יודע שאין לי משהו לזמן הקרוב (וכנראה שאין) הייתי משחרר משהו כזה כדי לעשות עוד קצת כסף, למה לא? 🙂

אכן... מה רע לקחת על תוספת של סימ עוד 20$.
DCS WORLD-Forum Administrator
The 147 Squadron commander
טייסת 147 בפייסבוק
#15 · לפני 14 שנים
פתאום היתה לי מחשבה כזו...
מה אם...

יהיה כותר שיתאים לכל חתך משתמשים בקהילה...
לדוגמא:
מטוסי מל"הע ,סילון קרב,מסוקים וכן כן ... אפילו אזרחיים (למרות שאזרח זה משעמם לדעתי... 😂 )
וכולם יוכלו להשתתף באותה זירה...

חברי פריפלייט סוף סוף יוכלו למצוא את עצמם מתרכזים בפעילות לא רק באתר... אלא אוןליין באויר הוירטואלי...

וואווו ! איזה מגניב !
גם לשחק עם כל החבר'ה וגם בטח תהיה איזו "תעמולה" של שחקני מדינה זו נגד אחרת... אחמדינג'אד... תתחבא... טורקים... אל תתכופפו... ו...
חבר'ה , תתחילו להתאמן... מחכה לנו הרבה אקשן !

אמממ... אני חולם את זה או שזה באמת קורה ?!
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.