103 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 האם il2 מזהה מקלדת נומרית?
דיון

האם il2 מזהה מקלדת נומרית?

4 הודעות 1,226 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
אם אחבר ב usb מקלדת נוספת, מקלדת נומרית,--מקלדת קטנה רק של החלק של הספרות- האם לדעתכם il2 או פאלקון יזההו אותה לצורך הרחבת המקשים הזמינים סמוך לסטיק ולמצערת?היא קטנה קומפקטית וזולה ונותנת עוד כיול של 10 מקשים. זאת כמובן במקביל למקלדת הרגילה שלא ננתק אותה.
"ציפור היושבת על ענף, לעולם לא פוחדת שהענף ישבר, כי האמון שלה הוא לא בענף עצמו, אלא בכנפיים."
#2 · לפני 14 שנים
אני תכננתי לשאול האם ניתן לחבר מקלדת (פשוטה) USB נוספת על מנת להגדיל את היצע המקשים

ז"א מה יותר פשוט מלחבר ולבדוק - אבל זהו שאין לי 😳 אז מי שניסה ויכול לנדב מניסיונו -

תודה
" לא טוב היות האדם טס לבדו " (Ice)

#3 · לפני 14 שנים
yohay כתב/ה:אם אחבר ב usb מקלדת נוספת, מקלדת נומרית,--מקלדת קטנה רק של החלק של הספרות- האם לדעתכם il2 או פאלקון יזההו אותה לצורך הרחבת המקשים הזמינים סמוך לסטיק ולמצערת?היא קטנה קומפקטית וזולה ונותנת עוד כיול של 10 מקשים. זאת כמובן במקביל למקלדת הרגילה שלא ננתק אותה.

אם אני מבין נכון,
זו עוד מקלדת במקביל לקיימת (רק של ספרות)
ולכן לא תקבל עוד פונקציונליות ממנה, היא לא מזוהה כבקר נפרד,
לצורך ההמחשה, אתה יכול להוסיף עוד עכבר לעכבר הקיים - תקבל אפקט של עכבר אחד בלבד,
אתה יכול להוסיף למחשב מקלדת USB שלמה ולא רק ספרות - לא תקבל פי 2 מקשים חדשים לתכנות.
מקש 9 יזוהה כאותו מקש 9 בשתי המקלדות (אם יש לך כזו מקלדת בצד - תנסה לצורך הבדיקה ותעדכן),
בניגוד למצב שבו אפשר למפות עוד ג'ויסטיק בנוסף לקיים ולהשתמש בכפתורים שלו כהרחבה לקיים.
Private Pilot - Single Engine Land. American PPL
#4 · לפני 14 שנים
ניסיתי, יש לי Numpad יו אס בי לנייד, חיברתי אותו למחשב שעליו יושב ה-il2. זה בדיוק כמו שרון כתב. כשלוחצים על מקש ב-Numpad הנפרד תקבל אותו אפקט כמו ללחוץ על ה-Numpad שבמקלדת. זה גם הגיוני. הפיתרון למה שאתה רוצה הוא בעצם GamePad שניתן לתכנת את המקשים שלו, אבל זה דבר אחר לגמרי מ"סתם" Numpad USB.
משהו בסגנון:
http://www.simhq.com/_technology2/technology_091a.html
האמת, לא ממש יקר, 30$ באמזון(לא כולל משלוח ומע"מ):
http://www.amazon.com/Ideazon-ZGP-1000-Fang-Gamepad-by/dp/B000FRW8KS/ref=pd_rhf_se_p_t_2
לפלקון זה שימושי עם המליון פקודות וקיצורים שלו. אני יודע שיש חבר'ה שמשתמשים בכזה אחרי שמיפו אותו ל-ICP. ל-il2 נראה לי שזה קצת מיותר עם המעט פקודות שנותרו מחוץ ל-HOTAS.
חיפשתי ואפילו מצאתי את הפרופיל ל-ICP עבור ה-ZFang של בחור המכונה Ziggy מהכנף הוירטואלית 72, כחלק מפרופיל מלא ל-HOTAS של CH + ה-ZFang (ה-GamePad הזה):
מי שרוצה את הפרופיל המלא יחפש: Ziggy's Realistic Falcon 4.

נראה שימושי מאד. מכיל את כל כפתורי ה-ICP+ פונקציות לתידלוק ואינטראקציה מול ה-AWACS ועוד נשארים כמה כפתורים ל-"שונות".

בכ"מ לפי התיאור שלך, דבר כזה אתה מחפש 😎 ולא USB Numpad.
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.