88 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים הצעות לשיפור / הערות ומתן פידבק איזור טייסות חדש!
דיון

איזור טייסות חדש!

9 הודעות 1,604 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
לאור הביקוש הרב והבקשות החוזרות ונשנות, שידרגתי את מערכת הטייסות באתר!

כעת ניהול הטייסות הוא ביידי עצמן! משתמש המעוניין לפתוח טייסת יכול לעשות זאת לבד באופן עצמאי ללא צורך בלהגיש בקשה לאישור ולחכות עד שנעדכן זאת באתר.

חלק מהאפשרויות החדשות הן להציג רשימת טייסים פעילים ובמידה והמשתמש זוהה כמשתמש רשום בפריפלייט יופיע באופן אוטומטי לינק לפרופיל המשתמש שלו ואייקון להודעה פרטית.

בנוסף, כעת עמוד הטייסת יכול להתעדכן באופן שוטף שכן המשתמש שפתח אותה הוא בעל הרשאות עריכה של אותה הטייסת. כמו כן, ניתן להוסיף סרטון תדמית לטייסת שישתלב בעמוד בצורה יפה.

דוגמאות:

טייסת 108:
http://www.preflight.us/HE/squadron-details-24.html

ובית הספר לטיסה:
http://www.preflight.us/HE/squadron-details-10.html

אשמח להצעות לשיפור וייעול נוספות בנושא, גם בנוגע לעמוד הראשי של הטייסות עצמן ששם לא נערכו שום שינויים.

אשמח לתגובתכם,

רועי 🙄
#5 · לפני 14 שנים
הבנתי...אני אסגור איתו את החשבון אחר כך.... 🙂

אגב, 108 מגייסת בימים אלה מצטרפים חדשים. במידה ואתם בני 18 ומעלה ויש לכם ידע כלשהו בפאלקון, נשמח אם תצרו קשר.
#6 · לפני 14 שנים
היי106thE-LOL,
אני חושב שמנסיוני ונסיון של חברים אחרים פה, ישנם הרבה אנשים ״חובבנים״ שהתלילו לטוס בדיוק לפני שבוע, והחליטו שהם פותחים טייסת. אז כל אחד כזה ישר יוסיף טייסת שאחרי יומיים כבר לא ישמעו עליה ? =]
בכל מקרה, הרעיון הוא בסדר גמור ויתרופ הרבה, תודה.  
#7 · לפני 14 שנים
YINON110, אכן כן. אך מצד שני יהיה יותר קל להבדיל בין טייסות פעילות לכאלה שלא פעילות ולכן יהיה קל יותר להסירם 😉

אני חושב על לשנות גם את העמוד הראשי של הטייסות למשהו דינמי יותר שיציג בראשי פעילות של הטייסות הפעילות \ ותיקות... אשמח לשמוע עוד רעיונות \ הצעות לשיפור..

מה אפשר להוסיף, לשנות, איזה כילים אולי טייסת צריכה?

🙄
#8 · לפני 14 שנים
פורום בשביל הטייסת? שכמובן יהיה קשור לפריפלייט.
עוד אפשרות היא להסיר את כל הטייסות שרשומות שם חוץ מ 108 כיוון שהיא היחידה שפעילה (תקנו אותי אם אני טועה). כל הטייסות האחרות שנמצאות שם אינן בשימוש וגורמות לבילבול בקרב אותם חבר׳ה הרוצים להצטרף. לסיכום: אני מציע להסיר את כל הטייסות הלא פעילות, תודה =]
#9 · לפני 14 שנים
[quote="sharonbh"]הבנתי...אני אסגור איתו את החשבון אחר כך.... 🙂

[/quote]

אופס, ידעתי שחסר מישהו... ושניה לפני זה כתבתי את המייל שלך לפניות 😳
אבל לא לדאוג, העוול תוקן!
רועי, אפשר לעדכן אצלינו את מפקד הטייסת לשגיא (ACEF)? הפעם זאת לא אשמתי 🙂 ובאופן כללי לאפשר ליוזר לערוך את המפקד, כי זה משהו שיכול להשתנות מעת לעת.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.