139 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור שדה תעופה חצרים ל-FSX של ISP לתקופה מוגבלת זמין להורדה
דיון

שדה תעופה חצרים ל-FSX של ISP לתקופה מוגבלת זמין להורדה

7 הודעות 2,843 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
אהלן
סינרי בסיס חצרים ל-FSX הורד מהרשת בעבר לפי בקשת חיל האוויר של ואטיל, ע"מ לקחת בלעדיות עליו.
בעקבות טקס כנפיים וירטואלי של החייל, שוחרר הסנרי לקהל הרחב(ע"מ שניתן יהייה לצפות בטקס שנערך בסינרי). לא יודע לכמה זמן (אולי כבר הוסר בזמן שאני כותב).
זה הזמן למי שאין עדיין את הסינרי המצויין הזה מבית ISP ועידו רוזנטל, להוריד אותו:
http://vs156041.server4you.net/isp/downloads/isp_hatzerim_ab_v100.rar

כל זמן שניתן..

למי שמצטרף לחיל הוירטואלי של ואטיל, הוא זמין באופן שוטף.

מקווה שלא עברתי עבירת בטחון שדה 😛
מולי
#2 · לפני 14 שנים
לנפילת הסינרי אין לנו שום קשר. בעקבות הודעה של צופה במסדר כנפיים שביקש את הסינרי להורדה, אני "בעצמי" ביקשתי מעידו שיטפל בהורדות של ISP ובינהם חצרים, מסתבר שזה בגלל בעיה בשרת של ISP. הסינרי תמיד ישאר זמין (או עד שהשרת של ISP יעבור דומיין כמו עכשיו ויצטרכו לעדכן את ההורדה).

אגב, הסינרי נוצר ע"י עידו ובהתחלה עבדנו עליו תחת החייל, זה שאנחנו מפרסמים סינרים לכולם, כמו עוד הרבה קבצים "מבית היוצר של החייל" לא הופך אותו לקובץ ציבורי.

אבל אהבתי את היצירתיות 👏
שובל כהן

cohen.shoval@iafv.org
נערך לאחרונה: לפני 14 שנים · 2 עריכות
#5 · לפני 14 שנים
sHoVaL_106 כתב/ה:לנפילת הסינרי אין לנו שום קשר. בעקבות הודעה של צופה במסדר כנפיים שביקש את הסינרי להורדה, אני "בעצמי" ביקשתי מעידו שיטפל בהורדות של ISP ובינהם חצרים, מסתבר שזה בגלל בעיה בשרת של ISP. הסינרי תמיד ישאר זמין (או עד שהשרת של ISP יעבור דומיין כמו עכשיו ויצטרכו לעדכן את ההורדה).

אגב, הסינרי נוצר ע"י עידו וחלק על ידי והוא במקור שייך לח"א הוירטואלי של ואטיל, זה שאנחנו מפרסמים אותו לכולם, כמו עוד הרבה קבצים "מבית היוצר של החייל" לא הופך אותו לקובץ ציבורי.

אבל אהבתי את היצירתיות 👏
אהבת את היצירתיות, נו טוף...
לנסיון הסרה מהרשת(מהרשימה בפריפלייט) של פוטוריל חצרים ופוטוריל ערבה(אילת) שנוצרו ופורסמו כאן ע"י נוריאל שם טוב(אזרח לכל דבר ועניין), יש לך קשר? בטענת שווא שהם שייכים לחיל הוירטואלי 😱 (כשהזכויות המלאות הן בכלל של היוצר, והוא המפרסם) או שזו גם איזושהי יצירתיות, ואין לך/לכם שום קשר? ממש מופרכת שיטתיות הסרת כל הסינרים מהרשת.
לגיטימי שתחליטו/תחליט ששיתוף בתוספים אינו ערך שלכם. אבל תעמדו(לא יודע לגבי השאר, אבל לפחות אתה) מאחורי זה. ואין צורך לספר סיפורים, או לנסות להיות ציני.
יצירתיות, של מי בדיוק?
מולי
נערך לאחרונה: לפני 14 שנים
#6 · לפני 14 שנים
אוקיי מולי, כרצונך.
מאז ההודעה ה-"זעומה" ששלחת לי אני מעדיף לא להתייחס, בטח שלא על דפי הפורום.

יום טוב מולי.
שובל כהן

cohen.shoval@iafv.org
#7 · לפני 14 שנים
sHoVaL_106 כתב/ה:אוקיי מולי, כרצונך.
מאז ההודעה ה-"זעומה" ששלחת לי אני מעדיף לא להתייחס, בטח שלא על דפי הפורום.

יום טוב מולי.
תהייה בריא. לא הודעה זעומה ולא זועמת. פשוט מסרבת להסיר סינרים שאתה מבקש להסיר מריכוז הסינרים. להסיר כדי שרק ל-vIAF יהיו אותם.
לא מבין מה היה צריך לפתח דיון כזה, אחרי שבסה"כ עודכן שסינרי חצרים זמין.
לפחות הלגלוג על היצירתיות הוסר.
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.