107 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים קצת תמונות של עננים
דיון

קצת תמונות של עננים

10 הודעות 1,674 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
אוסף תמונות עננים שצילמתי לאחרונה. לכל מי שיש FETTISH לעננים וגם למי שלא האמת, מוזמנים להנות מהמקבץ הבא (לתשומת לב למתכנתי REX בגרסאות הבאות 😉 ):

#5 · לפני 14 שנים
מדהים!
אנתוני

17 שנות ותק בטיסה

Intel Core i7 5930K 3.5Ghz
GIGABYTE G1 Gaming GA-X99M
32GB DDR4 3000Mhz
Nvidia GeForce GTX 970 4GB
1TB SSD
#7 · לפני 14 שנים
gnhrkcht כתב/ה:מאיזה מטוס התמונות ? אהבתי את הקצה של הכנף

אירבוס 319

שרון מטורף! ולכן יש לך את העבודה הכי טובה בעולם

בוא נגיד שאני לא ממש מתלונן....הנה סיפור מאתמול:
בטיסה מלוס אנג'לס (KLAX) חזרה ללאס ווגאס (KLAS) שייטנו בגובה 28,000 רגל כשהבקר הפנה את תשומת ליבנו לתנועה שתחצה אותנו מימין לשמאל, 1,000 רגל מתחתינו. זהו נוהל שגרתי ומעברים כאלה בהפרשים של 1,000 רגל בגובה הינם עניין שבשגרה, עקב ריבוי התנועה האוירית בנתיבים. כשהסתכלתי במסך ה TCAS זיהיתי את התנועה מתקרבת, אם כי מהירות הסגירה שלה נראתה מהירה מדי. הרמתי ראש והסתכלתי החוצה ובמרחק זיהיתי נקודה שהלכה והתקרבה עד שהפכה לזוג F-18 במבנה מכונס שחלפו די קרוב אלינו. לצערי לא הייתי מספיק יעיל עם המצלמה לתפוס תמונה של פעם בחיים.

מה שכן הצלחתי לתפוס זה עוד קצת עננים מהנוף של הטיסה. אגב, טיסה די קצרה אבל נוף הרים מדהים כפי שתראו להלן:

עד כאן חוויותיו של כתבינו בשחקים 😉
#8 · לפני 14 שנים
שרון, תמונות מדהימות כרגיל!
אהבתי במיוחד את התמונות של סופת הברקים (זיהיתי נכון?)
חבל שפספסת את הF18
#9 · לפני 14 שנים
WOW
אין מילים!
[align=center]בברכה,
אסף [vAiCon]
😮range">*חבר פעיל בטייסת 108*

[/align]
#10 · לפני 14 שנים
קומולונימבוסים זה עננים מדהימים. הגובה אליו הם מגיעים וצורת העמוד שהם יוצרים פשוט יפיפיה.
בכלל, מזג אוויר מלמעלה נראה אחרת לגמרי.
אני זוכר תמונה שנצרבה אצלי ולצערי הרב לא יכולתי לצלם- בטיסה בגובה 3000 רגל במרחק של כמה ק"מ ממני היו ענני גשם, מיד אחריהם היה "חור" שדרכו הצליחה לחדור השמש. זה גרם לכך שתנאי התאורה יצרו מראה של מקלחת עצומה. משעיר אותך בפה פעור.

תמונות טובות. שתף עוד. לראות עננים מלמעלה זה תמיד כיף.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.