133 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World קרב אוויר (וידאו)
דיון

קרב אוויר (וידאו)

13 הודעות 1,801 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
שלום רב,

אחריי עבודה לא קטנה אני מציג לפניכם העתק כמעט זהה לקרב אוויר שהתרחש בשנת 1982 (מלחמת שלג) והכל בסימולטור למעט קטע (נדיר!) מהתקופה.

תהנו!

http://youtu.be/SlPyr9wSUe0
אנתוני

17 שנות ותק בטיסה

Intel Core i7 5930K 3.5Ghz
GIGABYTE G1 Gaming GA-X99M
32GB DDR4 3000Mhz
Nvidia GeForce GTX 970 4GB
1TB SSD
#2 · לפני 14 שנים
סרטון מעולה! כל הכבוד! 🙂

תגיד יש מצב שאתה מעלה את הסרטון השלם שהוקלט לאת חינם כמו MegaUplaod או משהו כזה. אני אוהב לשמור וידאו יפים כאלו באיכות המירבית.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#4 · לפני 14 שנים
ראשית, כל הכבוד על היוזמה וההשקעה.

שנית, כמה נקודות קטנות להמשך.
1. לא היו AIM-120 בשל"ג, רק AIM7
2. יותר מדי מג'נטה בכל הסרטון, אני יודע שככה נראות הקלטות מהתקופה, אבל זה עם קצת יותר עידון. זו היתה תקופה שבה היו מצלמות צבעוניות ברשות השידור, אבל העבירו את השידורים דרך מכשיר שהעלים את הצבע כדי שלא יהיה מירוץ אחרי טלויזיות צבעוניות (הדביקו לזה את השם "מחיקון"😉, כדי להחזיר את הצבע העבירו את האות דרך מכשיר שני (עם השם המדהים "אנטי-מחיקון"😉 שלא הצליח לשחזר במדוייק את הצבעים. ולכן הכל נראה מג'נטאי מדי
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A0%D7%98%D7%99_%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%9F
3. כל הזמן יש לך 4 טילים על המטוסים, שיגרת טיל, מוצג בתע"ל 3, בהפלה הבאה שוב יש 4.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#5 · לפני 14 שנים
uri_ba כתב/ה:ראשית, כל הכבוד על היוזמה וההשקעה.

שנית, כמה נקודות קטנות להמשך.
1. לא היו AIM-120 בשל"ג, רק AIM7
2. יותר מדי מג'נטה בכל הסרטון, אני יודע שככה נראות הקלטות מהתקופה, אבל זה עם קצת יותר עידון. זו היתה תקופה שבה היו מצלמות צבעוניות ברשות השידור, אבל העבירו את השידורים דרך מכשיר שהעלים את הצבע כדי שלא יהיה מירוץ אחרי טלויזיות צבעוניות (הדביקו לזה את השם "מחיקון"😉, כדי להחזיר את הצבע העבירו את האות דרך מכשיר שני (עם השם המדהים "אנטי-מחיקון"😉 שלא הצליח לשחזר במדוייק את הצבעים. ולכן הכל נראה מג'נטאי מדי
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A0%D7%98%D7%99_%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%9F
3. כל הזמן יש לך 4 טילים על המטוסים, שיגרת טיל, מוצג בתע"ל 3, בהפלה הבאה שוב יש 4.

תודה, זה צולם לפחות מארבעה מטוסים במקביל, יתר השימוש היה רק להמחשת התקופה.

i_hawk

לצערי לא אוכל להעלות את זה אבל תוכל להוריד את זה מהאתר הבא:
http://keepvid.com/
אנתוני

17 שנות ותק בטיסה

32GB DDR4 3000Mhz
1TB SSD
#7 · לפני 14 שנים
יופי של סרטון. עם איזו תוכנה ערכת?

לגבי כל המבקרים - דעה אישית שלי: כשמיהו יוצר סרטון, הוא רואה בעיני רוחו איך הוא רוצה שהסרטון יראה, כלומר מה יהיה בתוכן שלו, מאיזה זוית לצלם, על מה לשים את הדגש. לרוב גיחה אחת כמובן לא מספיקה לתת חומר לסרטון שלם וצריך לצלם כמה גיחות ולחבר. אורי'לה גם בטופגאן המהולל היה איזה קטע עם טילים שחזרו על עצמם מה שלא מנע מהסרט להיות הצלחה אדידה 😉

אחלה עבודה.

מקווה לראות עוד סרטים בסגנון וגם אגלה שאני עובד על סרטון משלי...צפו פגיעה 🙂
#8 · לפני 14 שנים
אגב שרון.
בניגוד לסרטון הזה שהוא סבבה לגמרי.
את טופ-גאן, לא סבלתי.

אני שייך לחבורת Flight Of the Intruder 🙂
#9 · לפני 14 שנים
יש לי כמה הערות

לגביי הקטע ה"נדיר מהתקופה".
מדובר ב"קרב האויר" שהיה בין הבז למיג 23 במסדר כנפיים של יוני 1990,כך שהוא לא ממש מהתקופה וגם הקטע עצמו לא ממש נדיר-שודר מאז פעמים אחדות בכל מיני הקשרים. (לי אישית יש על קלטת וידאו הקלטה מלאה של או מסדר).

כמו כן,לגביי הקטע ששומעים בסוף ("2 שבור!"😉,בסרט שלך רואים ש 2 חומק מהטיל,בעוד שבמציאות הוא נפגע-אך לא נפל. (נחת על מנוע אחד ברמת דוד).
כמו כן הטיל שפגע בו היה אטול ולא הטיל שבחרת לייצג.

מה גם ששמים לב שזוג הבזים נכנס לקרב במבנה מכונס-לא ממש מציאותי. (אלא אם כן רוצים שיפילו אותם) 🙂

סה"כ עבודת עריכה יפה. (אבל המוזיקה.. המוזיקה..)
#10 · לפני 14 שנים
[quote="uri_ba"]

גדול!!
#11 · לפני 14 שנים
תודה לכולם!
אנתוני

17 שנות ותק בטיסה

32GB DDR4 3000Mhz
1TB SSD
#12 · לפני 14 שנים
תודה רבה
ואשמח להסבר קצר כיצד עושים סרט שכזה מישהו אמר שזה "שילוב של כמה סרטים"
האם הרצת את המשימה מס' פעמים ובכל פעם צילמת מזווית אחרת ?

כמה שעות לוקח ליצור סרט שכזה ?
ומהו הסימולטור בו השתמשת ?
" לא טוב היות האדם טס לבדו " (Ice)

#13 · לפני 14 שנים
הוא כתב, מדובר בFC2.

בכל הסימולטורים של ED יש אפשרות של הקלטת REPLAY אותו אפשר להריץ שוב במנוע הגרפי של הסימולטור (המנוע המלא, לא מוגבל כמו הACMI בפאלקון). זה מאפשר לצלם את אותה התרחשות מכמה זויות שוב ושוב, עד "שמצלמים" את כל השוטים הדרושים.

בנוסף יש פה צילומים מכמה סשנים של טיסה, וגם איזה קטע אמיתי אחד או שניים ששתולים בפנים.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.