134 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס מישהוא יודע איך מצלמים במטרות שצריך לצלם אותם
דיון נעול

מישהוא יודע איך מצלמים במטרות שצריך לצלם אותם

77 הודעות 12,622 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
מצחיק מאוד . אני מוריד את האף והוא חוזר לטפס למעלה , למה? . אם אתם לא מכירים את התופעה אז כניראה שזה בג אצלי.
#3 · לפני 14 שנים
לא רוצה לאכזב אותך אבל אני עדיין על מיקלדת, זה קורה בחלק מהמיקרים ולא תמיד.
#4 · לפני 14 שנים
זה נקרא כוח המשיכה ,מה זאת אומרת האף פתאום עולה? אז תוריד למטה . גם באיזה הגדרות אתה משתמש
מה עשיתה בזמן הטיסה . תקרא קצת על פיזיקה וטייס ואתה תבין הכל.
#5 · לפני 14 שנים
כוח המשיכה מושך מטה ולא למעלה .יש לי ציטים של פגיעות כך ששום דבר במטוס לא ניפגע. אני מוריד למטה את כוונת המטוס והוא חוזר ליפנות כלפי מעלה. לאיזה הגדרות אתה מיתכוון ?
#8 · לפני 14 שנים
פלזמה כתב/ה:סודר. לידיעה כללית זה קורה כשהגלגלים עדיין בחוץ.

חחחחחחחחחחחחח 😄
פלזמה הרגתה אותי , כל הזמן הזה טסתה עם הגלגלים בחוץ?
כל פעם שאתה ממריא דבר ראשון תרים את הגלגלים ,
אם באמצע טיסה במהירות גבוה אם תרים את הגלגלים אז הם יתקעו לך .

אתה אלוף 😂
#9 · לפני 14 שנים
עוד משימה בלי הצלחה מלאה:

תיאור :
MISSION : FAILED REFUEL FRIENDLY AIRCRAFT
YOUR TASK : PROTECT HIGH VALUE PACKEGE ASSETS FROM ENEMY AIRCRAFT

PACKAGE STATISTICS :
CANTEEN1 (TANKER( MISSION FAILED : DID NOT REMAIN IN STATION AREA
על המטוס שלי : MISSION PARTIAL SUCCESS : STATION TIME COMPLETED WITH NO CRITICAL FRIENDLY LOSSES
#10 · לפני 14 שנים
תקרא את מה שכתוב זה מסביר הכל,

הציון במשימה ניתן לפי פעילות החבילה או package במקרה הזה פעילות החבילה היא לתדלק מטוסים ידידותיים במשך זמן מסויים,תפקידך הוא לחפות. רשום שחיפת בזמן הדרוש אולם זה לא אומר שהמתדלק אשכרה תדלק את כולם,ככל הנראה הוא ברח בגלל קרבות שהיו באזור ולכן המשימה לא מולאה.
RifleFighter
רמי וייברמן

#11 · לפני 14 שנים
אני הולך על כול מטוס אוייב שאני מזהה באזור . איך לימנוע מהמתדלק ליברוח מהאזור ?
#12 · לפני 14 שנים
לא יודע בדיוק מה הלך שם.בעקרון אם המתדלק מזהה או אומרים לו שיש מטוסי אוייב בסביבה הוא יברח מהר מאד. תחשוב על זה,מטוס עמוס דלק באמצע שטח עם מיירטים זה לא דבר טוב 😉
RifleFighter
רמי וייברמן

#13 · לפני 14 שנים
שמרתי שלא יתקרבו לאזור התידלוק מטוסי אוייב ובאזור יש המון מטוסים ידידותיים ובכול זואת המשימה לא הושלמה. יש עוד נתונים שאני יכול לתת לך כדי שתבין את הסיבה לבעיה?
#14 · לפני 14 שנים
פלזמה כתב/ה:כוח המשיכה מושך מטה ולא למעלה .יש לי ציטים של פגיעות כך ששום דבר במטוס לא ניפגע. אני מוריד למטה את כוונת המטוס והוא חוזר ליפנות כלפי מעלה. לאיזה הגדרות אתה מיתכוון ?

אני יודע , אני צחקתי 😄 .

פלזמה 100 דולר על זה שתעזוב את הסימולטור ותפרוש לדוקים .חחחח

המשימה שלך הייתה לאבטח את תחנת הדלק המעופפת. עכשיו שוב מאיפה אתה יודע שהורדתה מטוסי אוייב? ושוג גם לא נכשלתה לגמרי כי היו רק כמה אבדות לך כנראה קרה מה ש RF תיאר
ואנחנו לא יכולים לדעת מה עשיתה במשימה שלך . 🤔
#15 · לפני 14 שנים
הסימולטור ממכר דוקים לא חחחחחחחח

נתתי אבטחה מלאה למטוס המתדלק וראיתי שמטוסי האוייב נעלמים מהרדר אחרי שפגע בהם הטיל ששיגרתי עליהם . RF זה קיצור של מה ?. בלי השלמת המשימה אני לא יכול לעבור למשימות הבאות , וזה מבאס

הדיון נעול

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.