Dingo כתב/ה:לא טסים עם צ'יטים בשום סימולטור-בטח שלא בפלקון שזה בגדר חילול הקודש.
צודק,מה לעשות מדובר ב Noob שמסרב לקבל את העובדה הזאת ,אז נעזור לו כמה שנוכל.
אגב פלזמה אל תעלב ,הכל ברוח טובה.
🙂
פלזמה כתב/ה:שוב אני צריך את היתייחסותכם. תודה
1. תיאור : בתדריך MISSION : DESTROY AS MANY ENEMY AIRCRAFT AS POSSIBLE
ב PACKAGE ELEMENTS : CLEAR SWEEP AREA OF HOSTILE AIRCRAFT
ב STEERPOINTS: ENGAGE ENEMY AIRCRAFT
(זו משימה שמופיעה אצלי בקמפיין הראשון במשימה השניה אבל אותה תבנית של משימות שחוזרת על עצמה)
התוצאה אחרי סיום המשימה :
package statistics : mission partial failure : enemy losses inflicted with moderate casualties
ב MISSION : חזרה על סעיף 1 עם הודעה של כישלון חלקי ואחריו :
LOSSES: 2
ב AA KILLS : 12
ב STATUS : OK (מה הפרוש של OK או MIA ? )
2. לא הבנתי איפה נימצאת אפשרות WPN . על צג המסך בתא הטייס אני רואה שמות : NORM / CNTL / SWAP / HSD / SMS / SWAF\ FCR / >> לא רואה WPN . אני משחק עם ציטים ולכן הצגים ניראים אחרת.
3. יש משימה שמטרתה להפציץ מיבנה בשם UNDERGROUND FACT . המיבנה מאוד קטן והמיבנים שלידו גם מאוד קטנים ולכן קשה לחפש ולימצוא אותו תוך כדי סיור ויזואלית באזור המשולש במפה. איך לאתר אותו ?
1.OK כלומר בסדר בעברית אוקיי.
MIA זה ראשי תיבות של Missing In Action כלומר נעדר בעת משימה.
יש גם KIA Killed In Action נהרג בעת ביצוע המשימה.
אני מקווה שאתה יודע מה המשמעות אבל בכל זאת אני אסביר .
MIA נעדר בעת ביצוע משימה זה אומר שכנראה המטוס הופל אבל הטייס לא הוכרז כמת אלא כנעדר,אז צריך לחפש אותו.
KIA זה אומר שהטייס נהרג בעת ביצוע המשימה. אגב הביטויים האלה מתייחסים לכל אספקט בצבא.
אני לא יודע למה צ'יטים גורמים כי אני לא משתמש בצ'יטים, הסיבה שזה סימולטור ולא משחק ארקייד . מה הטעם בצ'יטים כשכל המטרה של סימולטור זה לדמות את הדבר האמיתי.
אם אתה מחפש משחק אקשן ארקייד אז תנסה את HAWX .
הWPN נמצא על הצג הימני לא השמאלי.
3.באלייד פורס אם אני לא טועה המטרות מוסמנות בול כך כשאתה תגיע לנקודה אתה תראה בדיוק איפה צריך לפגוע .
בזמן שאתה טס אל תשכח להעביר נקודות כלומר ללחוץ S או ללחוץ SHIFT+S כדי להחזיר נקודה.
כשתגיע למטרה למשל זה נקודה שלוש אז תוודע שבמסך העליון הקטן הימני מעל הצג הימני מציגה את המספר שלוש. כשאתה תתקרב למטרה אתה תראה על HUD(הזכוכית עם הסימנים הירוקים) צורת יהלום שהיא יושבת על המטרה ושם אתה צריך לפגוע.נקודה זה אומר נ"צ.
מעבר לזה אם אתה רוצה להקפיא את הזמן אם רוצה לסדר את הטילים וכו.. אז תלחץ SHIFT+P זה יקפיא את הסימולטור ואז תוכל לעשות את השינויים הנדרשים .וכי לבטל תלחץ פעמיים P.
בהצלחה
😂
נערך לאחרונה: לפני 14 שנים · 2 עריכות