פלזמה למה אתה אומר שBMS לא יעבוד אצלך? איזה מחשב יש לך?
אתה עושה סלט ,מה קשור גדודים בשדה תעופה ? ראיתה פעם גדוד שיריון ליד נתב"ג?
AGM אלה טילים נגד שיריון,אדם או מבנים. עכשיו תלוי מה היייתה המשימה שלך . אם זה לחסל גדוד אז אתה מחסל גדוד אם זה להרוס שדה תעופה אז זה מה שאתה עושה . אתה לא עושה מעבר מה שנתנו לך הוראה לעשות. אם נתנו לך משימה לפוצץ שדה תעופה אז אתה בכלל לא אמור להתעסק עם משהו אחר.
בד"כ יש לך פצצות שחודרות ואתה משחרר אותם על הפס נחיתה (האספלט שממנו ממריאים מטוסים) וזה עושה חורים מכתשים וככה יקח להם הרבה זמן לתקן את זה . ויש איתך עוד מטוסים במבנה שהם גם יפציצו מטרות אחרות בשדה תעופה. אתה יכול להורות להם גם מה להפציץ.
2. פלזמה אני שוב מסביר לך זה סימולטור לא Call Of Duty ,אתה לא טס לבד זה לא משחק ארקייד . אתה תהיה מוכן לבדך להילחם נגד 100 איש? ברור שלא .
אותו דבר כאן זה לא COD שאתה סופרמן שמרסס ולא משנה מה תעשה זה תמיד יפגע.
ואתה לא יכול להשאיר את המטוסים שלך בבסיס הם ממריאים אחרייך אלא אם כן נתת להם הוראה לחזור , אני לא מבין למה שתשלח אותם חזרה. זה לא ריאליסטי דבר ראשון ,דבר שני אתה לא תצליח לעשות רבע משימה לבד . אתה שולח את המטוסים שלך הביתה במצבים מסויימים שאני לא אפרט אותם כאן.
זה כמו משחק כדורגל אתה תשחק לבד נגד 11 איש? אפילו פרומיל גול לא תבקיע בלי עזרה אז למה אתה חושב שכאן זה משהו שונה . ומה יעזור לך שמטוס שחונה הוא במצב אש חופשית? זה לא שהוא יושב ומחכה,אם שלחתה אותו הביתה אז זה מה שהוא יעשה הוא ינחת ידומם מנוע וילך עד למשימה הבאה.
5. לגבי הAGM תלך כמה דפים אחרוה ותקרא מה כתבתי במשך 2 הודעות רשמתי לך מה צריך לעשות. ואתה חייב את הצג כדי לפגוע עם AGM .
תשמע נראה לי גם הבנתי אותך לגבי הטילים . תראה זה שלחצתה ואתה רואה טיל שעף זה לא אומר שזהו פגעתה במטוס 100% .
בטילים כמו AGM מונחי לייזר ,טילים נגד אוויר ואפילו פצצות טיפשות אתה תמיד חייב או לסמן איפה אתה רוצה לפגוע או לסמן מטרה . כן לסמן . כלומר אתה ממש צריך להינעל למשל על מטוס אוייב להפעיל את המצב AA ואתה תשמע רעש מוזר כזה ,וכשהרעש ישתנה זה אומר שהוא ננעל אז תירה ותקווה שהטיל יפגע . אתה פשוט יורה בלי לנעול את המטרה והטיל עף לאדמה וסתם ביזבזתה תחמושת וירטואלית משובחת (אתה חושב שזה זול?)
ומישהו אחר מפיל את המטוס ואתה חושב שזה אתה עשיתה . אגב ידעתה שיש לך גם תותח וולקן? אתה יכול גם לירות כדורים על המטוסי אוייב? ואפילו לא צריך להינעל על המטרה רק תשים את הכוונת על המטוס ותירה.
וזה למה כנראה אחת הסיבות שאתה נכשל במשימה כי פשוט אין לך מושג איך מתפעלים את התחמושת. זה הסבר ההגיוני היחידי שמצאתי . אל תשכח ששאלתי אותך גם מאיפה אתה יודע שאלו מטוסי אוייב והתעלמתה מהשאלה שלי . בגלל שפשוט מאוד אתה לא יודע חחחח.
אין בעיה שלא תדע, אבל כשאני שולח אותך 100 פעם למדריך וידאו ביו-טיוב ואתה מתעצל לעיין במדריך.
וגם אפילו אל תבין את מה שהוא מסביר באנגלית (אני משער שאתה מבין אנגלית בסיסית) ואפילו אתה לא מוכן ללמוד את זה בשיטת קוף רואה קוף עושה אז אין הרבה מה לעשות .
מתחילים ללמוד מהשיעור מספר 1 ולא ממבחן מסכם .
תראה את סדרת הוידאו שאמרתי לך ,אל תשכח אם תמונה שווה אלף מילים אז וידאו הוא פי 100 . זאת סדרה שלמה שמישהו מקנדה התאמץ להסביר הכל ולצלם ולהעלות . אני שבועיים רק ישבתי על המדריכים שלו פלוס המדריך שבא עם הסימולטור .
לקח לי יומיים רק כדי להבין איך מתניעים את המטוס .
אז תראה את המדריכים אני לא סתם אומר לך את זה .
בהצלחה
😎