104 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 אימון טיסת מבנה במוצ"ש ה-14 למאי
דיון

אימון טיסת מבנה במוצ"ש ה-14 למאי

14 הודעות 2,142 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
יוחאי ואני עומדים להפגש במוצ"ש הקרוב בשעה 21:30 בשרת של 102 לטובת אימון טיסות מבנה אווירובטי.
ראו את עצמכם מוזמנים רשמית לאירוע.

נ.ב מור - יש מקום שמור במיוחד בשבילך 🙂.
ויטלי
הטייס האוטומטי
#3 · לפני 15 שנים
נשמע טוב. כמעט סיימתי ללמוד והתפנה המון זמן. עכשיו גם אוכל להגיע לקמפיינים ולאימונים. אני צריך להשתפר ואימונים בהחלט יעזרו 😄

אולי גם נעשה כמה קרבות אחרי האימון? צריך גם להתאמן על זה.

בכל מקרה, מגיע!
#4 · לפני 15 שנים
Arelush כתב/ה:נשמע טוב. כמעט סיימתי ללמוד והתפנה המון זמן. עכשיו גם אוכל להגיע לקמפיינים ולאימונים. אני צריך להשתפר ואימונים בהחלט יעזרו 😄

אולי גם נעשה כמה קרבות אחרי האימון? צריך גם להתאמן על זה.

בכל מקרה, מגיע!

נשמח לראותך באימון! אבל אני לא רוצה שתבנה על קרבות אויר, אין הרבה סיכוי שנספיק לעשות אותם. אם אנחנו נפגשים בסביבות 21:30 אנחנו הולכים לטוס מבנה למשך שעתיים או יותר, זה כבר בסביבות חצות ואנשים פורשים לישון בשעות הללו. אם אתה בא לטוס טיסות מבנה בשביל הכיף, אהלן וסהלן, אבל אני לא רוצה שתתאכזב שלא נספיק להתאמן בקרבות אוויר.
ויטלי
הטייס האוטומטי
#6 · לפני 15 שנים
מצטער שלא הגעתי חברים, היה אירוע משפחתי.
אגיע לאימון הבא במידה ויהיה ובמידה שלא יהיו הפתעות מיוחדות.
#7 · לפני 15 שנים
הייתה אחלה טיסה!

היה מצוין לחזור לעשות מבנים, תודה רבה לויטלי, אור ויוחאי על המבנה היה פשוט תענוג!

אני הייתי המוביל (העבודה הכי קלה 🙂), אור היה צד שמאל, ויטלי צד ימין ויוחאי מאחור משלים למבנה כוכב.
בצענו לופים, גלגולי חבית ושושנה מעל הבסיסים והיה פשוט תענוג לראות את זה קורה, כל הכבוד על המבנים היה ממש שיפור רציני מהפעמים האחרונות שבצענו מבנים אוירובטים.

אם למישהו יש תמונות זה יהיה אדיר!

נתראה שבוע הבא
#8 · לפני 15 שנים
לגמרי!

היה ממש טוב יחסית לפעמים הקודמות...עדיין צריך עוד להתאמן על מבנה קרוב ואיך לשמור על אותו מרחק מהמוביל ובכלל תאום כללי.
דבר נוסף הוא, שכדאי שנעשה את זה במפה של ישראל פעם הבאה..מה אתם אומרים?..
אפשרי גם שאני אכין סקין לצוות

מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World

#11 · לפני 15 שנים
אני שמח לראות כמה יפה יצאה השושנה שלנו. היה כיף לחזור לטוס טיסות מבנה (למרות כל הבושות שלי, החלודה התחילה להתנער ממני).
אני בהחלט בעד סקין לצוות, מיוחד לכל חבר בו. יש רעיונות לגבי הסגנון?
ויטלי
הטייס האוטומטי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.