51 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים העניינים מתחילים להתחמם
דיון

העניינים מתחילים להתחמם

21 הודעות 3,499 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
Dingo כתב/ה:נתנו בראש בהתחלה וזה עבר עם הזמן.

הסביבה הדיפלומטית שלנו השתנתה משמעותית ב30 שנה האחרונות.
אם פעם היו עושים לנו "נו נו נו" וממשיכים הלאה תוך פחות משנה.. היום זה לא היה עובר בשתיקה.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#2 · לפני 15 שנים
אורי, נכון שהיום העולם מגיב אחרת , אבל שוב זה מה שאתה רואה בעד לעיני הטלוויזיה מבלי לדעת מה קורה מתחת לשולחן.
כל מדינה יודעת שישראל אינה באמת פושעת יותר משכל מדינה אחרת בעולם פושעת. כל מדינה מבוססת כיבוש כזה או אחר, בכל מדינה קיימת גזענות משום שיש שוני תרבותי בכל מדינה.
עם זאת, תמיד חייבים שעיר לעזאזל, ואין ספק שאנחנו העם הנבחר... ע"י העולם להיות השעיר לעזאזל.
אם לא תהיה ברירה אני מאמין שנעשה מה שצריך, כי לעומת שאר מדינות העולם שפועלות ע"פ מניעים כלכליים, אנו מרגע הקמתנו פעלנו ממניעים הישרדותיים.
"במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש"
#3 · לפני 15 שנים
אני יכול להבטיח לך, אם הנשיא אוסמה היה בשלטון בשנות ה80 באוירה הנוכחית בארה"ב, אני יכול להבטיח לך שאנחנו היינו עד צוואר בחרא, לא רק שהיו עוצרים לנו את הF16 לחצי שנה. סביר להניח שעמוד השדרה של חיל האויר היה היום לביא.. (בהנחה שהיינו מצליחים לממן אותו לבד)
#4 · לפני 15 שנים
אורי, הטעות בשם זה בכוונה? 🙂
ירון א.
טייס פרטי על C172 בעולם האמיתי - תענוג מזוקק
#5 · לפני 15 שנים
Blackout כתב/ה:אורי, הטעות בשם זה בכוונה? 🙂

בוודאי 🙂 לא שמעת על תאוריות הקונספירציה האחרונות? 🙂
אנשים אפילו מצאו שאם אתה מוריד את תעודת הלידה של אובמה מהאתר של הבית הלבן ופותח אותה באילוסטרייטור, אתה רואה את כל השכבות בקובץ שזה אומר הטקסט.. כלומר הPDF נוצר במחשב ואינו סריקה. הקונספירטורים כבר טוענים שהיא מזוייפת. ומהצד השני יש לך מספיק אנשים שמשווים בין התמונות של אוסמה ואובמה ומנסים להוכיח שזה אותו האדם.. 🙂

לאמריקאים אין חיים 🙂

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.