139 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 סרטון על תפקוד שריון ב-CoD , מעולההההההה.
דיון

סרטון על תפקוד שריון ב-CoD , מעולההההההה.

10 הודעות 1,943 צפיות לפני 15 שנים
#2 · לפני 15 שנים
ככל שאני רואה יותר סרטונים של הדבר הזה, ככה אני מבין כמה קטן הסיכוי שהמחשב שלי יריץ משהו מכל הדבר הזה. 🤔
#3 · לפני 15 שנים
FreeFlight כתב/ה:ככל שאני רואה יותר סרטונים של הדבר הזה, ככה אני מבין כמה קטן הסיכוי שהמחשב שלי יריץ משהו מכל הדבר הזה. 🤔

לא יודע מה המפרט שלך, אבל נראה שהמצב משתפר לרוב השחקנים עם העדכונים האחרונים כולל הבטא של אתמול 🙂

GP
"!Not one Messershmidt, 6 Messershmidts"
gprr
#4 · לפני 15 שנים
אם יש לך 4 ליבות, העדכון האחרון בעקרון ביטל לגמרי את בעיית הפריזים. נשאר רק עניין הFPS הנמוך מעל ערים גדולות בהגדרות בינוניות, אבל זה כבר באמת מוגבל על ידי החומרה של היום (חוץ מהחדשה ביותר). מעל כל שטח אחר הסימולטור עובד נהדר.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#5 · לפני 15 שנים
FreeFlight, לי יש כרגע מחשב מאוד ישן (p4 dual core 2.8GHZ) עם כרטיס גרפי סביר (4850 512MB) ואני מצליח להריץ ולשחק קצת.
אבל - לא על רמת פירוט מקסימלי או קרוב שמתי את הכל על המנינמום או כבוי וגם את הרזולוציה על הכי נמוך שאפשר (1024x76😎 ומעל הים אני מקבל 50FPS וגם זה במטוס הטייגר מוס (מטוסים אחרים מעמיסים יותר).
אם אתה לא מחפש יופי גרפי אלא רק יכולות טיסה אפשר להקטין עוד יותר את הגרפיקה - ראיתי בפורומים משהו שהריץ ב- 400x300. כן זה לא טעות על מנת להצליח להריץ. אגב היה לו 80FPS מעל הים ו-60 FPS מעל הקרקע.

http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=21529
watch your six, i'm behind you
#6 · לפני 15 שנים
אני לא רואה למה לבזבז כסף על המשחק אם לא בשביל הגרפיקה, עדיף כבר להשאר עם הIL2 הישנים.

חוץ מזה, 50 FPS זה המון, צריך לפחות 25 כדי שזה יראה חלק, אתה יכול להעלות את ההגדרות יותר מזה, לא?
#7 · לפני 15 שנים
FreeFlight כתב/ה:אני לא רואה למה לבזבז כסף על המשחק אם לא בשביל הגרפיקה, עדיף כבר להשאר עם הIL2 הישנים.

חוץ מזה, 50 FPS זה המון, צריך לפחות 25 כדי שזה יראה חלק, אתה יכול להעלות את ההגדרות יותר מזה, לא?

אתה לא היחיד 🙂
זה עניין של פוטנציאל. לא גרפיקה (אם כי היא חתיכת דבר יפה, אני לא משקר כשאני אומר שבגרסה הזאת ובROF העולם נראה הכי אמין לדעתי).

הסימולטור הזה הוא פלטפורמה שמאפשרת הרבה יותר מסתם גרפיקה יפה. כשהחלקים השונים של הסימולטור הזה יעבדו כראוי, מה שתקבל יהיה מעל ומעבר לIL2 כסימולטור. מה שהקהילה עצמה עושה זה משהו אחר- ואיך שזה נראה אפשר יהיה לעשות הרבה יותר עם ROF (כי הוא נבנה למטרות מודים, רק חכו לSDK).

משום מה אני דווקא די נהנה מלהשתתף בבדיקת הביטא הענקית הזאת 😄

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#9 · לפני 15 שנים
אלון
אתה יודע שהם נותנים לthird party לפתח כלי רכב לסימ'..אפילו בהגדרות מקשים יש הגדרות מקשים לכלי רכב יבשתיים, אז כן, כנראה שזה הולך להיות משולב, היו גם דיבורים בעבר על שליטה בנ"מ למשל..נקווה שיהיה גם חי"ר, NAVAL ויש לנו סימולטור משולב 😄

החלום שלי זה באמת קישור בין סימולטורים, למשל לקחת את DCS ולחבר אותו לארמא 2...ככה שחי"רניקים בארמא יקבלו סיוע אוירי מטייס DCS A-10C וכו..
ושיהיה גם ממשק פיקודי שמשלב בין הכוחות..בדומה לסקורץ' ארת'
מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World

#10 · לפני 15 שנים
FreeFlight כתב/ה:
חוץ מזה, 50 FPS זה המון, צריך לפחות 25 כדי שזה יראה חלק

נכון להיום זאת טעות - רק בעידן המסכים השפופרתיים/CRT זה היה נכון וגם היה עדיף 30+.
היום עם מסכי ה-LCD וקצב הרענון הנמוך שלהם של 60 הרץ,צריך שיהיו 60 פריימים לשניה כדי שיראה "חלק".
ישנם כבר מסכי מחשב וטלוויזיות עם תוספת פריים על כל פריים וטיפול בלאג שזה יוצר(בארץ זה נקרה 100 הרץ/בארה"ב זה 120 הרץ) וזאת אפשרות מעניינת לשדרוג במקום לשדרג מחשב 💡
מסכי מחשב 100 הרץ באים עדיין בגדלים של מקס 23.6 אינץ' ושטח תצוגה 1080*1920 ומציגים פאנל TN הפחות איכותי אבל עדיין יקרים מדי (
כך עושים כסף טוב בעלות ייצור נמוכה בגלל המאפיין "המיוחד" של קצב הרענון המלאכותי הגבוה)
לעומת זאת יש כבר טלוויזיות 32 אינץ' או יותר עם פאנל IPS או VA איכותי שלמרות מחירם, מאוד מגרים לקנייה.
"!Not one Messershmidt, 6 Messershmidts"
gprr

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.