75 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 טיסת היכרות
דיון

טיסת היכרות

16 הודעות 3,573 צפיות לפני 19 שנים
#5 · לפני 19 שנים
היה מדהים. קצר יחסית, אבל מאוד מהנה.
המראנו מהרצליה, טסנו לאורך החוף עד שדה דוב. שם נחתנו לכמה שניות ואחרי סיבוב על המסלולים המראנו שוב. יצאנו להקפה נוספת, קצת יותר ארוכה, לאורך החוף ואז חזרנו שוב לשדה דוב וביצענו Touch & Go, טיפסנו מעט לגובה וחזרנו לכיוון הרצליה. אחרי הקפת 4 צלעות נחתנו.

זה פשוט ענק. כל-כך דומה ל FS2004 שזה מדהים 😄
מסתבר שלא היה למעשה רגע שבו ההגאים היו לגמרי שלי, כי היו אתמול המון מערבולות והיה צורך לתקן כל הזמן, אז הוא לא ממש רצה לעזוב לגמרי. אבל יצא שעשיתי את כל התנועות נכון.

לא הספקתי לצאת מהמטוס וכבר חטפתי שטיפה מהמשפוחה.

קצת תמונות:
תדריך לפני טיסה

בקוקפיט - מתחגרים

4X-CDC מסיע

4X-CDC רשאי

צ'ארלי-דלתא-צ'ארלי - ניתוק גלגלים

בחזרה

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#6 · לפני 19 שנים
גדול !
חבל שלא צילמת מתוך המטוס אבל לא נורא , העיקר שנהנת !

Preflight Forums Administrator
#7 · לפני 19 שנים
כן. שטות מצידי. באנו רק עם מצלמה אחת, ואמרו לי בתדריך "לא צריך, אנחנו דואגים לצילומים מבפנים", אז לא לקחתי איתי למטוס. מסתבר שהם מתכוונים למצלמת ווידאו - אז יש לי קלטת וידאו מיני שמראה מתוך המטוס, אבל אין לי עדיין איך לראות אותה 🙁
הטייס אמר לי שחנויות צילום יכולות לעשות העברה ל VHS רגיל, או לקנות מעין קלטת מתאמת שאפשר לתקוע בתוכה את הקלטת מיני ולהכניס למכשיר וידאו רגיל. נראה.

ד"א, כשאמרתי לו שאני מטיס גם ב FS וגם ב IL-2 הוא ממש שמח ואמר שזה מאוד יקל עלינו, והתחיל לשאול עם איזה ציוד אני טס, וכל הזמן עשה לי השוואות עם הטיסה האמיתית, ומה רואים פה, ומה הוא עומד לבצע. ממש מלא אינפורמציה.

RF - יצא לך להטיס לבד ?

הקטע היחיד שבו רק אני החזקתי היה כשהטייס העביר את המצלמה לאבא שלי מאחור כדי שיצלם - ואז היינו בישרה ואופקית 🙂 . כל שאר הזמן הטייס כל הזמן ביצע תיקונים, קיזוזים, הוסיף כוח, הוריד כוח - עבד ממש קשה. כנראה שהתנאים האטמוספריים היו פחות מאידאליים 😉

עוד קטע דפוק - כנראה שבאזור פועלת תחנת רדיו פיראטית, וזה ממש מפריע לרשת של המגדל. כל דיבור איתם היה מלווה ברעש כבד, והיה צורך לחזור על כל דבר 4 פעמים, ולהחליף תדרים כל הזמן, אז הטייס לא היה ממש רגוע בחזור.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#8 · לפני 19 שנים
מזל טוב שמוליק 🙂 !

חח שמוליק התכוונתי אליך התבלבלתי 😂

יצאתי מפגר 😢
נערך לאחרונה: לפני 19 שנים
#13 · לפני 19 שנים
דבר שכולכם שחכתם... מזל טוב ! ואם תשיג בסופו של דבר את הסרטון תעלה אותו =]

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.