111 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 לא עוד תחביב..
דיון

לא עוד תחביב..

16 הודעות 2,983 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
שלום,

אתם מכירים אותי לא מאתמול בתור הילד עם הקול המעצבן (שאמנם השתנה קצת) ששאל הרבה שאלות בתרחישים ואף פעם לא פגע במטרה (ועדיין ממשיך לא לפגוע בעקביות 😂 ) מאז שנכנסתי לIL2 לא הפסקתי להתעניין במטוסים.

התמכרות זו בשיתוף יכולת וציונים לא רעים בפיזיקה הביאו אותי לחשוב שאמנם טייס אני לא אהיה אבל אולי יש לי מקום להתעסק איתם בחיי לתכננם ולעבוד עמם.מאד התעניינתי באווירונאוטיקה וחשבתי שזה כיוון לא רע עבורי (לפי הסיבות שנאמרו למעלה) ולכן התחלתי לחשוב ללכת לעתודה אקדמית במסלול הנדסה אווירונאוטית, אני חייב להודות שהיו ספקות הרי אני בוחר כיוון די ברור שישפיע לפחות על השנים הקרבות שלי ובכל זאת החלטתי לקחת את הסיכון ולכן נרשמתי לעתודה.. משם היו כיסוסי צפורניים לחצים בחינות בגרות ומבדקים של הצבא שגרמו לי ללא מעט לחץ (נסו אתם לענות על 567 שאלות נכון לא נכון כשחצי מהן שואלות אם אני רוצה למות, בשלב מסויים מתחשק לך לכתוב כן! רק שתפסיקו כבר לחפור..)

אך בסופו של דבר לפני כמה ימים קיבלתי תשובה חיובית מהעתודה והתקבלתי לסמסטר אביב בטכניון.
ראוי לציין שאני בטח לא אטוס איתכם עוד הרבה אם אני אתעסק עם מטוסים כל היום (לא לוקחים את העבודה הביתה) אבל אולי עוד תשמעו ממני ועלי (וכנראה שלא 😛 )

אז תודה לכם שבזכותכם או בגללכם (לא יודע מה יותר מתאים 😛 ) גיליתי את התחום מחדש ונתראה בשמיים

RF AKA RifleFighter

נ.ב

לא היה לי וינדוס והיום אני מסיים להתקין את IL2 ואני אטוס איתכם בקמפיין
RifleFighter
רמי וייברמן

#3 · לפני 15 שנים
בהצלחה 🙂

רק שלא הבנתי את המשפט הזה:

התמכרות זו בשיתוף יכולת וציונים לא רעים בפיזיקה הביאו אותי לחשוב שאמנם טייס אני לא אהיה

נכון שהסיכויים לא גבוהים אבל זו ממש לא סיבה לא לנסות 😮
#6 · לפני 15 שנים
RF כתב/ה:tal-t הדיון לא על זה מה גם שמצב עיניי לא שפר עליי להיות טייס בחי"א ובכנות אני לא בטוח שזה מתאים לי.

את זה לא הסברת מקודם 🙂
בכ"מ בהצלחה !
#7 · לפני 15 שנים
RF,

אני שמח בשבילך שבחרת בדרך שאתה מאמין בה. אני יודע כמה היה קשה לך להחליט, בסופו של דבר זה מה שהכי חשוב להאמין להיות שלם עם ההחלטות.

בנימה אישית זו, אני רוצה לנצל את הזדמנות זו להודות לך מכל הקהילה על התרומה שלך להקהילה במרוצת השנים.
אני זוכר איך התחלת כילד הכי קטן ב-VPN , ולאט לאט רכשת את אמונם את ביטחונם של שאר חברי הקהילה. בזכות השאלות הכנות בתחקירים, ההתמדה, ההשקעה והחברות.
התחלת כילד שצריך ללמד אותו לטוס ולהילחם, סיימת אחרי שהיית מפקד טייסת, מדריך בבית ספר לטיסה, יוצר תרחישים וחבר בכיר בקהילה. בנוסף עוד רבות פעלת בזירה הבינלאומית בפרוייקטים רבים ומגוונים.

RF, אתה כבר לא הילד הכי קטן ב-VPN, גדלת והיית לבחור אשר כולנו גאים בו.
בהצלחה בלימודים ונתראה באויר!
watch your six, i'm behind you
#9 · לפני 15 שנים
ואם אוכל להוסיף במקצת לדבריו של מיכה:

רמי גם לימד את עצמו תיכנות ולעבוד בתוכנות תלת מימד וכך הוסיף בתרומתו לקהילה.

לדעתי הטכניון והעתודה הצבאית זכו לקבל סטודנט (ובבוא הימים) קצין משקיען ומצטיין בכל נושא ומשימה.

רמי כל הכבוד! בחרת תחום מאד מעניין ומאתגר.

מדינת ישראל נמצאת בחזית התחום בכל הקשור לאווירונאוטיקה וכלי טייס בלתי מאויישים (UAV) למשימות שונות.

מיי ייתן וכשתסיים את השירות נוכל לגייס אותך לשורותינו בתעשיות הבטחוניות (אם זה תלוי בי הייתי דואג שתגיע אלינו לתעשייה האווירית לתחום כלי טיס בלתי מאוישים) להמשך עבודה ויצירה לתפארת מדינת ישראל!

המון הצלחה בהמשך דרכך!

VIFF
its not a bug, its a design feature
#11 · לפני 15 שנים
אל תהייה כזה סופני... 🙂
בתור אחד שאהב מטוסים מגיל צעיר ועד היום (בן 32), בוגר הפקולטה לאווירונוטיקה וחלל בטכניון (לא כעתודאי) ועובד בתחום האווירונוטיקה אני יכול להגיד לך שאני "מביא" את העבודה הביתה באופן קבוע, חבר בטייסת 108, טס לפחות פעמיים בשבוע און ליין במסגרת הטייסת, בונה תא טייס ועוד...
אמנם במהלך ה 4 שנים הקרובות אתה תטוס פחות כיוון שיהיה לך פחות זמן אבל כנראה שעדיין תטוס כי אי אפשר להתנתק באמת ממה שבאמת אוהבים לעשות...

בהצלחה בלימודים, ואל תהייה מעצבן כמו רוב העתודאים 😄 (כשתגיע לטכניון תבין)
#12 · לפני 15 שנים
מה זאת אומרת לא להביא את העבודה הביתה? כחובב תעופה חובה עליך להביא את העבודה הביתה ומי כמוני יודע כמה שזה כיף

בהצלחה בדרך החדשה
#15 · לפני 15 שנים
ראשית - בהצלחה,
שנית, תכין את עצמך, גיבוש של 4 שנים אבל בתור אחד שעשה את זה (כעתודאי) בסוף תראה שזה מאוד נחמד.
שוב, בהצלחה !
Elf

------------------------------------------------
"זה שאינך רואה - הוא זה שיפיל אותך" - (עזר וויצמן)

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.