s shayk 214 פוסטים · חיפה #1 · לפני 15 שנים הורדת הצביעה http://www.megaupload.com/?d=IJ1PLS27 נערך לאחרונה: לפני 15 שנים
l lior_678 1,091 פוסטים #2 · לפני 15 שנים איזה צביעה יפה..בסימ' עובד מעולה, חבל שהVC של המטוס הזה הוא יותר גרוע מהCH-35 הרגיל.. בוגר קורס CVFR מחזור 18, IFS
t theelf 324 פוסטים · ישראל #4 · לפני 15 שנים שנה לו את המספר....לא נכון לטוס על מטוס שכבר איננו (התרסק ברומניה) Elf ------------------------------------------------ "זה שאינך רואה - הוא זה שיפיל אותך" - (עזר וויצמן)
s shayk 214 פוסטים · חיפה #5 · לפני 15 שנים א. לא היה מושג שזה המטוס שהתרסק אני מכיר 056 - כמעט בטוח ב.זה הנצחה יפה למסוק ולנופלים שהוא והם ממשיכים לטוס למרות שהם אינם...ככה אני חושב
l lior_678 1,091 פוסטים #6 · לפני 15 שנים כמו כן, אחד החברים שלי ושל שי היה מעוניין בצביעה של המסוק הזה, לזכר 2 חברים של אבא שלו שהתרסקו ברומנייה. אני הייתי מציע לעשות איתו מבנה ביחד לאורך קו החוף , לא משנה באיזו רשת. בוגר קורס CVFR מחזור 18, IFS
n nivkuli 17 פוסטים #7 · לפני 15 שנים יפה מאוד! רק שים לב שחום אמור להיות יותר בהיר. אתה מתכוון לפרסם את הצביעה?
1 1אוראל1 1,024 פוסטים · פתח תקווה #9 · לפני 15 שנים תשמע כל הכבוד!! אתה עושה אחלה צביעות! חבל שאין לי את המטוס... אוראל Flight Simulator X+2004 יוטיוב: http://www.youtube.com/user/orelst?feature=mhee
B Blackout טייסת 108 העילית 312 פוסטים #11 · לפני 15 שנים שי אחלה צביעה - אני מציע שלא תחכה שיהיה ביקוש, תפרסם, תהיה בטוח שאנשים יורידו 🙂[hr] ירון א. טייס פרטי על C172 בעולם האמיתי - תענוג מזוקק
E EzoniczZ מודרטור 691 פוסטים #13 · לפני 15 שנים למעשה רק שינית את מספר המטוס והוספת את הכתובית "יסעור 2025" ? תומר בן חיים. EzoniczZ © - GRAPHICS & TEXTURES DESIGN STUDIO
s shayk 214 פוסטים · חיפה #14 · לפני 15 שנים מחקתי כמה פסים בזנב ,שיניתי מספר,הוספתי כיתוב וקצת קצת פיח לי המנועים ומחקתי כמה דברים מיותרים אני עוד מעט יעלה לינק להורדה בצירוף קובץ readme
1 106thE-LOL מנהל Virtual Israeli DogFighters 3,173 פוסטים · נתניה #15 · לפני 15 שנים shayk גדול! אשמח להעלות את הצביעה לשרת פריפלייט ביחד עם שאר הצביעות ששופרו. 🙄 נראה טוב, המשך כך! 👏 (רק לא לשכוח להשאיר קרדיט ליוצר הצביעה). ➡️ רועי וודאל פריפלייט - אתר הסימולטורים מספר 1!