66 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 mega airfield
דיון

mega airfield

9 הודעות 1,947 צפיות לפני 20 שנים
#2 · לפני 20 שנים
עשו את המסלול ממש יפה....הבסיס ניראה באמת מושקע...

Preflight Forums Administrator
#3 · לפני 20 שנים
לא ידעתי שבכלל אפשר לייצר שדות תעופה ומסלולים. הייתי בטוח שאנחנו "תקועים" עם מה שכבר מופיע במפות הקיימות.

מאיפה לוקחים אובייקטים של בטון למסלולים\חניונים ? לא ראיתי שום דבר כזה בכל רשימת האובייקטים. כן, עברתי של כל ה 455 מהם !!! יש אפילו מצגת שמסכמת אותם למי שלא רוצה לעבור עליהם אחד-אחד מתוך ה FMB.

חוץ מזה - אפשר להכין מפות חדשות, או שחייבים להתבסס של מה שמסופק בסים ורק להוסיף אובייקטים ?

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#4 · לפני 20 שנים
אין לנו גישה לכלים כדי ליצור מפות וטקסטורות חדשות ,אלה חברה שקיבלו רשות ותוכנות מאולג ובית 1C לפתח מפות. ידוע לי על שתי מפות כאלה שעובדים עליהם, סלובקיה, ועוד אחת במזרח הרחוק שאני לא זוכר שת שמה.

VIFF
its not a bug, its a design feature
#7 · לפני 20 שנים
כרגע ישנן שתי מפות של שני צוותים נפרדים שקיבלו כלים ורשות מ-1C ליצור שתי מפות לפאצ'ים/תוספים הקרובים - נורווגיה (בתמונה) וסלובקיה. כמו שאלון ציין, אלה לא כלים חופשיים.

אלון - לגבי המזרח הרחוק, אולי הכוונה למאנצ'וריה? התוסף השני שאמור לצאת בחודשים הקרובים לסימ'? (כולל גם מפה חדשה).

צוות ניהול ראשי - פריפלייט
#8 · לפני 20 שנים
וואלה... אז סה"כ 3 מפות: נורווגיה, סלובקיה, ומאנצ'וריה, והם לא יהיו בחינם, כי לפי מה שהבנתי מדן הם יהוו חלק מהפאטצ'ים.
its not a bug, its a design feature
#9 · לפני 20 שנים
בעקרון נורווגיה וסלובקיה הן בחינם. עד כמה שידוע לי, היוצרים לא דורשים תשלום בתור ADD ON עבןר המפות האלה. איפה 1C יכניסו אותם (פאץ' חינמי או אחד משלושת ה-ADD ONS) זה כבר סיפור אחר וכנראה שזה יהיה בתוך החבילות בתשלום.

מאנצ'וריה מפותחת כבסיס לחבילה שמההתחלה הייתה אמורה להיות בתשלום (4.06).

צוות ניהול ראשי - פריפלייט

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.