105 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 בקשה לסרטוני ירי
דיון

בקשה לסרטוני ירי

10 הודעות 1,859 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
הי,

לא טסתי המון זמן ועדיין אין לי מחשב אז אני מתרוצץ ביוטיוב ומנסה לצפות בסרטונים שונים כדי להרגיש כאילו אני טס קצת..

זה נראה לכם הגיוני? הבחור פשוט קולע בכל הזדמנות בייחוד בהתחלה זה פשוט מפחיד

אז אם אתם יכולים להעלות טראקים או סרטונים של גיחות מוצלחות עם ירי מדוייק אנא שלחו לי. אני אשמח ללמוד מהם!
RifleFighter
רמי וייברמן

#2 · לפני 16 שנים
איך עורכים סרטון מהטרק ליוטיוב?
מהם השלבים לעריכת סרטון מהטרק עד ליוטיוב בהנחה שכל טרק הוא 30 שניות כיוון שזה הזמן שתוכנת הframe מאפשרת ללא רכישת התוכנה
"ציפור היושבת על ענף, לעולם לא פוחדת שהענף ישבר, כי האמון שלה הוא לא בענף עצמו, אלא בכנפיים."
#3 · לפני 16 שנים
הבחור פשוט מאומן. 🙂
ירי מקרוב, במקום הנכון ובכמות הנכונה. זה הכל.
#5 · לפני 16 שנים
פשוט תעלו טראקים זה יהייה מספיק טוב רק תחתכו קטעי ירי.. אני פשוט רואה את זה ועכישו אני מתחיל להבין למה אני כמעט אף פעם לא פוגע..
RifleFighter
רמי וייברמן

#7 · לפני 16 שנים
תודה רבה מור! יש לך אולי מקום לסרטונים על מטוסי הברית כמו SPITFIRE או P51 כי דווקא עם ה190 אני הצלחתי להסתדר בזמנו... פשוט רססתי עם 4-8 תותחי 20 מ"מ קצת קשה לפספס
RifleFighter
רמי וייברמן

#8 · לפני 16 שנים
לדעתי זה לא משנה... ברגע שיודעים לתת את ההיסט שמודגם בסרטון ולבוא בזוויות שרואים, אפשר לעשות את זה בכל מטוס.

אני יודע שזה לא משנה באיזה מטוס אני טס בהקשר של היסט וזוויות, הדבר היחיד שיכול לשנות זהו הConvergence (התכנסות כדורים) במידה והתותחים בכנפיים, צריך להשים לב שהוא לא על טווח רחוק מידי ולא על טווח קרוב מידי.
אצלי הוא נע בעקבות המטוס שבו אני טס בין - 160 ל250.

לדוגמא - במטוסי בום וזום כגון הFW, P51 וכו'.. אני מעדיף התכנסות רחוקה יותר כי אני מבצע כניסות מהירות וצריך לפעמים יותר מרחק לירי.
וההפך עם מטוסי T&B, עדיף התכנסות קרובה יותר כי אנחנו בקרב צמוד עם המטוס אויב ויש סיכוי לירי מקרוב.

בהצלחה!

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.