·
לפני 20 שנים
אוקיי בזה רישמית אני פותח את ה"ליגה"
כרגע אני ללא מחשב ככה שהטבלאות עדיין לא מוכנות אבל!
זה לא מונע מאיתנו להתחיל את הקרבות.
החוקים הם כאלו:
1.בכל מפגש ימצא לפחות אדם בעל ADMIN על השרת שמקליט את הקרב בזמן שהייה על הקרקע.
2.לכל מפגש שלושה סיבובים:
סיבוב ראשון - סוגי מטוסים שונים לכל צד (סוגי המטוסים וכמות הדלק יקבעו ע"י הזוגות), מפגש 3KM.
סיבוב שני - סוגי מטוסים שווים לכל צד (סוג המטוס וכמות הדלקו יקבע ע"י הזוגות), מפגש 3KM.
סיבוב שלישי - סוגי מטוסים שווים לכל צד (סוג המטוס וכמות הדלק יקבע ע"י הזוגות), מפגש 5KM
3.בזמן המפגש לא ימצא באזור הקרב מטוסים אחרים באוויר מלבד מטוסי הזוגות הנלחמים. במקרה של הפרעות יש מחויבות אצל האדם שמקליט על הקרקע למנוע את ההפרעה (ME-163) 🙂
4.במקרה של התנתקות או בעיה אצל אחד מהזוגות, אותו סיבוב מסויים יבוצע מחדש ללא דופי! גם אם המצב הוא שניים על אחד ואחד מהשניים מתנתק.
(במקרה שמשהו כבר הופל ומתנתק במקריות בזמן שהסיבוב נמשך כמובן שאין סיבוב נוסף)
5.לאחר כל מפגש ההקלטה תועלה לפורום והתוצאות יועברו אלי ויפורסמו פה בפורום.
6.כרגע המפה לקרבות היא אך ורק מפת האיים של אלון (VIFF) (אין לי את השם המדוייק בגלל חוסר המחשב, אם משהו יכול להוסיף בבקשה)
מצב המפה יהיה כמו בתרחישים (ללא מבטים חיצוניים, עם תא טייס) הפקודה לביצוע:
execf scenariosettings 1.
7.לפני קביעת מועד המפגש יש לתאם איתי כדי לראות שלא נופלים על מפגשים אחרים ושזה תואם למחזורים הקיימים..
8.לכל זוג תדר רדיו משלו, וכפתור Whisper מקונפג לADMIN. (חל איסור על פריצה בין צדרי הזוגות אחד לשני, כדי למנוע בילבולים אי נוחות ותלונות אחכ)
הADMIN אינו מחויב להיות בתדר הקשור איך שהוא, אך מחוייב להיות זמין לבעיות בזמן הקרב עצמו.
מפגש:
המראה:
זוג אחד משדה דרומי.
זוג שני משדה צפוני.
הכנה:
זוג שדה דרומי מטפס לכוון המרכז הדרומי של המפה.
זוג שדה צפוני מטפס לכוון המרכז הצפוני של המפה.
קרב:
לאחר הטיפוס לגובה הדרוש הזוגות יטוסו למרכז המפה מדרום ומצפון ויבצעו את המפגש.
סיום:
לאחר סיום הסיבוב כל המטוסים ינחתו/יתרסקו/ינטשו (בקיצור יחזרו למסך המפה)
אוקיי... אלו הם החוקים כרגע, אם יש הצעות יעול או הערות אני ישמח לשמוע.
ולהלן תחילת ההרשמה....... בבקשה או לדווח בהודעה כאן את הזוגות או לשלוח לאימייל שלי:
xcomy2k@gmail.com
בהצלחה לכולם!
כרגע אני ללא מחשב ככה שהטבלאות עדיין לא מוכנות אבל!
זה לא מונע מאיתנו להתחיל את הקרבות.
החוקים הם כאלו:
1.בכל מפגש ימצא לפחות אדם בעל ADMIN על השרת שמקליט את הקרב בזמן שהייה על הקרקע.
2.לכל מפגש שלושה סיבובים:
סיבוב ראשון - סוגי מטוסים שונים לכל צד (סוגי המטוסים וכמות הדלק יקבעו ע"י הזוגות), מפגש 3KM.
סיבוב שני - סוגי מטוסים שווים לכל צד (סוג המטוס וכמות הדלקו יקבע ע"י הזוגות), מפגש 3KM.
סיבוב שלישי - סוגי מטוסים שווים לכל צד (סוג המטוס וכמות הדלק יקבע ע"י הזוגות), מפגש 5KM
3.בזמן המפגש לא ימצא באזור הקרב מטוסים אחרים באוויר מלבד מטוסי הזוגות הנלחמים. במקרה של הפרעות יש מחויבות אצל האדם שמקליט על הקרקע למנוע את ההפרעה (ME-163) 🙂
4.במקרה של התנתקות או בעיה אצל אחד מהזוגות, אותו סיבוב מסויים יבוצע מחדש ללא דופי! גם אם המצב הוא שניים על אחד ואחד מהשניים מתנתק.
(במקרה שמשהו כבר הופל ומתנתק במקריות בזמן שהסיבוב נמשך כמובן שאין סיבוב נוסף)
5.לאחר כל מפגש ההקלטה תועלה לפורום והתוצאות יועברו אלי ויפורסמו פה בפורום.
6.כרגע המפה לקרבות היא אך ורק מפת האיים של אלון (VIFF) (אין לי את השם המדוייק בגלל חוסר המחשב, אם משהו יכול להוסיף בבקשה)
מצב המפה יהיה כמו בתרחישים (ללא מבטים חיצוניים, עם תא טייס) הפקודה לביצוע:
execf scenariosettings 1.
7.לפני קביעת מועד המפגש יש לתאם איתי כדי לראות שלא נופלים על מפגשים אחרים ושזה תואם למחזורים הקיימים..
8.לכל זוג תדר רדיו משלו, וכפתור Whisper מקונפג לADMIN. (חל איסור על פריצה בין צדרי הזוגות אחד לשני, כדי למנוע בילבולים אי נוחות ותלונות אחכ)
הADMIN אינו מחויב להיות בתדר הקשור איך שהוא, אך מחוייב להיות זמין לבעיות בזמן הקרב עצמו.
מפגש:
המראה:
זוג אחד משדה דרומי.
זוג שני משדה צפוני.
הכנה:
זוג שדה דרומי מטפס לכוון המרכז הדרומי של המפה.
זוג שדה צפוני מטפס לכוון המרכז הצפוני של המפה.
קרב:
לאחר הטיפוס לגובה הדרוש הזוגות יטוסו למרכז המפה מדרום ומצפון ויבצעו את המפגש.
סיום:
לאחר סיום הסיבוב כל המטוסים ינחתו/יתרסקו/ינטשו (בקיצור יחזרו למסך המפה)
אוקיי... אלו הם החוקים כרגע, אם יש הצעות יעול או הערות אני ישמח לשמוע.
ולהלן תחילת ההרשמה....... בבקשה או לדווח בהודעה כאן את הזוגות או לשלוח לאימייל שלי:
xcomy2k@gmail.com
בהצלחה לכולם!
נערך לאחרונה: לפני 20 שנים