·
לפני 16 שנים
אהלן, כמו כולם אני חולה במחלה חושכת מרפא של הטיסה. עכשיו חשבתי ללכת על לעשות קורס טיס באמריקה כחלק מהטיול הגדול... אך לאחרונה נתקלתי באפשרות של דאונים, במיוחד בקלוב התעופה במגידו ששם זה יוצא דיי זול למישהו בגילי (בן 23). עד גיל 26 זה עולה משהו בסביבות ה6000 ומשהו שקל. לא רע לדעתי, לא רע בכלל, במיוחד שאני מחיפה אז זה מקום דיי זמין...שזה מאוד חשוב!
גם מכל החסרונות של התעופה בארץ, והסיכויים שלי להיות טייס מסחרי הם אפסיים כי אני לא מתכוון להעתיק את מקומי מהארץ (ציוני שכמוני), לפחות הספורט הזה יכול להיות מהנה ואין צורך למשכן את החיים שלי בשביל תואר ורישיון בIFC...בכל אופן מה אתם חושבים? שווה? ללכת על זה?
אשמח אם טייסים עם רישיון אמיתי ולא וירטואלי יגידו לי שאני טועה ויגרמו לי להמשיך לחלום של הטיסה עם הבוכנה 😉
נ.ב.
הבנתי שאפשר לעשות אווירובטיקה עם הדאונים..זה נכון? אם כן זה בכלל פלוס רציני 🙂
גם מכל החסרונות של התעופה בארץ, והסיכויים שלי להיות טייס מסחרי הם אפסיים כי אני לא מתכוון להעתיק את מקומי מהארץ (ציוני שכמוני), לפחות הספורט הזה יכול להיות מהנה ואין צורך למשכן את החיים שלי בשביל תואר ורישיון בIFC...בכל אופן מה אתם חושבים? שווה? ללכת על זה?
אשמח אם טייסים עם רישיון אמיתי ולא וירטואלי יגידו לי שאני טועה ויגרמו לי להמשיך לחלום של הטיסה עם הבוכנה 😉
נ.ב.
הבנתי שאפשר לעשות אווירובטיקה עם הדאונים..זה נכון? אם כן זה בכלל פלוס רציני 🙂
תומר