109 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים משחקים / נוסטלגיה נחיתה?
דיון

נחיתה?

27 הודעות 4,345 צפיות לפני 21 שנים
#2 · לפני 21 שנים
יש לי שאלות אחרות בכוכב כחול. בעת טיסה מבצעית קורה לי שנגמרים לי כל הטילים והפצמ"רים ויש לי עוד מטוסים להשמיד יש מבנה אחד במשימה. לאומת זאת למטוס אלפה השני שלי יש 4 טילים... כשאני מסמן לו לפי מקשי המקלדת לחסל את המטרה שלי הוא אומר שהוא מפחד.... אז אני ברב בורותי בכוכב כחול מרסק את המטוס למטה וכך מתאפשרת לי העברה אל המטוס השני בו יש טילים. אבל זה מגוכך! האם צריך לרסק מטוס כדי לעבור למטוס השני? יש אולי אפשרות אחרת כדי לעבור למטוס השני במבנה?

ויש לי עוד שאלה-
למה כשאני מסיים משימה ואני צריך לחזור לשדה התעופה המטוסים שמגיעים קודם מתרסקים בזמן הנחיתה וככה אני מפסיד את המשימה? או לחילופין מצב דומה במשימה של טייס הסקאדים אני מתיישב על מבנה בראבו מיירט מטוסי אויב בלי בעייה ואלפא צריך להשמיד את הסקאדים.... ואז אני מקבל את המצב הבא- בראבו (אני) השמיד את כל מטוסי האויב העיראקים אין עוד שום מטוס אויב באיזור ואלפא השמיד רק סקאד אחד ופתאום הסקאד השני משוגר לתלאביב והפסדתי את המשימה. למה? למה אני צריך להפסיד רק בגלל טעויות של המבנה השני שמשוחק ע"י המחשב?
1
106thE-LOL
3,174 פוסטים · נתניה
#3 · לפני 21 שנים
"שלי הוא אומר שהוא מפחד.... " - אין דבר כזה.. מה שכן יכול להיות שהוא מחזיר לך תשובה שלילית. אם זה כך כנראה שאתה נותן פקודה לא נכונה, זאת אומרת שאתה נותן לו ALT+W (התקף מטרה שנייה) במקום ALT +E (התקף את המטרה שלי).

בנוגע לשאלה שנייה המשימות בכוכב כחול מסתיימות ללא צורך חזרה לבסיס. בנוגע למבנים שמשחק בהם המחשב - המטרה בכוכב כחול היא להחליף כל הזמן מבנים.. אתה אמור לבצע את כל המשימות, זאת אומרת שברגע שסיימת את המשימה של אלפא אז תעבור ישר לראבו וכן הלאה...
#5 · לפני 21 שנים
106thE-LOL,

@רועי,אני לא אפתח הודעה בשביל זה,אז אני אשאל את השאלה כבר פה:
בזמנו אמרת שתבדוק לי ,אם יש איזושהיא דרך לבנות משימות ב"כוכב כחול".
הכוונה, לא המשימות שבונים שם ,פשוט אין אפשרות לבנות ,נגיד ,משימה של תקיפת יעד בלבנון ...
כל המשימות שבונים באמצעות אשף המשימות, הם בתחומי הארץ 💡
בטוח יש דרך לבנות משימות תקיפה,הרי היו טייסות ,בימים הטובים,מה הם לא ביצעו משימות שלהם?רק משימות שבאות עם הסימולאטור...? 💡
הייתי פעם פאלקוניסט......
#8 · לפני 21 שנים
ishaygr כתב/ה: יש לי שאלות אחרות בכוכב כחול. בעת טיסה מבצעית קורה לי שנגמרים לי כל הטילים והפצמ"רים ויש לי עוד מטוסים להשמיד יש מבנה אחד במשימה. לאומת זאת למטוס אלפה השני שלי יש 4 טילים... כשאני מסמן לו לפי מקשי המקלדת לחסל את המטרה שלי הוא אומר שהוא מפחד.... אז אני ברב בורותי בכוכב כחול מרסק את המטוס למטה וכך מתאפשרת לי העברה אל המטוס השני בו יש טילים. אבל זה מגוכך! האם צריך לרסק מטוס כדי לעבור למטוס השני? יש אולי אפשרות אחרת כדי לעבור למטוס השני במבנה?

יש תותח....תלמד להשתמש בכלי הזה, מאוד מאוד שימושי.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#9 · לפני 21 שנים
אם זה הייתה משימת אימון של נחיתה זה סדר"כ שלב מאוד בעייתי, אתה חייב ללחוץ על ההתחלה דאבל A (טייס אוטומטי) ואז המטוב יטוס לבד כביכול ע"י המדריך (כי הוא כאילו מראה לך איך עושים את זה) ואז אתה מחכה ובסך הכל רואה איך המטוס זז ומה הוא עושה בדיוק לפני נחיתה (הקפה מלאה,איושר לנחיתה,פתיחת בלמים ומדפים וכו'...)
ברגע שהוא נחת לבד על המסלול ועוצר אתה חייב לבטל את הטייס האוטומטי ולהמריא חזרה לאויר ומיד לעשות נחיתה מושלמת בדיוק כמו שהוא עשה וברגע שאתה נחתת וחוזר להאנגר אתה אמור לשמוע את ההודה של "ברכותיי"...וכו'...
אם יש לך עוד שאלות שנוגע לזה אתה יכול לפנות אליי.. 😄
#10 · לפני 21 שנים
איך אפשר לגמור את שבע עמודים של אש? תמיד התותח והטילים נגמרים לי.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.