134 חברים מחוברים
2 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 2 A I
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית בעיה free track
דיון

בעיה free track

84 הודעות 9,161 צפיות לפני 16 שנים
#2 · לפני 16 שנים
או עברית או אנגלית. עיבריש זה קשה להבנה לדוברי שתי השפות.

איך משייפים? עם כל דבר שאפשר!
משחזת זוית עם דיסק חיתוך כלשהו, אבן משחזת טובה (לתוספת עוצמה- על מקדחה!) שופין טוב...
רק תתרחק מניר זכוכית. זה יעיל כמו משא ומתן עם איראן.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#3 · לפני 16 שנים
אין דרך אחרת ? כי אין לי משחזת או משהו כזה... ומצטער אל הג'יבריש כי לא היה לי עיברית הקשבתי בעצתך והצלחתי לעשות דואל בוט.. ועוד שאלה. להשחיז גם למעלה שיהיה שטוח ? זה משנה ?
#4 · לפני 16 שנים
תבדוק כמה תעלה פצירה (שופין) - מייק, מחייה השפה העברית (בפורום) 🙂

לא צריך להיות יותר מכמה עשרות שקלים וזה תמיד שימושי בבית..
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#5 · לפני 16 שנים
ezana9 כתב/ה:אין דרך אחרת ? כי אין לי משחזת או משהו כזה... ומצטער אל הג'יבריש כי לא היה לי עיברית הקשבתי בעצתך והצלחתי לעשות דואל בוט.. ועוד שאלה. להשחיז גם למעלה שיהיה שטוח ? זה משנה ?

"גם למעלה?"

רק למעלה!
פשוט נסה להגיע למצב הזה:

אגב, אני לא ממליץ על שום שיטה מלבד אלה שמשתמשות במנוע חשמלי. ניירות זכוכית, פצירות שונות- הכל היה סיוט לא נורמלי. האפוקסי שהלד עשוי ממנו חזק לאללה וזה בזבוז זמן להתעסק איתו ידנית.

#6 · לפני 16 שנים
יש לי בעיה ! ה freetrack לא מגיב ב falcon AF יש משהו שאני צריך לעשות לפני שאני נכנס ? וכשאני יוצא מהמשחק חזרה ל freetrack אני רואה שזה לא קולט שום נקודת אור אז אני צריך לעשות stop ואז start בשביל שנקודת האור תחזור ! ואם מישהו יודע איך מפעילים את ה freetrack במשחק battlefield 2 אני אודה לו
#7 · לפני 16 שנים

שזה לא קולט שום נקודת אור אז אני צריך לעשות stop ואז start בשביל שנקודת האור תחזור

חחח יש לך לשונית "קיז" (מקשים) שם אתה בוחר על איזה מקשים ללחוץ עכשיו לא צריך לעשות שם שום דבר חוץ מזה שלפעמים האור "בורח". אתה מכוון את המקש של למרכז לאיזה מקש שבא לך. עכשיו, מה הקטע עם הלמרכז הזה? כשאתה לוחץ עליו אתה בעצם מחזיר את ה"ראש" למצב ישר גם אם האור לא נמצא באמצע בכלל. כאילו זה הנקודה הדיפולטית החדשה.

עכשיו בעיה משלי: איך אני מכוון את אזור-האיזור-המת? כלומר שאני יוכל להזיז את הראש קצת מבלי שיקרה משהו.

אזור-האיזור-המת

"הוורד-הרושם-הראשוני" חח 😂
#8 · לפני 16 שנים
eb3 כתב/ה:

עכשיו בעיה משלי: איך אני מכוון את אזור-האיזור-המת? כלומר שאני יוכל להזיז את הראש קצת מבלי שיקרה משהו.

בלשונית Curves תוכל לכוונן את עקומות התגובה וליצור איזור מת, שם יש שתי לשוניות- rotation (סיבוב) ו Translation (תנועה במרחב).
יש מספר מצבים מוגדרים מראש שאפשר להשתמש בהם, כשנותנים קליק ימני על כל ציר נפתח תפריט קטן עם האפשרויות.
למעשה שימוש באיזורים מתים כמעט בלתי נמנע בגלל שאין סטנדרט מדוייק למיקום הלדים - לכן יש שימוש די גדול לדדזון כדי לנטרל כל מני תנועות לוואי בצירים לא רצויים.

ezana9 כתב/ה:יש לי בעיה ! ה freetrack לא מגיב ב falcon AF יש משהו שאני צריך לעשות לפני שאני נכנס ? וכשאני יוצא מהמשחק חזרה ל freetrack אני רואה שזה לא קולט שום נקודת אור אז אני צריך לעשות stop ואז start בשביל שנקודת האור תחזור ! ואם מישהו יודע איך מפעילים את ה freetrack במשחק battlefield 2 אני אודה לו

לא ברור לי לגמרי העניין עם פאלקון, אולי מישהו שניסה יכול לדווח על פתרון מדוייק יותר. כרגע אני יודע שהכל אמור לפעול אם מפעילים את FT אחרי שנכנסים לפאלקון.

ככל הנראה אין תאימות נורמלית בין FT לBF2. הבעיה היא שPunkbuster לא אוהבת את זה.

#9 · לפני 16 שנים
תודה מייק

לא ברור לי לגמרי העניין עם פאלקון, אולי מישהו שניסה יכול לדווח על פתרון מדוייק יותר. כרגע אני יודע שהכל אמור לפעול אם מפעילים את FT אחרי שנכנסים לפאלקון.

יצאתי קשה הבנה... 😳
#10 · לפני 16 שנים
אז צריך רק להפעיל את התוכנה ולהיכנס למשחק ?
אהה גם צריך להוריד פרופילים מסויימים למשחקים מסויימים ?
#12 · לפני 16 שנים
את הלד צריך לשייף כמעט עד הסוף או רק עד שיהיה שטוח?
ועדיין לא הבנתי איך זה עוזר שהוא שטוח ? 😉
#13 · לפני 16 שנים
שיהיה שטוח, ולפעמים עדיף אפילו להגיע מילימטר מעל החלקים שבפנים. פשוט שים לב לתמונה.

זה עוזר.האור שהלד יפלוט יתפזר בזוית גדולה הרבה יותר- והסיכוי שהוא לא יגיע למצלמה קטן יותר.

#14 · לפני 16 שנים
כן, בשביל להפעיל FT בפלקון על כל גרסאותיו, צריך לצאת מפלקון ע"י ALT+TAB לכבות את הFT ולהפעיל מחדש. ואז לחזור שוב לפלקון ע"י לחיצה נוספת על ALT+TAB .. רק ככה זה עובד בפלקון 😠
!Control, control, you must learn control
#15 · לפני 16 שנים
השיוף באמת עוזר! אומנם זה בא על חשבון העוצמה של הלד אבל הוא מספיק חזק.
אבל יש לי עוד בעיה. אני מצליח לסדר שיהיה לי FPS סביר (15 עדיף מ4) אבל יש לי JPQ גבוהה וזה נראה לי תוקע הכל. מה זה הJPS הזה ?

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.