126 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 A
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית בעיה free track
דיון

בעיה free track

84 הודעות 9,161 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים

די נדיר למצוא מצלמת רשת עם פילטר א"א כל כך חזק

אהההה... לא. לי לא עבד עם נורות א"א טובות.
#2 · לפני 16 שנים
ונניח שיש לי פינצטה וסכין יפנית...איך אני מסיר אותו?
המצלמה אגב היא מצלמת וובקאם של מיקרוסופט - אין לי מושג איזה דגם
#3 · לפני 16 שנים

המצלמה אגב היא מצלמת וובקאם של מיקרוסופט - אין לי מושג איזה דגם

איזה צירוף מקרים! גם שלי היא של מיקרוסופט וואבקאם. היה כנראה צפוי שיהיה לך של מיקרוסופט.
לא סתם יש לנו פילטר א"א.
#4 · לפני 16 שנים
אם אחד מכם יוכל לתת לי מידע יותר מדוייק לגבי הדגם, אוכל לחפש מידע יותר רלוונטי למצלמות שלכם.

בינתיים אני רק יכול להגיד לכם לקחת מברג, לפתוח את המצלמה, לחפש מלבן קטן ויקר באמצע של כל הדבר הזה ולהוריד בזהירות את פיסת הזכוכית שיושבת עליו.
נראה שהVX-1000, למשל, מחזיקה את הפילטר כאלמנט מאחורי העדשה שלה.
קל מאוד להוציא אותו ואין נזק לשום דבר חוץ מלצבעים של התמונה באור רגיל.
http://www.free-track.net/english/hardware/filter_removal/microsoft_lifecam_vx1000.php

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#5 · לפני 16 שנים
Mike_69th, שיחקתי אם ההגדרות וזה עזר אבל זה לא פותר את הבעיה. כשאני שם את הלדים אינפרא אדומים התוכנה לא קולטת אותם כשאני מזיז את הראש יותר מדי הצידה. ואני גם לא יודע באיזה סדר לשים את הלדים.. אני רוצה להרכיב אותם על אוזניות גמישות בצורת קשת
אני לא יודע איפה בדיוק לשים אותם.. . ועדיין יש לי את הבעיה אם ההפעלה של התוכנה ב falcon AF
#6 · לפני 16 שנים
כשאתה מזיז את הראש יותר מדי הצידה האור מהלדים פונה לכיוון אחר לגמרי מהמצלמה.
כדאי לשייף את הלדים כך שיהיו שטוחים- ככל שהקצה יגיע קרוב יותר לרכיבים שבבסיס הלד, כך זוית הפיזור תגדל.
לא משנה כמה הלדים עוצמתיים- העדשה שבקצה הלד מרכזת את האלומה ולכן זוית פיזור האור כאן חשובה יותר מהעוצמה.

לגבי סדר- אני מציע לך לקבל קצת השראה מאלה שכבר בנו את הסמנים שלהם, אני אישית מעדיף את הסמן בצורת K , תלוי מצד ימין על האזניות ונוח לאללה.
http://www.free-track.net/english/hardware/point_model_gallery.php

#7 · לפני 16 שנים
יש לי VX-3000 אבל אני משתמש ברגילים (עד שנדפק לי הסמן ואני צריך לבנות חדש).
#8 · לפני 16 שנים
התהליך לגבי הVX-3000 זהה לגמרי לVX-1000, לכן לא אמורה להיות בעיה מיוחדת בהסרת הפילטר (כאמור, חוץ מהשינוי הבלתי הפיך בצבעים שיתקבלו מהמצלמה).

נראה שהפילטר על המצלמות האלה של מיקרוסופט באמת יעיל במיוחד, אני מוצא עוד ועוד דיונים בפורומים שונים שמאמתים רגישות אפסית לא"א כשהפילטר נמצא במצלמה.
שרון, בהנחה שהמצלמה שלך היא מסדרת VX הזאת, פשוט פתח את המצלמה, הברג החוצה את העדשה ותוכל בקלות להפריד את הפילטר שנמצא חשוף לגמרי בקצה שלה.

#9 · לפני 16 שנים
אני כל כך מודה לך ! עזרת לי ממש אם איך לשים את זה על האוזניות . . . מחר אני אשייף את הלדים ! אגב ? אתה משתמש בלד IR או רגיל ?
#10 · לפני 16 שנים
הוצאתי את הפילטר אבל אז הרבה אור נשפך פנימה...ניסיתי לשחק עם זה אבל נראה לי שנשבר לי ה....

אני כנראה הולך להפרד מ 180$ ולהזמין לי TIR 5 עם קליפ...אם כבר להנות לפחות שלא אצטרך להשקיע כל כך הרבה זמן וטרחה

תודה בכל אופן על העזרה ובמיוחד לך מייק איש יקר
#11 · לפני 16 שנים
IR ,ezana9. אין לי ברירה אחרת והרגשתי קצת מטומטם בעבר כשהחשכתי את החדר והלדים הרגילים האירו לכל עבר.

שרון, כמובן שנשפך המון אור פנימה! כנראה שהחיישן די רגיש לIR, זו גם הסיבה לפילטר החזק יותר של מייקרוסופט. מיותר לציין שברגע שמסירים את הפילטר הזה המצלמה כמעט חסרת תועלת מבחינת צילום רגיל. כאן נכנסת פיסת הנגטיב שתבודד אור IR בלבד.
כמובן שTIR עדיף בכל מקרה.

#12 · לפני 16 שנים
אני ממליץ במקום נגטיב, להשתמש בחתיכה של הדיסק השחור שנמצא בתוך דיסקטים 1.44 ישנים שאין להם כבר שימוש. חוסם הרבה יותר טוב את האור הנראה ומעביר את הIR.
!Control, control, you must learn control
#13 · לפני 16 שנים
או פילם שקופיות (E6), גם הרבה יותר מוצלח מנגטיב
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#14 · לפני 16 שנים
אגב, יש למישהו מושג מה יכולים להיות ה-specs של לד IR שהוצאתי מתוך שלט עם 2 סוללות 1.5 וולט שמפעילות אותו?
כי עכשיו אני לא יודע איזה נגד לחבר לו.
!Control, control, you must learn control

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.