147 חברים מחוברים
9 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 9 A e I I K +4
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית בעיה free track
דיון

בעיה free track

84 הודעות 9,161 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
jps הוא מדד לכמות הפריימים שסטו מקצב הפריימים הרגיל ביותר או פחות מ15% בתוך שניה אחת.
זה מצביע על חוסר יציבות של קצב הפריימים ויכול להוביל (ואכן מוביל) לעקיבה לא חלקה.

נסה לעבור (שוב, אם כבר ראית את זה) על ההוראות הבאות כדי למקסם את קצב הפריימים:
http://www.free-track.net/forum/index.php?showtopic=455

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#2 · לפני 16 שנים
עדכון מצב:
אז ככה, בשורות טובות, השלט ויי חובר למחשב ומזוהה בתור מצלמה בFT
הFPS שהוא מפיק מגיע לבערך 100, שזה יותר טוב מכל מצלמת רשת שאני מכיר בשוק 🙂
אבל, והנה הבעיה.. יחד עם 100FPS הוא נותן גם תוצאה גבוהה מאוד של JPS, הכי נמוך שנמדד אצלי היה בסביבות ה50-60.. שזה רע מאוד, ובאזור האדום.
מפה אני כבר לא יודע מה עושים הלאה ואיך ניתן אם בכלל לשפר את מצב הJPS.
אשמח לשמוע רעיונות ליישום.. 💡
!Control, control, you must learn control
#3 · לפני 16 שנים
לפי כמה הודעות בפורום של FT, עניין הJitter לא נדיר כלל. אך נראה שהוא נובע בעיקר בשל תוכנות הBT השונות. סביבות 40 היה הערך הכי נמוך שנמדד עם BlueSoleil.
יוצרי FT מבטיחים תמיכה טובה יותר בשלט הזה בגרסא עתידית, נקווה לטוב.

לפי דיון אחר שם, שגם הזכיר נתוני ג'יטר עצומים- הם קיימים רק על הדסקטופ וברגע שהתוכנה ממוזערת ובתוך משחק- אין להם השפעה מיוחדת על ביצועי המערכת.

"Whether the jittering is 10 or 80 doesn't really mean anything in practice"

#4 · לפני 16 שנים
זה מעניין, והאמת גם אני מצאתי את הטרד הזה, אבל איך אני יכול בכלל לקנפג את ההגדרות בתוכנה לפני שאני נכנס למשחק? כי השלט מבחינתו רואה יותר מדי "נקודות קופצות", אז אני לא יכול לאפס את ההגדרות ככה שאדע שזה עובד טוב.
בכל מקרה אני עוד מתכוון לנסות לחבר שלט ויי אחר ולראות את ההבדלים בינהם.. אולי זה יעזור, אני לא יודע.. 💡
#6 · לפני 16 שנים
האמת, זה משהו שבכלל לא משפיע .. לא משנה מה המצב שלו.. כנראה בגלל שמדובר במצלמה IR שגם ככה קולטת רק סיגנלי IR
#7 · לפני 16 שנים
כשחושבים על זה, שלט הWII מעבד בעצמו את הוידאו מהמצלמה שלו ומתרגם אותו לקואורדינטות. כלומר הוא לא שולח באמת תמונה אלא רק נתונים על מיקום נקודות בהירות בפריים- לכן אין באמת שום משמעות לנתון הJPS- שמתייחס לקצב פריימים של וידאו בלבד.

בקיצור- תהנה 😂

#8 · לפני 16 שנים
אוקיי, אולי.. אבל אם כן, אז איך אני בדיוק יודע לאפס את ההגדרות בתוכנה לפני שאני נכנס לטיסה בפלקון?
אם מה שאני רואה בתוכנה לא מדוייק??
#9 · לפני 16 שנים
ניסוי וטעייה? 💡
האמת, צריך להתעסק עם זה בדיוק פעם אחת ולשמור את הפרופיל. כלומר סשן שלם של ניסויים שונים. כאמור, הגרסה הנוכחית של FT פשוט לא תומכת בצורה אידאלית בפלט של השלט הזה 😕

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.