52 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים אמת או שקר
דיון

אמת או שקר

173 הודעות 16,694 צפיות לפני 16 שנים
#2 · לפני 16 שנים
דרך אגב, התשובה ךשאלה שלי היא שגיורא אפשטיין לא התקבל לקורס טיס בהתחלה בגלל רשרושים בלב. מכיוון שרשרושים בלב בדרך כלל נעלמים, הוא התקבל אחר כך 😉
#3 · לפני 16 שנים
yannay, מצטער אבל לא נכון.
HAMMER
מ"ט 117 טייסת הסילון הראשונה
#4 · לפני 16 שנים
Bigalon, בפעם הבאה קודם תחכה לאישור ממני על תתנו ישר משפט, חכו לאישור ואז תתנו משפט.
#5 · לפני 16 שנים
התשובה לשאלה הקודמת היא: שקר.
במהלך הקרב על בריטניה היו יותר מטוסי הוריקן ממטוסי ספיטפייר.
כאשר ההוריקן היה סוס העבודה של חיל האוויר המלכותי, הספיטפייר בעל הביצועים היותר טובים אך עדיין היו פחות ספיטפיירים מאשר הוריקנים לחיל. לספיטפייר עדיין שמור התואר של המטוס שהציל את בריטניה.

שאלה:
שמו של המבצע בו הובאו מטוסי מסרשמיט מצ'כוסובקיה לארץ נקרא מבצע "גשם של אש" אמת או שקר?
HAMMER
מ"ט 117 טייסת הסילון הראשונה
#6 · לפני 16 שנים
Bigalon כתב/ה:

שאלה:
שמו של המבצע בו הובאו מטוסי מסרשמיט מצ'כוסובקיה לארץ נקרא מבצע "גשם של אש" אמת או שקר?

שקר... מבצעי הברחת הנשק מצ'כיה היו במסגרת מבצעי "בלק".

משהו קליל- מטוס הפאנטום תוכנן ויוצר בהתחלה ללא תותח. אמת או שקר?
#7 · לפני 16 שנים
ohadbx כתב/ה:[quote="Bigalon"]

שאלה:

שקר... מבצעי הברחת הנשק מצ'כיה היו במסגרת מבצעי "בלק".

משהו קליל- מטוס הפאנטום תוכנן ויוצר בהתחלה ללא תותח. אמת או שקר?[/quote]

עוד לא קיבלת אישור לאימות התשובה שלך.
אז אל תתן משפט חדש.
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#8 · לפני 16 שנים
למה בדיוק הוא צריך לקבל אישור לתשובה הכי בנאלית שיש?
מה אתם לא יכולים לאמת דברים בסיסיים לבד?
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2_%D7%91%D7%9C%D7%A7

ולשאלתך כן,
מטוס הפאנטום במקור תוכנן ללא תותח, שכן האמונה הרווחת היתה שעידן טילי הא"א הגיע ואין בו עוד צורך, הפאנטומים הראשונים של של הצי ושל חיל האויר (B, C ו-D) אכן טסו רוב השנים ללא תותח. (או עם פוד חיצוני)

רק החל מדגם E קיבלו המטוסים תותח מובנה.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#9 · לפני 16 שנים
uri_ba כתב/ה:למה בדיוק הוא צריך לקבל אישור לתשובה הכי בנאלית שיש?
מה אתם לא יכולים לאמת דברים בסיסיים לבד?
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2_%D7%91%D7%9C%D7%A7

ולשאלתך כן,
מטוס הפאנטום במקור תוכנן ללא תותח, שכן האמונה הרווחת היתה שעידן טילי הא"א הגיע ואין בו עוד צורך, הפאנטומים הראשונים של של הצי ושל חיל האויר (B, C ו-D) אכן טסו רוב השנים ללא תותח. (או עם פוד חיצוני)

גם אם אני יכול לאמת לבד,אני יכול לקבל מידע שונה מאתרים שונים.

חוק 4
"4.מי שעונה חייב להציג מקור מידע התומך בתשובתו, בין אם זה קישור לאתר שבו למד את הדבר או אפילו שם של ספר שבו הדבר כתוב!!אם לא יוצג מקור מידע התשובה פסולה!
"
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#10 · לפני 16 שנים

וחטפו על זה בהרוגים... נגמרו לך הטילים, תברח הביתה.
#11 · לפני 16 שנים
uri_ba, ברוא שצריך לקבל אישור מהשואל......איך אתה יכול להיות בטוח שצדקת ואתה ממשיך הלאה?פעם אחרונה!צריך לחכות לאישור של השדואל!ohadbx, עכשיו חכים לאישור שלך.אם תוך יומיים אין אישור אני יביא משפט חדש.מקווה שהבנתם סוף סוף!
#13 · לפני 16 שנים
amit_iaf כתב/ה:uri_ba, ברוא שצריך לקבל אישור מהשואל......איך אתה יכול להיות בטוח שצדקת ואתה ממשיך הלאה?פעם אחרונה!צריך לחכות לאישור של השדואל!ohadbx, עכשיו חכים לאישור שלך.אם תוך יומיים אין אישור אני יביא משפט חדש.מקווה שהבנתם סוף סוף!

מאשר
#15 · לפני 16 שנים
טוב נו, אחד קל.
חיל האויר האמריקאי הפעיל במהלך מלחמת ויאטנם את מטוסי הF-105.
כינויים היה thunderchief או בקיצור thud.
המטוס קיבל את השם הזה בגלל רכס הרים בויאטנם הנקרא רכס ת'אד, הרכס שימש כנתיב חדירה מרכזי עבור מטוסי חיה"א האמריקאי (וביניהם הF105) בדרכם לתקיפות בויאטנם - נכון או לא נכון?
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.