60 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים Logitech G940 Flight system
דיון

Logitech G940 Flight system

31 הודעות 4,723 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
מייק, קנייה מארה"ב שך G-940 וFSX GOLD, ביטוח למשלוח ומשלוח ימי לאץ עלה לי כמו 1900 ש"ח. תזכור שזה שוקל 9 קילו.
מ.ג,
Flight Simulator X GOLD EDITION

Core I7 870, GIGABYTE P55-AUD3, ATI HD6870
בעל Logitech Flight System G940
#2 · לפני 16 שנים
הבעיה במשלוח שאח"כ יכולים לדרוש ממך לשלם את המע"מ (כחוק).
תוסף על זה 16.5%
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#3 · לפני 16 שנים
לא, המחיר כולל הכל
מ.ג,

#6 · לפני 16 שנים
לא יפה ללכלך ככה על הקוגר 🙂 אז מה אם הוא דורש צוות קרקע שלם?

אז ה900 שקל האלה בין כה וכה יקנו לי את האפשרות לתיקונים כלשהם בתקופת האחריות (איזה כיף לשלוח כמה קילוגרמים טובים חזרה לחו"ל כי חיישן כלשהו שבק חיים?), או חלקי חילוף לקוגר 😂 ? מה רע בזה?

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#7 · לפני 16 שנים
תוריד 250 ש"ח על הFSX GOLD.
מ.ג,

#8 · לפני 16 שנים
יש כאן גם העדפה אישית אבל הייתי 'מסתכן' ומזמין מחו"ל. אם אני ועוד כמה מצליחים לחיות עם הקוגר בלי תמיכה מקומית לא נראה לי שתהיה בעיה עם הסט הזה, שסביר להניח שהוא אמין יותר (אם כי מסוכן להניח הנחות כאלו בשלב מוקדם). ואגב הקוגר, למרות המגרעות - כמו העובדה שאחרי שנה וחצי הפוטנציומטרים אצלי מראים סימני אי נוחות ויש קצת חופש במרכז (זה היה שם בהתחלה?? לא זוכר..) - זאת עדיין האופציה הכי טובה למי שמחפש שילוב ספציפי מאוד של אף 16 וריאליזם. מצד שני יש הרבה סיבות לבחור גם במשהו אחר. אישית אני לא חוזר לפלסטיק 🙂
#9 · לפני 16 שנים
אני באמת לא הייתי הולך להתעסק עם תיקון עצמי של מערכות FF.
הסטיק הנוכחי שלי עובר החייאות ומספק את הסחורה כבר 6 שנים, אבל זה בגלל שהוא לא מכיל שום פיצ'ר "מגניב ומהפכני". פוטנציומטרים, מעגלים, חוטים פה ושם וזהו.
אני פשוט לא רוצה להסתכן, ומוכן לשלם על זה (אבל לא כ"כ הרבה 🙁 ). דרך אגב, אני דווקא הולך על המערכת של לוג'יטק גם בגלל העדפה ספציפית.
היא התחליף היחיד שקיים, כנראה, לHOTAS מאוד ספציפי שרדפתי אחריו לא מעט זמן ודפקתי את הראש בקיר על כך שלא חשבתי על זה מוקדם יותר (והשתוממתי לראות אחד חומק מידיי במכירה פומבית שבה זכה תמהוני ששילם עליו יותר מ300 דולר 😱 ).
הלוג'יטק מציע את אותם הצירים , במיוחד מבחינת המצערת, וכבונוס הוא חדש ונראה שפורס פידבק מיושם בו היטב.

נערך לאחרונה: לפני 16 שנים
#10 · לפני 16 שנים
פלסטיק? אז איך זה שוקל 9 קילו?
מ.ג,

#12 · לפני 15 שנים
מצטער על ההקפצה אבל במקום לפתוח פוסט חדש....

האם למישהו יש את המערכת הזו יותר מכמה ימים ויכול לתת חוו"ד?

אני שוקל לקנות דוושות (שעולות סביב ה 100$) ואילו כל הסט הזה שכולל סטיק, מצערת עם ידיות (מושלמת לתרגול איבוד מנוע וכו) ודוושות עולה 250$. במידה והסט אמין ועובד כמובטח - אולי שווה לשים את האקסטרא 150$

תודה
#13 · לפני 15 שנים
אין לי את המערכת
בגדול על הנייר נשמע שזו המערכת האולטימטיבית, חח חוץ מהמחיר בארץ שזה אני מאמין לא בעיה בשבילך.
וגם מאנשים שיש להם אני מבין שזו מערכת טובה.
מה שכן, לא מזמן מייק פרסם פה פוסט שמראה שהפנים של הסטיק, החלקים הכי קריטים של המנגנון פורס פידבק עשויים פלסטיק, אולי זו שגשוגת מיוחדת שכן תחזיק מעמד? אין לי מושג...בכל אופן זה מחשיד לגבי כמה שנים זה יחזיק...אני יודע שבFF2 של מייקרוסופט החלקים הפנימיים הם מתכת וזה סטיק ותיק שעושה את העבודה כבר שנים.
מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World

#14 · לפני 15 שנים
שרון, הבעיה היחידה והגדולה של הסטיק תמיד הייתה מערכת הFF שלו.
הרבה התלוננו על כך שכשהסטיק ממורכז הוא פשוט לא מחזיק את עצמו ונופל כמה מילימטרים הצידה.
אני עוקב אחרי הפורומים של לוג'יטק ונראה שבאחד מעדכוני התוכנה האחרונים העניין שופר עד לנקודה שקשה להבחין בתופעה.

הבעיה (יותר חשש) האחרת היא אותם חלקי הפלסטיק שאור הזכיר. אמנם בינתיים אף אחד לא דיווח על בעיה כלשהי איתם. אבל פלסטיק זה פלסטיק. קשה לדעת מתי משהו יישבר או יישחק שם ,סך הכל לדעתי זו רק שאלה של זמן. לסטיק אין קפיץ או מערכת מרכוז כלשהי חוץ משני מנועי הFF שלו. כלומר שהמערכת הזאת תמיד פועלת.

אסור לשכוח שהמחיר המקורי של כל העסק היה 300$. המחיר שאתה מציין כבר נשמע טוב מאוד! מצערת כזאת אתה לא הולך למצוא בשום מחיר בסביבה הזאת אלא אם תמצא את אחת המצערות הישנות של Suncom. הסטיקים החדשים של Thrustmaster וסאיטק "קצת" יקרים יותר.
הדוושות עם הG940 הן כנראה החלק היחיד בסט שלא יצא לי לראות מישהו מתלונן לגביו.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.