82 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס בעיה קשה יש לי, קשה מאוד
דיון

בעיה קשה יש לי, קשה מאוד

39 הודעות 5,012 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
uri_ba, אז אתה מדבר על מבנה ארבע אצבעות , זה לא מדורג, ואמרתי שנקודת ההתיחסות שלך היא מס' 3 - המיקום הוא ממנו, תיקונים כמובן שאם מס' 3 משפר עמדה מ-1 אז 4 לא צריך לעקוב, בתנאי שזה שיפור עמדה מ-1, כל מצב אחר 3 הוא הנקודת התיחסות של 4. זה בידיוק כמו זוג מטוסים, כמו 1 ו-2 בטיסה של שני מטוסים בלבד. ככה הם 3 ו-4. שהאמת שמבנים של 4 זה עיניין של חילוק - אם תחלק אותם לזוגות תראה שהכל פשוט.
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
#2 · לפני 16 שנים
Fox5inbound, לבריאות. בחור שואל דבר מה שממנו די ברור שהשליטה במטוס עצמו עוד לא ברורה לחלוטין לו ואתה מוסיף על זה נהלים כאלה.
הדבר צריך להיות קודם כל אינטואיטיבי כדי לייעל את חלוקת הקשב. כדי לגרום לזה להיות אינטואיטיבי -משתמשים קודם במכשיר המדידה המגניב ביותר שלנו- במוח.

אחרי זה, משפרים הכל לרמת מדע מדוייק בעזרת נהלים, מכשירי מדידה מדוייקים וכו'.
במקום לתת למישהו לשנות מהירות במרווחים של קשר אחד , עדיף שילמד קודם כל להביא את המטוס שלו לנקודה X יחסית למוביל.
אם הוא יראה הכל מבחינת מרחקים ומספרים הלכה לכל הרוחות ההבנה והאינטואיציה ונשאר רק תוכי שמדקלם הכל בעל פה בלי להבין מה הוא עושה באמת.

אם נתחפר עם הפרצוף בפאנל, איך נראה מה קורה מסביב?

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#3 · לפני 16 שנים
ולמה אתה מניח שאני לא יודע ש4 זה בעצם 2+2?

"ארבע אצבעות", "מדורג", "שורה חזיתית" (או איך שלא תקרא לו), בכל מבנה בעל יותר מ3 מטוסים, איך שלא תהפוך את זה, כולם שומרים על מיקום ביחס למוביל. תמיד.

נקודת היחוס שלך במבנה בתור מס' 4 הופכת להיות מס' 3 באחד משני מקרים:
1. הרביעיה פוצלה לזוגות
2. המוביל מסר את ההובלה למס' 3.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#4 · לפני 16 שנים
אתה טועה אורי.

אולי זה כך בחיל האוויר של טימבקטו.
בכל חיל אוויר שמכבד את עצמו הנוהל הבסיסי הוא שמס' 4 הוא בן זוג של מס' 3 - עליו הוא שומר מבנה, איתו הוא מתמרן, והוא נק' הייחוס האולטימטיבית בשבילו.

בשביל מס' 4 להתייחס למיקום של מס'1 כדי להמעיט את האיסולוציה זה דבר נחמד ויפה למפגני אויר, אבל במבצעי זה זניח ולא נדרש, וכמו שנאמר כאן לא כל צורת מבנה מאפשרת למס'4 בכלל לראות את מס' 1.

VIFF
its not a bug, its a design feature
#5 · לפני 16 שנים
קודם כל סדר,
4 הוא בן הזוג של 3 - נקודה.

אבל בישיבה במבנה מכונס, אתה חייב להתייחס למיקום של המוביל. אנחנו לא מדברים פה על חצי מייל בין מטוסים. אבל אם אתה מתעקש, תן לי בבקשה דוגמה אחת למבנה שבו מס' 4 לא רואה את המוביל..
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#6 · לפני 16 שנים
יש לי בעיה, אני לא יודע להינעל במכ"ם וגם לא להפעיל אותו ירין, אתה יכול להסביר לי כיצד בבקשה?
מישהו שמכוון ומנסה להגיע לירח, מינימום יגיע לכוכבים.
#7 · לפני 16 שנים
Barbaz כתב/ה:יש לי בעיה, אני לא יודע להינעל במכ"ם וגם לא להפעיל אותו ירין, אתה יכול להסביר לי כיצד בבקשה?

בשביל מה יש את המדריך של פאלקון?
#8 · לפני 16 שנים
קראתי ולא ראיתי שום דבר על זה..
אתה יכול להגיד לי על איזה עמ' מדובר?
#9 · לפני 16 שנים
Barbaz, אני מקוווה שאתה יודע אנגלית (לפחות קריאה בסיסית) .
ישנו מדריך של פאלקו ן4 המקורי, שמשום מה לא חלק מההתקנה של OF מה שאומר שאתה לא תמצא אותו בתיקיה DOCS של פאלקון.
אז הנה קישור אליו -הוא די מכביר במילים ולא צריך לדעת הכל במדוייק.
http://download.high-g.net/files/Falcon_4_Manuals/f4_manual.pdf

לגבי תפעול מכ"מ זה בעמודים 87-99

שאלות שיתעוררו במהלך הקריאה מהמדריך אתה יכול לשאול כאן בעברית והחבר'ה ואני נשמח לעזור. אבל את הבסיס נסה להבין מהמדריך, ורק מה שלא מובן תשאל.
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
#10 · לפני 16 שנים
מה עשית ממני מוגבל? 😮
גבר יש לי את המדריך..
אבל של 4.0 הישן או AF?
#11 · לפני 16 שנים
תקרא את כל המדריך בסדר הנכון ואתה תגיע אל החלק הזה.
אתה לא אמור לדלג ולקרוא מה שנראה לך.
#12 · לפני 16 שנים
Barbaz, אף אחד לא עשה ממך מוגבל. אבל שים לב איזו מין שאלה זרקת לכאן...איך יכול להיות שלא ראית תפעול מכ"ם במדריך כלשהו של פאלקון? זה גרם לתהיות מסוימות. כשאנחנו מנסים לעזור למישהו בלי לדעת באמת מה הוא יודע ומה לא, אנחנו פשוט משתמשים במכנה המשותף הנמוך ביותר לכולם- חוסר ידע מוחלט. אל תקח את זה אישית, אנחנו רק מנסים לעזור 🙂
לגבי גרסת המדריך- זה כבר תלוי במה אתה טס...

#13 · לפני 16 שנים
אני טס בAF אבל פשוט הוא בFalcon 4 הישן, והוא הפנה אותי לעמ' 82 אז שאלתי אם לגירסה שלו או לשלי.
#14 · לפני 16 שנים
מדובר במכשירים שסך הכל גרסת הסימולטור לא משנה בהרבה את התפעול בהם (יותר גרסת המכ"ם עצמו). במיוחד כשיש לך קוקפיט לחיץ. אתה לומד להשתמש ככה במכשיר ולא בסימולטור. לדעתי כל מדריך יתן לך מושג לגבי תפעול המכ"ם ואת הדברים הקטנים שספציפיים לכל סימ' ניתן להבין גם לבד אם אין להם אזכור.

#15 · לפני 16 שנים
זה עדיין חשוב.. לדעת אם שלי או שלו.
קודם כל כדי לדעת במה לעיין. שנית כדי להוריד את שלו.
IM A SUPERSTAR GET ME OUT OF HERE 😢

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.