54 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס בעיה קשה יש לי, קשה מאוד
דיון

בעיה קשה יש לי, קשה מאוד

39 הודעות 5,012 צפיות לפני 16 שנים
#2 · לפני 16 שנים
👿 אני לא יודע באיזה עמ' זה במדריך שלי
מישהו שמכוון ומנסה להגיע לירח, מינימום יגיע לכוכבים.
#3 · לפני 16 שנים
uri_ba כתב/ה: תן לי בבקשה דוגמה אחת למבנה שבו מס' 4 לא רואה את המוביל..

אז תענה לי על דבר כזה במבנה מדורג מס'4 מייחס את המיקום שלו למס'3 או מס' 1?
כי במבנה מדורג של רביעית מטוסים במבנה לא מכונס יש הפרש של בין 300-500 מטר ממטוס למטוס אז מה המרחק המינימאלי של מס' 4 ממס' 1?
מיכאל גרובמן
צוות ניהול ראשי
#4 · לפני 16 שנים
היי לחזור לנושא בבקשה 🙄
מה איתי בכל הסיפור, איך נועלים מכ"ם?
#5 · לפני 16 שנים
SoNiC306 כתב/ה:[quote="uri_ba"] תן לי בבקשה דוגמה אחת למבנה שבו מס' 4 לא רואה את המוביל..

אז תענה לי על דבר כזה במבנה מדורג מס'4 מייחס את המיקום שלו למס'3 או מס' 1?
כי במבנה מדורג של רביעית מטוסים במבנה לא מכונס יש הפרש של בין 300-500 מטר ממטוס למטוס אז מה המרחק המינימאלי של מס' 4 ממס' 1?[/quote]

אמרתי שאני מתייחס למבנה מכונס ולא למבנים שפרוסים על חצי מהשמיים.. 🙂
אתה יכול גם לפרוס זוג במרחק של מייל אחד מהשני ולשים את שני הזוגות במרחק של שני מייל.. ואז מה? אתה סה"כ שומר את הנקודה של מוביל הזוג בערך במקום בחלון.. לא ממש איכפת לך אם אתה יושב במקום או לא.

שאתה מדבר על "לשבת במקום" זה תמיד במבנה מכונס.
בין עם מדובר במבנה אוירובטי שאתה יושב במרחק 18 אינץ' או במבנה מכונס קצת יותר הגוני, ואתה שומר על 20-70 מטר מהמטוס הקרוב אליך. ובמרחק של 200 מטר ממס' 1 אתה לא טורח בכלל לשבת במקום ביחס למס' 3, אתה רק שומר על מרחק אופקי ממנו.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#6 · לפני 16 שנים
Barbaz, במדריך שלי (שאני נתתי קישור אליו). בעמודים שמה מוסבר על תפעול מכ"מ.
אתה שואל שאלה מאוד בסיסית - האם המדריך שלי ש הוא בעצם של פאלקון 4 המקורי יתאים ל-ALLIED FORCE או ל-OPEN FALCON או ל-RED VIPER או ל-FF5 ... התשובה היא כן - הוא מתאים להכל כולל הכל. המדריך מסביר איך להפעיל ותפעל את המכ"מ במטוס, לא בגירסא. כל הגירסאות זה אותו מטוס (F16) אז אם תקרא מדריך איך להפעיל את המכ"מ ב-F16 תוכל לעשות זאת גם ב-AF גם בפאלקון4 המקורי גם ב-OF וכו'. אותו כנ"ל פועל על כל נושא שקשור למ טוס עצמו ולטקטיקות . דברים מובדלים בין הגירסאות זה איך לתפעל חימושים שונים (שזה גם די דומה בכמה גירסאות) אבל קצת שונה. תפעול מכ"מ בכולם דומה. תקרא את המדריך שנתתי לך קישור אליו בעמודים שנתתי לך ואתה תצליח.

עלה והצלח גבר.
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
#7 · לפני 16 שנים
תודה רבה ירין.
עשית לי את היום 😂
#8 · לפני 16 שנים
אורי סלח לי אבל אתה טועה במבנה מכונס היחס במיקום המבנה כולו מיוחס למס 1 אבל כל מטוס מיוחס לזוג שלו לפי המבנה שהמוביל קובע כי במבנה טורי מס 4 לא רואה את מס 1 גם בטור מכונס. נמשיך בפרטי אין טעם להפוך את זה למסנגר פה.
מיכאל גרובמן
צוות ניהול ראשי
#9 · לפני 16 שנים
URI_BA
צודק ב100% לא הרבה מכירים זאת אבל מס' 2 יושב לשמאל של מס'1 במבנה של רביעיה.
ובזוג הוא מחליף מיקום בהתאם לפניות (במידה ופונים ימינה הוא ישב בשמאל כדי שמס'1 לא יפנה עליו)

גם לגבי השמירה במבנה זה נכון כולם במבנה קרוב שומרים מיקום ביחס למס'1 בדיוק מהסיבות שURI_BA ציין למעלה.
HOTER

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.