57 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים חבריה קבלו אתר טוב מאוד --אם אני לא טועה אפשר להוריד משחקי
דיון

חבריה קבלו אתר טוב מאוד --אם אני לא טועה אפשר להוריד משחקי

11 הודעות 2,168 צפיות לפני 20 שנים
#1 · לפני 20 שנים
סימולטור....ולדעתי האתר הזה חוקי....אני עכשיו מוריד ....משחק של 1.5 G ....אם הבנתי אפשר להזמין גם....

האתר נמצא כלא חינמי.... ניתנת אפשרות להורדה, אבל צריך לשלם כדי להפעיל את המשחק אחרי שירד... הסרתי את הלינק כדי למנוע מאנשים הורדות מיותרות במחשבה מוטעית שזה יהיה בחינם, תודה בכל זאת על השיתוף

#2 · לפני 20 שנים
וואי חזק

עריכה:
אה והוא לא נראה לי חוקי, אתר שנותן לך משחקים שעולים בסביבות 200-300 שקל, אני לא חושב שיש סיכוי שהאתר יהיה חוקי, מורידים שם משחקים חינם על http פשוט ורגיל...
זה לא חוקי
#3 · לפני 20 שנים
חזק ביותר .משהו כאן ממש לא מובן לי .חבל שהאתר בגרמנית כך גם המשחקים .האם יש במשחקים אפשרות לשנות לאנגלית?
#5 · לפני 20 שנים
תשובה ל ... falcon-f-16c ...אחי זה אתר חוקי.....פשוט אתה יכול להוריד במשך 10-20 שעות (תלוי בגודל המשחק) ....או להקל על העצמך בעד שתקנה אותו (יש בזה היגיון)....אני הייתי מוריד אבל אצלי יש בעיה ...האינטרנט לפעמים מתנתק...וכל ההורדה נהרסת....אז עדיף לי באימיול 😄

וחבריה תביאו גם אתרים טובים ....לפחות עם סיקורים על משחקים....עדיף על מטוסים..תודה

#7 · לפני 20 שנים
אל תשתמש או אל תדבר בהורדות באתר כאן כמו אימיול או קאזאה, זה אסור בהחלט תקרא את חוקי הפורום.
ועם כבר להביא אתרים אז שהם יהיו חוקיים, ובאמת לא נראה לי שהאתר שאתה הבאת הוא חוקי.
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#8 · לפני 20 שנים
זה אתר חוקי, והימור שלי? מורידים את זה ויהיה לזה הגנה מסויימת שרק אם אתה משלם אתה יכול לפתוח את המשחק.... אני מוריד משהו קטן שם כדי לבדוק

עריכה: יאפ, כמו שחשבתי, אחרי שמורידים, מתקינים וכ"ן
שמנסים להפעיל את המשחק נפתח חלון אישור קנייה... צריך לשלם ולקבל קוד מיוחד מהם שמסונכרן עם הסרבר שלהם... משהו בסגנון starforce כזה.... בקיצור, וותרו על האתר :] חבל על ההורדה
#9 · לפני 20 שנים
חבריה אני מצטער...אני הורדתי משחק וזה באמת דורש קוד מסוים...אז תיסליחו לי ...אני רק ניסתי לעזור...

ותינעלו את זה ...תודה

#11 · לפני 19 שנים
רעם123, תשקיע קצת זמן לקרוא ביתר עומק את ההודעה.... ואת מה שרשום שם באדום ואת התגובות פה בפוסט, ותבין גם למה אין כתובת :]

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.