58 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים מקבץ תמונות
דיון

מקבץ תמונות

21 הודעות 3,272 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
שרון מדהים....
איזה כיף לך ,אין מה להשוות את הסימולטורים למינהם לעולם האמיתי !!! 🙂
תמשיך לטוס ותביא עוד הרבה תמונות ונופים יפים .
שאלה קטנה: אם הייתה מטייס/חלק מהצוות של 777/747/767, יש סיכוי שהייתה טס טיסות סדירות לישראל ?
מתן ,
שמח לעזור בכל עניין בFS9
#2 · לפני 16 שנים
אחלה תמונות! אהבתי..
יהונתן חסין.

ב'הפסקת עישון'- כולם מעשנים.
ב'הפסקת אוכל'- כולם אוכלים.
ב'הפסקת שתיה'- כולם שותים.
ב'הפסקת רענון'- כולם מתרעננים.

אחר כך מתפלאים שב'הפסקת אש'- כולם יורים!
#3 · לפני 16 שנים
תודה לכולכם...אני מוצא לנכון לפרסם פה מדי פעם תמונות כדי שתדעו שאפשר להיות טייסים גם מחוץ לחיל האויר.
DUSHU - חלק מהתמונות אכן צולמו בלה גווארדיה.

אכן חוויה לטוס בארה"ב בכל השדות העמוסים ביותר בעולם. היעילות שבה הפקחים עובדים ממש מעורר הערצה. המראות ונחיתות על מסלולים מקבילים או מצטלבים הן עניין שבשגרה ועל הטייסים מוטל להיות מקצוענים.

לכל חברת תעופה יש את הטייסים שלה. אני עובד בחברת תעופה שנקראת בשפה המקצועית REGIONAL AIRLINES ויש לנו הסכמים עם כל החברות הגדולות והן מקצות לנו מדי חודש מספר מסוים של קוים.

אם יום אחד אתקבל לחברת דלתה או קונטיננטל למשל ואטיס את ה 777 אוכל להיות על הקו לישראל.
#4 · לפני 16 שנים
sharonbh כתב/ה:תודה לכולכם...אני מוצא לנכון לפרסם פה מדי פעם תמונות כדי שתדעו שאפשר להיות טייסים גם מחוץ לחיל האויר.
DUSHU - חלק מהתמונות אכן צולמו בלה גווארדיה.

אכן חוויה לטוס בארה"ב בכל השדות העמוסים ביותר בעולם. היעילות שבה הפקחים עובדים ממש מעורר הערצה. המראות ונחיתות על מסלולים מקבילים או מצטלבים הן עניין שבשגרה ועל הטייסים מוטל להיות מקצוענים.

לכל חברת תעופה יש את הטייסים שלה. אני עובד בחברת תעופה שנקראת בשפה המקצועית REGIONAL AIRLINES ויש לנו הסכמים עם כל החברות הגדולות והן מקצות לנו מדי חודש מספר מסוים של קוים.

אם יום אחד אתקבל לחברת דלתה או קונטיננטל למשל ואטיס את ה 777 אוכל להיות על הקו לישראל.

מקווה בשבילך שתתקדם כמה שיותר מהר!
אגב, "השפיץ" הוא גם ליד לה גווארדיה, נכון? כי אם אני זוכר טוב יש שם מבנה דומה...
הכי מגניב בשדה הזה שיש מסלולי הסעה והמראה שהם על גשר ומתחתם עובר כביש 😎

דן בר-אל .
#6 · לפני 16 שנים
הכי מגניב בשדה הזה שיש מסלולי הסעה והמראה שהם על גשר ומתחתם עובר כביש

ראיתי תמונה של בואינג 747 עובר בגשר כזה!
איזה פחד להיות מכונית למטה!
נועם ישכר, FSX Deluxe ,REX ,4X-NOM.
בוגר קורס CVFR 17 ב-IFS.
Intel i7 2.8 Ghz, nVidia GTS 250, 8 RAM, 1 TB

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.