Freeflight, מסכים לגבי הקטע הזה של "לצאת מהמדינה."
אספר לכם כמה דברים ע"מ שתבינו מה הקטע שלי נגדם -
דבר ראשון, אני גר בישוב קטן בצפון. הערבים? מקיפים אותנו.
אולי שמעתם על הישוב "רקפת" שלא נתן לערבים לגור בו? יפה, זה ישוב ממשגב, וגם אני במשגב. וגם לנו היה קטע עם ערבים. הכי מגעיל? הייתה משפחה שלמרות שהישוב אמר לא לערבים, בכ"ז הביאו ערבים להתארח אצלם, בדירה שכורה. כאילו הערבים גרים בישוב. מיד כולם קראו להם להעיף את הערבים משם. נחשו מה אותה משפחה עשתה? קראו לתקשורת השמאלנית - אנטי ציונית[חברים התעוררו, "ארץ נהדרת" "שבוע סוף" וכל התכניות האלה הן אנטי ציוניות בצורה שלא תיאמן.] וטענו שתקפו אותם בישוב, וסה"כ הם ניסו לערות ערבים בישוב שלנו. אגב הבן הבכור באותה משפחה נרצח בפיגוע. הי"ד.
עכשיו, אבא של חבר טוב שלי הלך לבקר חברים שלו בסכנין, כפר ערבי -יחסית- מתון. נחשו מה אמרו לו כששאל אותם לגבי דירות בסכנין? "לא! לא! אל תעבור לפה, אני מתחנן בפניך! ירצחו אותך, אתה יודע שהאנשים פה לא אוהבים אותכם היהודים... ישרפו לך את הבית"
אגב אותו אדם התוודה "אתם היהודים טיפשים. אם הייתם מסכימים למדינה פלסטינית דבר ראשון זה היה נותן לכם לגיטימציה להוציא את כולנו[הערבים] מהארץ כי יש לנו מדינה סוף סוף, וגם זה היה נותן לכם לגיטמציה להכריז שכל פעולה, אפילו אם לא קשורה למדינה, שמתבצעת מתחום המדינה הפלסטינית כנגד ישראל, היא כמו פעלה של המדינה נגד ישראל, מלחמה נגד מדינה תהיה לכם קלה יותר!"
אז הנה, סיבה למה לא כדאי לגור בכפר ערבי.
עוד ארחיב ואומר - אני רואה סימני חריקה מהדריפטים שלהם, ורואה שאריות תמרורים אחרי התאונות שהם עושים באמצע מירוץ. הנהיגה וההתנהגות שלהם מסוכנים.
הם באו לישוב שלי פעם, והרביצו לילדים ששיחקו במגרש כדורגל... נחשו מה הקב"ט[קצין ביטחון] יכל לעשות? כלום. היה יורה באויר היה לו שיחה ארוכה עם המשטרה. היה מרביץ להם - שיחה ארוכה עם המשטרה. צועק עליהם? היו יורקים עליו וממשיכים.
אני לא מדבר על המשפחות ה"תמימות" שלהם. כמובן שיש כאלה שקיבלו את העובדה שלא נזוז מפה בשנים הקרובות[וב"ה גם ברחוקות], ומנסים לחיות בשלום, צד לצד. נניח מוחמד המוכר במכולת שלנו - מוסלמי, ראיתי אותו מתפלל פעם, אבל אני מכבד אותו כמו שאנ'לא מכבד אנשים רבים. למה? כי הוא לא נגד היהודים. הוא הבין שאין טעם, או שהוא פשוט נגד הקטע של הכפיה הדתית של האסלאם, והוא חי איתנו כמו שצריך.
אבל עזבו את זה, הדיון הוא על האסלאם?
אשאל אתכם שאלה. שמעתם על הפסוק באיסלאם "הפץ את הדת בחרב"? כן כן. הפסוק המפורסם שמורה על הריגת הכופרים. חברים - מוחמד בעצמו הורה על מלחמה ביהודים לאחר שהציע שנתאסלם ולא הסכמנו.
אז כמעט ואין כזה דבר מוסלמי שלא שונא, אפילו בפנים בסודיות, את ישראל. הם רובם אנטי יהודיים ואנטי ישראלים, והמטרה שלהם להעיף אותנו מפה. ואנחנו צריכים למנוע מזה לקרות, בכל מחיר אפשרי!
חברים, אני לא אוהב ערבים, למעט כמה בודדים שאין לי בעיה איתם. כן, אני מודה ב"אשמה". חבל שבמדינה שלנו היום לאהוב את הארץ ולהבין שאין הרבה ברירות[מה שנקרא להיות ימני] זה בושה.
כשאחד מכם יגור חודש בשדרות, או בואו נהיה יותר מציאותיים - כשתגורו חודש במצפה אבי"ב, פה אני גר, אותו אחד שיגור פה ילמד מה זה ערבים.
איך קורה מצב שאני צריך לפחד להסתובב בישוב בלילה מחשש שירצחו אותי כי אני יהודי? וכן. כמו שהם נכנסים לפה לפרוץ ולגנוב, גם לרצוח הם מסוגלים.
אני מבקש שלפני שתתקפו אותי, נסו שניה לקרוא מה כתבתי, לנסות להיכנס לנעליים שלי - נער בן 15 שצריך לפחד לנסוע בכביש עם המשפחה שמא יכנס בו נער ערבי משוגע, שצריך לפחד ללכת בישוב שלו שמא ירצח אותו ערבי, שרוצה לחיות בשקט.
יהונתן