·
לפני 16 שנים
אפיק, אתה לא מבין כלום.
אני אקח דוגמה ואז נראה אם תשנה את דעתך.
לגבי הערבים:
אני גר בצפון ( 😄 ) ואני חי ליד ערבים. אני מתצפת מהבית שלי על כפרים ערביים, ורואה איך כל השמאלנים טועים (לא מהבית מהתצפות חח).
סיפור קצר: אני מסתובב לי בתרשיחא (מעלות תרשיחא) ואני חוצה במעבר חציה. באמצע המעבר אוטו של ערבי בא ועובר משהו כמו 5 ס"מ ממני במהירות של משהו כמו 60 קמ"ש ויותר! 😈
הוא לא רק כמעט דרך אותי, הוא גם נסע במעבר חציה כשהיה שם הולך רגל! 😈
רציתי לתת לו מכות 😈
עוד אחד: אני ואבי עצרנו לתדלק בפז פקיעין ופתאום שומעים שאגה של מכונית ואז הוא עשה דריפט של
"180" 😈 אחר כך בא עובד שמה אלינו ואומר שהם עושים מרוץ מנקודה לנקודה (כרגע לא רלוונטי) 😈
אז אל תגידו לי שהם לא מתפרעים עם המכוניות.
הם לא משלמים מיסים (וזה מטריף אותי) והם חולבים את המדינה 😈
הם נגד יהודים, לא שמעתם על מאורעות פקיעין!???? מה עם האינתיפדה???? ובעפורת יצוקה? מה סכנין לא היו בעד חמאס, ומעיליא?? 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈
אז תסתמו ת'פה על "ערבים הם קדושים מעונים". 😈
לגבי תורכיה: מה הם לא היו נגד עופרת יצוקה? הא? הא?
אידיאולוגיה? לא נראה לי!!!!!!!!!!!!!!!! 😈 😈 😈 😈 😠 😠 😠 😠
לגבי האיסלאם:
זה שבקוראן לא רשום "ג'יהאד/מוג'הדין" זה לא אומר שהמוסלמים לא עושים את זה???? (זה כתוב בספרים מוסלמים מאוחרים)
לגבי דתיים:
הדתיים לא עשו דבר. זה חרדים!!!!!! מכירים תולדות אהרון? הם מפגרים. הם לא ציונים בכלל!!!!!!
אתה צריך לכבד את החבר ואחר כך את הדת. "קודם כל בנאדם לחברו ואחר כך בנאדם למקום" 😈
חרדים מעניין אותם בנאדם לחברו? לא, מצידם כל החילוניים ימותו רק שיהיו כולם חרדים. 😈
וכן, אני גזען!!!!!!!!!!! 👿
חושבים שאני מחליא? לא כמו ערבים!!!!!!! 😈 😈 😈
אני אקח דוגמה ואז נראה אם תשנה את דעתך.
לגבי הערבים:
אני גר בצפון ( 😄 ) ואני חי ליד ערבים. אני מתצפת מהבית שלי על כפרים ערביים, ורואה איך כל השמאלנים טועים (לא מהבית מהתצפות חח).
סיפור קצר: אני מסתובב לי בתרשיחא (מעלות תרשיחא) ואני חוצה במעבר חציה. באמצע המעבר אוטו של ערבי בא ועובר משהו כמו 5 ס"מ ממני במהירות של משהו כמו 60 קמ"ש ויותר! 😈
הוא לא רק כמעט דרך אותי, הוא גם נסע במעבר חציה כשהיה שם הולך רגל! 😈
רציתי לתת לו מכות 😈
עוד אחד: אני ואבי עצרנו לתדלק בפז פקיעין ופתאום שומעים שאגה של מכונית ואז הוא עשה דריפט של
"180" 😈 אחר כך בא עובד שמה אלינו ואומר שהם עושים מרוץ מנקודה לנקודה (כרגע לא רלוונטי) 😈
אז אל תגידו לי שהם לא מתפרעים עם המכוניות.
הם לא משלמים מיסים (וזה מטריף אותי) והם חולבים את המדינה 😈
הם נגד יהודים, לא שמעתם על מאורעות פקיעין!???? מה עם האינתיפדה???? ובעפורת יצוקה? מה סכנין לא היו בעד חמאס, ומעיליא?? 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈
אז תסתמו ת'פה על "ערבים הם קדושים מעונים". 😈
לגבי תורכיה: מה הם לא היו נגד עופרת יצוקה? הא? הא?
אידיאולוגיה? לא נראה לי!!!!!!!!!!!!!!!! 😈 😈 😈 😈 😠 😠 😠 😠
לגבי האיסלאם:
זה שבקוראן לא רשום "ג'יהאד/מוג'הדין" זה לא אומר שהמוסלמים לא עושים את זה???? (זה כתוב בספרים מוסלמים מאוחרים)
לגבי דתיים:
הדתיים לא עשו דבר. זה חרדים!!!!!! מכירים תולדות אהרון? הם מפגרים. הם לא ציונים בכלל!!!!!!
אתה צריך לכבד את החבר ואחר כך את הדת. "קודם כל בנאדם לחברו ואחר כך בנאדם למקום" 😈
חרדים מעניין אותם בנאדם לחברו? לא, מצידם כל החילוניים ימותו רק שיהיו כולם חרדים. 😈
וכן, אני גזען!!!!!!!!!!! 👿
חושבים שאני מחליא? לא כמו ערבים!!!!!!! 😈 😈 😈