i_hawk כתב/ה:[quote="Dingo"]לא רק שיש לי את הביצים לעמוד מאחוריי מה שאני אומר,אני אפילו אומר זאת שוב:
כל הפיתוח של פלקון הוא מערב פרוע המורכב מבליל של אנשים רציניים ושל כאלו החושבים שהם רציניים.
הבנתי אותך... אתה כמובן שייך לקבוצת ה"רציניים" כן?
😂
אני הצעתי הצעות שלדעתי חסרות מאוד בסימולטור,והן לא עד כדי כך קשות לביצוע. (הוספת מודל יחיד ופשוט יחסית ושיעבודו למערכת הנחייה שכבר קיימת בסימ'😉.
אם היה לי את כלי הפיתוח,הייתי עושה זאת בעצמי מבלי להטיל את המשימה הזו על איש.
אני לא טענתי שזה הוקוס פוקוס,אבל לדעתי זה לא היה נכון לשלול זאת על הסף רק בגלל שזה לט טעם ל"אג'נדה" שלכם. (מה שגם את זה אני בספק אם הייתם יכולים לעשות..)
אני באופן אישי,כבר הפסקתי לעסוק בעניין של פיתוח סימולטורים כי הגעתי למסקנה כי המעטים שעוסקים בכך הם פשוט לא רציניים.
עברתי לעסוק בדבר האמיתי.
הכי טוב.
תן לי שנייה לעכל... אתה אחד שמציע (וחופר הלוך וחפור לאורך הזמן) לכתוב Buddy Lasing + "אם היה לי את כלי הפיתוח הייתי עושה את זה לבד" + "מה שגם אני בספק אם הייתם יכולים לעשות + "עברתי לעסוק בדבר האמיתי" =
מה אני אמור להסיק מכל זה? שאתה מה? מתכנת על? מתכנן סימולטורים במציאות? טייס קרב? מה בדיוק??? וגם אם אתה כל אלה, ביחד... חושב שזה עושה אותך למישהו שיכול להוסיף לפאלקון Buddy Lasing? לא זה לא... חושב שזה מכניס אותך לקבוצת ה"רציניים"? זה גם לא... מה שאומר שכל ההגדרות שלך הם שום דבר אלא התנשאות... טפל בעצמך חמוד... תלמד ממשה רבנו שהיה "ענו מכל אדם"...[/quote]
אני לא דיברתי על ה Buddy Lasing,אלא על טיל ה JASSM,שכבר קיים בגירסא אחת של פלקון.
עד כמה זה קשה להמיר את המודל הקיים ל RV ולשעבד אותו להנחיית הGPS הקיימת בסימ'? (לא הכי נאמנה למציאות אבל ניחא).
רק שלא יגידו לי שאי אפשר לקחת אותו כי הוא מוגן בזכויות יוצרים.
זה שטויות,בלוו הכי כל אחד מעתיק מהשני והכל פרוץ.
אם היו משחררים את כלי הפיתוח,הייתי עושב זאת בעצמי,אבל מה לעשות שאין לי את הכלים הללו..
ה Buddy Lasing כבר התבהר לי שמדובר בשינוי קוד רציני,אז אינני מתיימר לדעת לעשות זאת בעצמי.
חות מזה,ניכר בהודעות שלך שאתה מאוד מתוסכל על מה שקרה.
אני שואל,מה אתה מתפלא?
האם זה לא ברור שזה מערב פרוע שכל אחד אוכל את השני?
ודור.
הגיע הזמן שתבין שגם צריך לדעת להעביר ביקורת ולא לומר רק לומר "וואו מדהים" על כל דבר.
עוד מעט תגיד לי שאם חבר שלך יחרבן בתוך קופסא,יעטוף הכל בנייר צלופן ויצרף הקדשה,ויביא לך את זה מתנה,אתה תגיד לו תודה כי "העיקר הכוונה.."
האמת,זה בדיוק FF5.
הגירסא הגרועה ביותר של פלקון,שנעטפה בנייר צלופן ושווקה כמוצר טוב ונוצץ.