·
לפני 17 שנים
תפסיקו לריב זו לא הכוונה... תהנו ממה שיש ויש לא מעט. DINGO יש לציין שהאנשים הללו שאתה מכנה לא רציניים (אני לא רציני ומעולם לא רציתי להיות.. אני נהנה מפאלקון ומנסה לעזור לדחוף אותו קדימה. זה לא הופך אותי לבנאדם רציני) הם אנשים אשר עושים את מה שהם עושים בזמנם החופשי, כאשר הם מתמרנים בין עבודה , משפחה ,לימודים ועוד דברים... היקף הפיתוח של פאלקון הוא חסר תקדים בהשוואה להמון דברים. הסימולטור הזה פותח במשך עשור! (אפילו יותר מOFP האגדי...) כאשר לא רק הוסיפו פ'צרים אלא ניסו להצעיד אותו קדימה למאה ה21. יש לי את כל הכבוד הראוי לFF אף על פי שהם הוציאו גרסה מלאת באגים ובעיות היו להם הביצים לצאת ולעשות משהו (לא שאני אומר שגניבת הקוד מBMS זה בדיוק נכון.. ההפך הוא הנכון אבל לפחות הם ניסו) ולזכותם יאמר שהם עשו. והם מתחזקים את הגרסה שהם עמלו קשה כדי להוציא. רבים שוחכים את זה, הם באמת ניסו !
RV זו קבוצת המתכנתים, החלטנו לגמור עם זה, תודה לכולם היה נחמד והגיע הזמן להוריד את השלטר. לפי דעתי אין פה שום בעיה.. אולי מדי פעם יוני יעלה איתי לטיסה אבל זהו...
שוב אנשים זה לא דיון ויכוח או להתראות חבר, זה בסה"כ דיון שמבהיר מספר דברים, לא לגרור אותו למקומות אחרים
S!
RV זו קבוצת המתכנתים, החלטנו לגמור עם זה, תודה לכולם היה נחמד והגיע הזמן להוריד את השלטר. לפי דעתי אין פה שום בעיה.. אולי מדי פעם יוני יעלה איתי לטיסה אבל זהו...
שוב אנשים זה לא דיון ויכוח או להתראות חבר, זה בסה"כ דיון שמבהיר מספר דברים, לא לגרור אותו למקומות אחרים
S!