114 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור סינרי בן גוריון לFSX
דיון

סינרי בן גוריון לFSX

30 הודעות 5,756 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
לא לא הבנת ,muli.

יש במקרא למטה של הפורום שכתוב: הפורום ננעל. וגם יש את הסמל של התיק או המכתב השחור. וכמו שנעלו את הנושא שכתבתי שזה הקישור אליו ותראה שהוא נעול!. וגם כתוב שאי אפשר להגיב או לערוך.
וגם כתוב:למטה איפה שרואים את כל הנושאים כמו: פלייט סימולטור, פאלקון, טיסנים וכ'ו, אז תרד למטה, ותראה את המקרא וכתוב שם:אין הודעות נעולות חדשות!

הקישור: http://www.preflight.us/HE/forum-10-days0-36.html ותראה קצת באמצע את האייקון הזה.
חזרתי לסימולטורים אחרי פרישה של שנה וחצי =]
#2 · לפני 17 שנים
ziv כתב/ה:יש במקרא למטה של הפורום שכתוב: הפורום ננעל. וגם יש את הסמל של התיק או המכתב השחור..

חח אני לא רוצה לאכזב אבל זה מנעול לא תיק 😂

VATIL Member and Pilot

Tennis Player In The Blood
#3 · לפני 17 שנים
חחחח, אני חושב שזה דומה לתיק. אבל שולחים הודעה רק לאיזה מנהל ואז הם אומרים לי עם כן או לא, ועם כן, אז הם נועלים?

וגם.... תודה על העזרה שאתם נותנים לי.
#5 · לפני 17 שנים
ויש לי עוד משהו להגיד לכם....

זוכרים שאמרתי לכם שאיך נוחתים ב747 בססנה וכ'ו. אני כבר נחתתי 2 נחיתות ב-747- והם היו בסדר. והיום נחתתי 2 נחיתות מעולות בססנה. ונתתי פייט כדי לנחות הססנה סטה לי קצת שמאלה סיבבתי אותו לאמצע ונחתתי. וב747- היה עקום קצת אבל היה בסדר.. וגם אני רוצה גם לצלם וידיאו או לצלם תמונות בפלייט סימולטור: איך עושים זאת?
תודה לכל החברים בפורום שענו לי. תודה...

וגם עכשיו תודה למי שיומר לי איך לצלם.! ובנוסף לכך: לא הלכתי לבית ספר טיסה, כי זה מגיל 13 ומעלה. ואני בן 11, ובעוד 29 ימים יש לי יומולדת 12. ואני ילך לבית ספר לטיסה רק בגיל 13.
#6 · לפני 17 שנים
אין גיל לתחביב לפי דעתי....
זה לא אמור להפריע לך להיות בבית ספר לטיסה.
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#7 · לפני 17 שנים
אז בטוח אני ירשם לבית ספר לטיסה.
תודה- וגם אני רואה שאתה מפקד טייסת, איזה טייסת? סתם אני שואל, בשביל לדעת.
#8 · לפני 17 שנים
וגם לא עניתם לי על השאלה: איך מצלמים וידיאו או מצלמים תמונות רגילות בסימולטור X? ולא צריך לומר לי איך לערוך כי אני יודע באיזה תוכנה שהיא מוביא מייקר, ואני יודע לערוך בה כל מיני דברים....

תודה לעוזרים....
#9 · לפני 17 שנים
Fraps עושה את שניהם- גם וידאו וגם תמונות. גרסת הנסיון שלה נותנת לצלם וידאו במשך 30 שניות ואז מפסיקה את ההקלטה. אפשר כמובן להתחיל שוב.

דרך אגב- תסתכל בהודעות שאתה כותב- בפינה השמאלית עליונה של כל אחת יש כפתור "ערוך".
אם אתה רוצה להוסיף משהו להודעה עדיף שתשתמש בכפתור הזה ולא תשים הודעה חדשה מיד אחרי הקודמת שלך. זה לא מקובל.

ציינת שאתה בן 11. ואני הופתעתי עוד פעם (כל פעם מחדש!) איזה טווח גילאים עצום יש לנו בקהילה. ואי אפשר ממש לדעת עד שלא מכירים את הבנאדם... האנונימיות הזאת לפעמים הורסת ולפעמים מסבירה הרבה דברים (כמו דיונים שעולים מהר מאוד לטונים של "צעקות"😉 בכל מקרה- בהצלחה!
כמו שבן אמר, לתחביב אין גיל (אני לא יודע על איזה מבתי הספר לטיסה אתה מדבר, אבל כנראה ששם חושבים שלתחביב כן יש גיל).

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#10 · לפני 17 שנים
כן אני יודע שצריך ללחוץ על ערוך. ולא ידעתי שזה לא מקובל.
#11 · לפני 17 שנים
מצטער לאכזב, אבל זיו צודק, גיל מינימום בואטסים הוא 13 ומזה נגזר גיל המינימום לבתי הספר IFS ו-VFS.
אין גיל לתחביב אבל יש גיל מינימום לרשת ולבתי הספר הוירטואלים.
מולי
#12 · לפני 17 שנים
יש מקרים חריגים בIFS סיים במחזור 13 בחור בן 12 או 11 אני מציע לך להירשם ולנסות את מזלך
Bar Rodoy
British Airways Virtual
#13 · לפני 17 שנים
או קיי: מקווה שיצא לי מזל כמו שאומרים בפוקס. חחח.

תודה.
#14 · לפני 17 שנים
אתה במקרה מדבר אם אחד בצוות IFS, אם תיהיה בעיה תדבר איתי ואני אדבר אם אחד המנהלים.
Bar Rodoy
British Airways Virtual
#15 · לפני 17 שנים
ואווווו, לא ידעתי שאתה מצוות ההדרכה.. בהצלחה!
דרך אגב: יש לי שאלה... בבית ספר לטיסה: אני צריך לעשות קורס טייס פרטי ( בסימולטור) אז נגיד עכשיו אני ירשם. אז תסים בסננה אמיתי באיזה שדה תעופה? כמו שדה דוב? או שבתוך הסמולטור עצמו? או שני האפשרויות?

וגם...
אני מתחיל בססנה וזה כיף, וזאת הנחיתה ה... 5-10, שלי והם נחיתות על מסלול, ולא על הדשא ועל בתים.חחח.

תודה....

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.