134 חברים מחוברים
5 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 5 H H I L X
בית פורומים פלייט סימולטור שאלה| איך אני יכול לעלות על התדר של המגדל פיקוח בנתב"ג?
דיון

שאלה| איך אני יכול לעלות על התדר של המגדל פיקוח בנתב"ג?

7 הודעות 1,648 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
נומר ואני רוצה לעשות טיסה עם ססנה...איך אני מתקשר עם המגדל?

תודה לעוזרים

אין לי סקייפ ולא מסנג'ר דרך אגב
#2 · לפני 17 שנים
תקרא את המדריכים של הסימולטור..
כשקונים את הסימולטור יש בקופסא חוברות הסברים..
בתור אחד שקנה את הסימולטור וקרא את החוברות האלה לפני שנגעתי בכלל בסימ',אני יכול להגיד לך שאם קנית,תנצל את זה ותקרא את מה שקנית..

VATIL Member and Pilot

Tennis Player In The Blood
#3 · לפני 17 שנים
5757omer כתב/ה:נומר ואני רוצה לעשות טיסה עם ססנה...איך אני מתקשר עם המגדל?

תודה לעוזרים

אין לי סקייפ ולא מסנג'ר דרך אגב

לחיצה על ' (גרש עליון) תעלה לך את חלון הפיקוח עם כל האפשרויות. אמור להיות שם בהתאם לשלב הטיסה שלך גם בקשה ליצור קשר עם השדה, לפי תוכנית הטיסה, או שדה הכי קרוב או אפשרות אחרת.
מולי
#4 · לפני 17 שנים
נאמר ואני עושה הקפה...אני יכול לתקשר ם המדל פיקוח של השדה?צריך תוספות מיוחדות?(אוזניות וכ'ו...)
#5 · לפני 17 שנים
5757omer כתב/ה:נאמר ואני עושה הקפה...אני יכול לתקשר ם המדל פיקוח של השדה?צריך תוספות מיוחדות?(אוזניות וכ'ו...)
לא. את כל התיקשורת מול הפיקוח אתה עושה ע"י בחירה מתוך תפריטים בחלונית הפיקוח (כאמור ' גרש עליון).
מולי
#6 · לפני 17 שנים
אוקיי תודה רבה!דרך אגב מזה sp? יש הרבה שמדברים על זה ואין לי מושג מזה (מצטער שאני שואל הרבה שאלו)
#7 · לפני 17 שנים
5757omer כתב/ה:אוקיי תודה רבה!דרך אגב מזה sp? יש הרבה שמדברים על זה ואין לי מושג מזה (מצטער שאני שואל הרבה שאלו)
ת'שאל, ת'שאל, אם לא תשאל איך תדע?
SP זה מה שנקרא Service Pack או בעברית חבילת שירות.
כשחברת תוכנה מוציאה מוצר לשוק, בד"כ נשארים שיירים לא סגורים בה כמו בגים(שגיאות) שלא התגלו או לא תוקנו ופיצ'רים שעדיין לא יושמו. לכן זמן מה אחרי השחרור של הגרסה הראשונה, מתחילים לצאת Service Packs כדי להשלים את מה שנותר מחוץ לגרסה הראשונה ולתקן בגים שהתגלו ולעיתים גם לשפר ביצועים כמו למשל ב-SP1 של FSX.

אפרופו ת'שאל...
זה דרך אגב, לא פותר אותך מלנסות ללמוד את הדברים מהמדריכים או ה-learning center של הסימולטור. זו לא פיסיקה גרעינית. די פשוט בסה"כ
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.