75 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים משהו מדהים לחלוטין
דיון

משהו מדהים לחלוטין

15 הודעות 2,041 צפיות לפני 17 שנים
#2 · לפני 17 שנים
ענק, חשבתי שהיא הולכת לזייף חבל על הזמן ,
גם אני הופתעתי...!
מוני פל.
בוגר VFS מחזור 41
#4 · לפני 17 שנים
מה, אתם רוצים להגיד לי שלא ראיתם את זה עד עכשיו?!! כבר שבוע העולם רועש וגועש בגלל הקטע הזה 🙂
"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing"
#5 · לפני 17 שנים
זה רק מראה ש"כל העולם" מעביר ביקורת וחורץ דין על דברים לפני שהוא בחן אותם כראוי.
ואת זה ניתן למצוא בכל מקרה.
טוב שהפעם כל השמוקים האלה קיבלו ממנה מין כאפה ענקית לפנים.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#7 · לפני 17 שנים
כן חתיכת שופט הומו התעצבנתי שראיתי איך הוא משתחצן עליה... אבל לא נורא עכשיו שיסתום ת'פה... הקהל אמר את דברו
#8 · לפני 17 שנים
חחחחח... ראיתי את זה כבר... מדהים! 😄
ו24 מיליון צפיות תוך שבוע רק! ועוד רק אתמול היה לזה בבוקר (כששמעתי על זה בחדשות) 16 מיליון וכשראיתי את זה 4 שעות אח"כ זה כבר היה 19 מיליון.

מדהים מה שיכול לקרות בעולם. 😎
#9 · לפני 17 שנים
כבר 44 מיליון צפיות.
רק ממני יש איזה 10, כי אני רואה את זה כל פעם מחדש ונדהם 😂

דן בר-אל .
#11 · לפני 17 שנים
yotam360 כתב/ה:אני לא מבין מה ההייפ הגדול
בסדר האישה יודעת לשיר...

+1
#12 · לפני 17 שנים
yotam360, אתה צודק.
יותר מהכל מה שמדהים פה זה איך שהקול ממש נראה "מודבק" אליה.
אני יודע שזה לא נשמע טוב - אבל לפי איך שהיא נראית אתה ממש לא מדמיין שיש לה כזה קול 🙄

דבר שני הקטע הגדול פה הוא איך שהשופטים והקהל זלזלו בה, אח"כ היא גרמה לאנשים לבכות שם.
תסתכל בסרטון ב1:24 אחרי שהיא אומרת שהיא רוצה להיות זמרת מקצוענית איזה פרצוף הילדה הזאת עושה שם.
ובכלל איך שהשופט שראיין אותה היה גועל נפש, איזה פרצופים הוא עושה כאילו "מה את מבזבזת לי ת'זמן?", העיקר שאח"כ הוא אמר שהוא ידע שהיא תהיה הפתעה. זבל 🤒

דן בר-אל .
#13 · לפני 17 שנים
מרגש אנשים. ממש סוחט דמעות (לרגישים בינינו חח ) .

ממש מדהים היה לראות איך שהיא שרה . חח סימון קול נישאר עם הלשון בחוץ- ולחשוב שהוא זילזל בה .

משהו פה רשם "מה כל כך מרגש הבחורה כולה יודעת לשיר " אז יונתן עם ההיתה מבין את רמת הדיוק בשירה נטולת הזיופים שלה אז ההיתה מדבר אחרת . ! ובתור אחד שמנגן ושר כבר הרבה זמן נישארתי עם פה פעור פשוטו כמשמעו .
בברכה, קובי. (kobi117)
מטיס טיסנים בהווה, מטיס כטבמ"ים בעתיד.
#14 · לפני 17 שנים
-kobi- כתב/ה:מרגש אנשים. ממש סוחט דמעות (לרגישים בינינו חח ) .

ממש מדהים היה לראות איך שהיא שרה . חח סימון קול נישאר עם הלשון בחוץ- ולחשוב שהוא זילזל בה .

משהו פה רשם "מה כל כך מרגש הבחורה כולה יודעת לשיר " אז יונתן עם ההיתה מבין את רמת הדיוק בשירה נטולת הזיופים שלה אז ההיתה מדבר אחרת . ! ובתור אחד שמנגן ושר כבר הרבה זמן נישארתי עם פה פעור פשוטו כמשמעו .

תשמע גם אני אדם מוסיקלי, ואני אוהב להאזין למוסיקה. אבל הדבר היחידי שאנשים התלהבו מהסרטון הזה זה שבחורה שנראית כמו שהיא נראית, מסוגלת לשיר ככה. זה הדבר היחידי. ויש מספיק אנשים שיודעים לשיר כמוה, ככה שרמת השירה זה לא הדבר שיש להתפעל ממנו.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.