58 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים בחירת סימולטור
דיון

בחירת סימולטור

45 הודעות 4,510 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
"להעביר שנה הבאה קורס שקשור לדברים האלה לילדים מחוננים מז' עד ט'" זה מאיפה הבאתי את זה...
#2 · לפני 17 שנים
jonathan כתב/ה:מאיפה הבאת שזה לכיתות מחוננים???

זה כתוב בהודעה הראשונה...

מה אתם מלמדים סימולטורי קרב או אזרחי?

ללא ספק IL2 ופאלקון הם הכי קשים ומקצועיים שיש...למרות שבמסוקים יש את DCS בלאק שארק שהוא מצויין אם אתב בקטע של מטוסים רוסיים...למרות ש- DCS גם עלול להיות השקעה מצויינת לעתיד כי לפי התכנונים שלהם הם יוציאו מודלים אחרים גם של אפא'צי ומטוסי קרב אבל זה בטח ייקח לפחות עוד 2-3 שנים...

אזרחי אני לא מכיר עוד אפשריות מאשר FSX אבל החברה מוזמנים לתקן אותי..
#3 · לפני 17 שנים
jsf כתב/ה:איפה אתם הולכים ללמד? מזה לכיתות מחוננים? למה אתה חושב שהם יתענינו בזה ואחרים לא? אני בעיקרון נגד להגביל את הקורס הזה לכיתות מחוננים, כי תאמין לי זה שהם מחוננים לא הופך אותם ליותר מביני עניין

מלמדים בבית ספר למחוננים שבו גם אני לומד. לומדים שם פעם בשבוע ליום אחד בן 3-4 קורסים של שעה וחצי כל אחד, בשני מקבצים. זה יוצא בעצם 14 מפגשים, ואז מחליפים קורסים.
הוא ראה אותי מסתובב להנאתי בPF ואז סיפר לי על הקורס שהוא מתכנן וכל זה, אז אני עוזר לו עם זה...
ואגב, אני גם מחונן, אז אני לא אובייקטיבי, מה שאני כן אגיד לך - אנחנו מתכוונים לרוץ כמה שיותר על החומר, מפאת מחסור בזמן. וההגדרה של מחונן זה אדם שקולט מהר.
אגב, מנסיון בבצפר שלי - בתחום הזה מחוננים הם הכי רציניים והכי טובים. ככה זה. לפחות באזור שלי.

claud, DCS בלתי אפשרי. DCS עולה יותר מדי והפריצה שלו לוקחת יותר מדי זמן. הוא גם לא יעלה על המחשבים שם.
ממה שאנחנו מכירים, היחידים שעל הפרק הם F4AF, IL2, FS9, S&R4.
יהונתן
#4 · לפני 17 שנים
מבחינת חשיבת צעד קדימה,עדיף Flight Simulator 9
הוא לא כזה יקר, 90 ש"ח,המפרט שצריך בשבילו הוא לא משהו,ואם זה למחוננים כמובן שהכל צריך להיות חוקי,אסור לכם להוריד תוכנות לא חוקיות,אם זה לבית ספר.
חוץ מזה - שאם מישהו ירצה להתקדם עם זה,ב-FS9 תהיה לו את האפשרות הריאליסטית של VATSIM..
שלא נדבר על זה שב-FS9 אפשר ללמוד על המטוסים ההסטוריים..
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6173&perur=2&t=15&c=251

VATIL Member and Pilot

Tennis Player In The Blood
#5 · לפני 17 שנים
yarin_l10, בשביל מטוסים הסטוריים נלך על IL2
גם אם נצטרך לקנות, זה זול יותר.
יהונתן
#6 · לפני 17 שנים
את האמת גם שחושבים על זה,לא יהיה נורא אם תקנו במקום 20 סימולטורי FS9 או IL2,
10 כאלה ו10 כאלה...

VATIL Member and Pilot

Tennis Player In The Blood
#7 · לפני 17 שנים
גרסאות הדגמה!
צריך רק למצוא את המשחק הנכון.
לא עולה כסף ומספיק לצרכים שלכם.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#8 · לפני 17 שנים
הודעה מיותרת
אור סטפנסקי

מטיס(טיסנים):
MSH PROTOS 500
MULTIPLEX F-105 TUWISTER JET
MSC Unique 3d sport
MULTIPLEX Acro Master
ultimate 3d
DualSky Breeze Pro
PC 9 EP
F-14 EP
נערך לאחרונה: לפני 17 שנים
#9 · לפני 17 שנים
דרך אגב כדאי ללכת על פאלקון למטוסים ולמסוקים חיפוש והצלה 4 😄
אור סטפנסקי

מטיס(טיסנים):
MSH PROTOS 500
MSC Unique 3d sport
MULTIPLEX Acro Master
ultimate 3d
DualSky Breeze Pro
PC 9 EP
F-14 EP
#10 · לפני 17 שנים
ולא כדאי להשתמש בדמואים זה סתם מיותר וחוץ מזה דמואים לא מתאפיינים בכל תכונותיו של הסימ האמיתי
לפי דעתי לכו על FS9 גם טוב למסוקים גם למטוסים וגם לא עולה הרבה אפשר לקנות אותו בפריק ב99 ש"ח
🙂
אור סטפנסקי

מטיס(טיסנים):
MSH PROTOS 500
MSC Unique 3d sport
MULTIPLEX Acro Master
ultimate 3d
DualSky Breeze Pro
PC 9 EP
F-14 EP
#11 · לפני 17 שנים
infernal, גם אני מחונן אז אני יודע מה הראש של מחוננים, אבל אני לא מכיר הרבה מחוננים שמתענינים במטוסים או בטיסה, כמובן שעדיף בסופו של דבר ללמד מחוננים, אבל לדעתי גם תלמידים מכיתות רגילות שתמצאו מתאימים ולא איזה ערסים מגעילים, יכולים להבין עניין ולהנות גם כן
#12 · לפני 17 שנים
F-14, הבעיה בFS9 זה שלרוב אנשים[כולל אני והוא] מעדיפים משימות שיש בהן אקשן. בין אם זה לחלץ פצוע שנפל מצוק, ובין אם זה לדפוק שיירת טנקים עם 6 פצצות מצרר מכוונות היטב...
ולמה כ"כ הרבה הודעות?

jsf, אז זה למה אמרתי "באזור שלי"
אצלי באזור, הרוב רוצים לטוס וזה, אבל כל התחום הזה לא מעניין אותם באמת[סימולטורים]
לעומת זאת, אתה יכול לראות שכשאני מביא סטיק וסימ' בשביל לבדוק איתו יכולות של סימ' מסוים, אז במחוננים כולם ישר מתעניינים...
בכל מקרה, להעביר את זה לילדים לא מחוננים זה בלתי אפשרי, כי המחוננים זה על שעות בצפר, ולא כחוג. כחוג לא לי ולא לו יש זמן.
יהונתן
#13 · לפני 17 שנים

להעביר את זה לילדים לא מחוננים זה בלתי אפשרי

ילדים לא מחוננים יכולים ללמוד את זה כחוג ויכולים גם להבין את זה באותה מידה כמו מחוננים 😈
אור סטפנסקי

מטיס(טיסנים):
MSH PROTOS 500
MSC Unique 3d sport
MULTIPLEX Acro Master
ultimate 3d
DualSky Breeze Pro
PC 9 EP
F-14 EP
נערך לאחרונה: לפני 17 שנים
#14 · לפני 17 שנים
F-14, מחוננים.
והכוונה הייתה מבחינת זמנים, לא מבחינת הבנה שלהם. אני אף פעם לא אמרתי שמחוננים חכמים הרבה יותר מכולם. לפחות לא ברצינות.
יהונתן
#15 · לפני 17 שנים
אוקיי פשוט יש הרבה אנשים בפורום שהם לא מכוננים (לא כולל אותי) שאוליי יעלבו מזה אבל אחלה רעיון ואוליי אני אנסה לתת רעיון זה לבית הספר שלי 🙂 וגם לעשות מין קורס כזה
אור סטפנסקי

מטיס(טיסנים):
MSH PROTOS 500
MSC Unique 3d sport
MULTIPLEX Acro Master
ultimate 3d
DualSky Breeze Pro
PC 9 EP
F-14 EP

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.