52 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים סתם מחשבה שעלתה לי בראש
דיון נעול

סתם מחשבה שעלתה לי בראש

14 הודעות 2,201 צפיות לפני 20 שנים
#1 · לפני 20 שנים
הסטיק של האף 16 נמצא בצד ימין של תא הטייס ולא במרכז.

מה קורה אם הבן אדם שמאלי? שוללים מועמדים שמאליים כטייסים לאף 16?
#2 · לפני 20 שנים
לא קשור.
בF15 הסטיק במרכז אך עדיין משתמשים ביד ימין באחיזת הסטיק מכייון שהמצערת בצד שמאל,ויותר חשוב מכיוון שהסטיק בנוי לצורה של יד ימין בצורה שלו ובמיקום הכפתורים.
#4 · לפני 20 שנים
69iAF~Bar, צודק לגבי האף 15, טעות שלי.

סוגייה מעניינת שחושבים על זה :] אבל מכיוון שצריך לעבור שלב של התרגלות לא קל לפי דעתי, כי זאת גם שליטה וגם קורדינציה (שזה משהו שאתה לא רגיל אליו)
אז מן הסתם תיהיה סוג של העדפה לימניים? הרי שהם לא צריכים להסתגל לזה, ומן הסתם השליטה שלהם במטוס תיהיה יותר טובה בהתחלה לפחות.
#5 · לפני 20 שנים
FlamingEagle כתב/ה:69iAF~Bar, צודק לגבי האף 15, טעות שלי.

סוגייה מעניינת שחושבים על זה :] אבל מכיוון שצריך לעבור שלב של התרגלות לא קל לפי דעתי, כי זאת גם שליטה וגם קורדינציה (שזה משהו שאתה לא רגיל אליו)
אז מן הסתם תיהיה סוג של העדפה לימניים? הרי שהם לא צריכים להסתגל לזה, ומן הסתם השליטה שלהם במטוס תיהיה יותר טובה בהתחלה לפחות.

אני לא חושב שלהטיס מטוס זה משהו שרגילים אליו (אפילו ימניים)
אני שמאלי ואני טס בסימולטורים הרבה שנים ואף פעם לא החזקתי את הסטיק ביד שמאל.
אתה יכול לשאול את אותה שאלה על נהיגה שצריך להעביר הילוכים עם יד ימין.
#7 · לפני 20 שנים
תאמין לי,אם בן אדם שמאלי מתיישב בקוקפיט הוא אוטומטי ישים יד ימין על הסטיק.
#8 · לפני 20 שנים
צודק הוא ישים יד ימין אבל השאלה אם הוא ישלוט על המטוס...בכל זאת הוא שמאלי
זה כמו שאתה תשים יד שמאל על הג'ויסטיק, אתה תרגיש נוח?
#11 · לפני 20 שנים
לא,זה לא קשה מאוד כי הסטיק בנוי ליד ימין.
ועוד דבר,אין מה להתרגל,בפעם הראשונה שאתה טס במטוס עם סטיק אתה תשים יד ימין על הסטיק וזהו,אין מה להתרגל כי זו פעם ראשונה שלך ואתה לא מכיר דרך אחרת.
ולא זה לא אותו דבר כאילו שאני אשים יד שמאל על הסטיק,כי הוא לא בנוי לכך,וזה גם לא מציאותי.
#12 · לפני 20 שנים
איך אתה יודע שמישהו שטס פעם ראשונה ישר יחזיק בג'וייסטיק ביד ימין?זה שיש לך אינסטינקט לשלוח את יד ימין לא אומר שמישהו שהוא שמאלי ישלח גם כן את יד ימין{לך יש אינסטינקט לשלוח יד ימין לכל דבר ולשמאליים יש אינסטינקט לשלוח את יד שמאל לכל דבר} 😉
#13 · לפני 20 שנים
אם היית משקיע עוד 3 שניות לקריאת כל ההודעה כמו שצריך,היית רואה שכתבתי שהסטיק בנוי ליד ימין,והמצערת נמצאת משמאל ככה שאין שום ברירה אחרת לטייס אלא להחזיק את הסטי' ביד ימין או שהוא ישב עם הידיים שהן צולבות זו את זו וזה לא נשמע לי נוח ויעיל כ"כ.
#14 · לפני 20 שנים
אוקי חברה, מכיוון שהתשובה שלי נענתה והדיון סתם מתגלגל לו אז אני נועל

המחשבה שלי הייתה אולי שוללים שמאליים או אפילו אולי עושים למטוס סוג של conversion קטן שיתאים לשמאליים, אבל כנראה שרק צריך להתרגל :]

בכל אופן תודה :]

הדיון נעול

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.